Underbart idag...

Idag blir det skräckfilm med Kronman och Figgen. Super trevligt! Kommer dö av skratt åt Kronman hihihi! Han är värre än värst =D Kuuuul!!!

Det blev en pizza för mig förut.. Skit gott hihi!
Nu ska jag ta och fortsätta plugga lite.. Känner mig väldigt duktig idag! Storstädning och plugg. Samhällskunskap eftersom jag redan är klar med det andra =) Känns hur bra som hällst att ha det bakom mig.. Men det kan även va skönt att sätta sig ner och plugga. Att bara få använda hjärnan lite. Helt underbart haha! Jag vet att jag är lite störd. Men det gör inget!

Jag trvis som fisken i vattnet nu! Älskar verkligen mitt liv och allt som finns runt omkring. Mina nära och kära är dom bästa <3 Jag kan inte klaga för det är bara super duper! =D

Ingen kan iaf ta ifrån mig att jag har varit duktig idag =)
woohoo

Paus

Japp nu har jag en liten paus. Har städat hela lägenheten. GROV STÄD
Det behövdes ussha! Har nog städat i ca 3 timmar.. Men det blir snyggt därefter också!

Annars har vi varit och storhandlat en gång till.. Behövdes det också!
Lukas sover som en stock men blir snart att väcka honom så han kan sova ikväll.
Ska sätta upp mina tavlor jag köpte på mig här om dagen också.. Kommer bli så snyggt så =D

Neejj nu ska jag antingen gå och röka lr slappa ihop mig med en cola i soffan.
Blev lite seg sådär pang på hahah! Men man ska inte sätta sig när man håller på och donar. Blir inge bra utav det ;) haha!

JUSTE! Jag köpte en ny film idag 101 Dalmatiner till världens pang pris =) 49:- fick jag betala bara för att ingen visste vad den kostade igentligen haha! Innan har den kostat 129:- Så det blev billigt. Köpte även en recept bok. Dom säljer ju ut så det va bara att passa på. Grytmat va det och det som är sååå gott =) SUVVERÄNT säger jag bara! haha! Men idag känner jag för en flottig pizza. Eventuellt haha. Det märks vad det blir.. Hungrig börjar jag iaf bli!! *Kurr kurr*

Längtar efter nästa helg

Gud vad jag längtar tills nästa helg!!
Då ska vi hem till beloved LKPG! Fattar inte hur man kan va så kär i ett ställe men det är jag! Längtar hela tiden.. Min kära lillasyster fyller ju 17 år den 9:e men det är en måndag så vi ska fira henne den 8:e. Det ska bli så kul så kul!

Ska även åka hem till Farmor och Farfar på lördagen.
Och även förbi Hjärta till Hjärta. Jaa jag har blivit beroende haha!
Tycker det är så himla roligt! Mycket roligare än att gå och leta nya grejer..
Ska få galler av farmor som vi kan sätta upp för Texas.
Han behöver inte ranta hela hela tiden mindre bita sönder allt så fort man lämnar han ur sikte! Börjar bli så irriterande! Och neejj vi kommer ju naturligtvis inte ha honom instängd hela tiden men även om vi skulle det är det upp till oss och ingen annan!! Ska bli skönt att inte ha någon springandes på benen hela hela jävla tiden grrr haha!


Svar till Jenny

Jenny om Nya kläder =):
Fina byxor...va kosta dom?? haha

Svar:
Dom kostade bara 199:-
Skit billigt, skit snygga, skit sköna! hihi!

Nya kläder =)



Detta blev ju snyggt =D
Mina nya leggings och mitt nya linne. Allt från Bik Bok.
Det syns ju inte enns att det är leggings =D

Fredag redan

Idag är vi pigga och allerta. Lukas feber verkar ha försvunnit över natten. Det är skönt! Försöker få honom att sova lite nu men det verkar han inte vilja haha!

Fick sovmorgon till 11 iallafall. Välbehövligt! Somnade iof innan filmen enns hade kommit halvvägs igår tror jag haha! Men den va läskig! Det lilla jag såg av den! ussha!

Idag händer väl inte något speciellt. Äta lite gott bara. Det är ju endå fredag. Det har gått alldeles för fort!

Neej jag har inget vettigt att skriva så jag ska sluta.
Ska sätta mig och plugga lite...

Bilder

 

Snyggingen i söndags och häromdagen..



Bebis tröjan har hittat upp igen =D

Hemma igen

Så då va det klart!
Jag kom iväg Kors i taket haha. Men jag är helt slut efter den där himlarns backen.
Hatar den!! Hem apoteket är iaf påfyllt och sen gick jag ju naturligtvis in på Kolsva Handel! Därifrån kom jag med 3 tavlor, vindruvor och en bok till sjuklingen. Verkligen jätte fina tavlor för endast 10 kr styck. Tror ni jag älskar Kolsva Tian? Hahaha! Man kan hitta väldigt mycke fynd där inne!!

Så nu får gubben ta med sig borren hem =)
Och det skulle han inte glömma men man vet ju inte förns han är hemma ; ) hahaha!

Nu sover Lukas för han va helt slut efter våran promenad. Det är han inte ensam om. Men jag måste snart ta ut Texas så han kan pinkilura. Men väntar nog ett liiitet tag till..

Hoppas det är något bra på tv snart.. Vill inte sätta igång någon film vi köpte igår eftersom Matte inte heller sett dom.. Vi får se hur det går hehe..

Apoteket

Guuud blir galen snart! Måste till apoteket!

Undra om man ska ta en solning idag. Va ett tag sen nu. Men färgen håller i sig ganska så bra endå =). Men just för avkopplingens skull tror jag att jag ska gå iväg. Det är nice hihi!

Neejj om man ska ta tummen ur arslet och gå ner mot apoteket. Behöver köpa hem massa alvedon och skit. Ifall Lukas får brännhet feber igen. Nu är han pigg och springer om kring men frågan är hur länge det håller i sig.

Nej jag tror jag rör mig nu..

Sjukling

Morsning.

Idag ville inte Lukas sova länge. Han började väcka mig vid 7 men vid 8 orkade jag inte höra mer så då gick vi upp slappade lite i resesängen som nu står i vardagsrummet. Jaa jag slängde ju ut karln igår ; ) Snarare slängde han ut sig själv. Lukas sov inne hos mig istället. Stackarn blev ju magsjuk igår så han fick sova inne hos mig så jag kunde hålla ett vakande öga på honom. Det gick endå ganska bra. Vilket jag inte trodde eftersom han aldrig brukar kunna sova när det är någon annan i rummet. Men han va väl helt död då..


Fick iaf mina Jeans leggings igår. Och ett linne, militär grönt och skit snyggt!
Lukas fick sjuk present och ett par byxor.

Det är ju tur att det är helg och allt snart så Lukas hinner bli ordentligt frisk innan måndag. Min lille plutt!! Idag äter han iaf. Har fått i sig lite fil och en banan.

Nee nu ska jag väl gå och göra något haha!

Galen panna

Idag har jag haft besök av Madde hela dagen men hon fick eld i baken och åkte hem vid halv 4. Förståerligt hehe!

Värkar mörkt på shopping fronten idag SUCK!
Blir så depprimerad!
Jag som va helt inställd på att äntligen få shoppa idag så skiter det sig!
Min vanliga otur tror jag! Jämt ska det gå åt pipsvängen när jag vill något..

Neejj ska nog sluta skriva för annars blir det bara ett klagomåls inlägg och hur kul är det att läsa. haha!

Tack för idag iaf Madde =D

Ang linnet

För er som undrar vart linnet finns som jag visade igår så finns det på
Gina Tricot och kostar enbart 249:-

Billigt tycker jag =)
Ska nog inhandla mig ett sådant idag!

Shopping behov!!!



Snälla någon GE MIG!! haha! Va inte så dyr så jag kanske skämmer bort mig själv med en sån här imorgon =) Shopping suget växer bara mer och mer när jag ser alla godingar. Online shop är verkligen livsfarligt för mig! haha! Men är den inte snygg?? Hittar så himla mycket! Men ett måste att hitta imorgon är Jeans leggings! Det bara måste jag! Sjukt snygga men behöver ett linne som täcker själva kanten (resåren) längst upp. Det är inte världens snyggaste!! Aahh kommer bli snyggast i stan ;) Självförtoendet är på topp idag haha!!


Imorgon har jag och Lukas en hel ensam dag här hemma. Undra vad vi ska hitta på då?? Funderar på att dra ner till simhallen. Dock vet jag inte vart den ligger här haha! Men det borde Matte veta. Hoppas man kan köpa badbrallor där!

Nehe, ska vänta på min bästaste käraste soulmate som är och köper gottis till mig.. Mumma mumma <3

Jag är bara för bortskämd! =)

Shopping behov

Nu börjar jag känna shoppingsuget smyga sig på mig.
Försöker övertala gubben min att åka till Eskilstuna imorgon.
Jag skulle vilja ha sånna där snygga leggings som ser ut som Jeans.
Ska även försöka hitta ett par billiga skor som jag kan ha till. Man kan ju inte ha tajta byxor och sen jätte stora skor. Fungerar inte hehe. Jag som trodde att jag aldrig skulle falla i den mode slungan som är nu! Men när dom pratar jeans då är jag på haha! Dessutom kan jag knappt ha mina jeans längre. Och hur kul är det att gå runt i mjukisbyxor hela hela tiden. Inte så värst.

Snart kommer älsk hem och då ska vi iväg och hämta Lukas.
Längtar efter honom.


Halvtid

Gud vad jag är trött! Jag orkar verkligen ingenting!
Har varit i skolan och jobbat på grupparbetet. Skit kul hihi!

Ligger i sängen och kollar runt på barnvagnar. Tycker det är så himla roligt! Nu har jag iaf hittat Min modell! Super snygg och inte är den dyr heller. Men jag vet bara inte vilken färg. Funderade först på svart men tänkte att det kanske blir lite för varmt. Sen tänkte jag Beige men vet inte om det ser smuttsigt ut lätt... Jätte svårt det här.

Ska kolla hur lång leveranstid dom har så jag vet när jag måste beställa. Brukar kunna ta ett tag sen vet man ju aldrig när bebisen har tänkt att komma heller. Många frågetecken haha!

Nu har vi iallafall gått halvtid. Snarare i söndags.
19 veckor och 2 dagar.
Vecka 20 ; )

Funderar på att gå och värma min fiskgratäng. Om jag orkar.
Åt 2 dubbelmackor när jag kom hem förut och det va gott hihi!!

Imorgon får vi äntligen pengar. Wondeful!

Sent igen

God kväll!!

Idag är jag helt slut! Vart uppe tidigt och åkte iväg till skolan för att sätta igång med vårat grupparbete. Det va bara jag och en tjej till där som arbetade med vårat. Den andra kom inte förns vi va klara och skulle ge oss för dagen. Typiskt!!

Sen har jag suttit hemma hos Maja hela dagen och snackat massa skit. Madde My och Rickard va också där. Trevligt trevligt. Matte kom och plockade upp mig där och sen åkte vi hem och gick iväg och hämta Lukas...

Har bytt lite gardiner och donat massor.. Men nu orkar jag verkligen inget mer!!
Ska bara slappa! Kolla lite på jotex och drömma hehe!

Köping idag

God dagens!

Idag ska vi åka till Maddelur. Men jag vet inte vilken tid ennu eftersom INGEN kan svara!
Vi har bestämmt oss för att inte åka dit om Rikard och My tar med sig deras hund Moss. Det blir alldeles för jobbigt med Lukas. Och jag tänker ju naturligtvis på honom i första hand. Men då åker vi senare. Så Köping blir det iallafall idag. Hon bor i en etta och det är lixom 9 personer som ska gå dit och är det en hund som aldrig ligger still på köpet så går det inte att ha Lukas där. Så vi får se när någon hör av sig...

Texas får iallafall stanna hemma. Som sagt går det inte ha en hund med när det är 9pers. Fungerar inte. Annars ska jag försöka hinna iväg till loppis grejen här i Kolsva. Älskar loppis! Behöver hitta några prydnadssaker att ha i fönstret. Måste även köpa en ny kruka till min kaktus då den har växt som gud vet inte vad och är ganska hög nu!! Så får bli nån hög sort hihi. HUNDJÄVEL hade ju ner den på golvet när vi va borta igår och har bitit i bladen =@ GALEN!!! Den är verkligen värd MYCKET för mig!! Den har både minnen och allt med sig! Nästan så jag blev lite ledsen i ögat =(


Nehe om man kanske ska göra nytta..
(Gick skit bra med mitt USB minne igår! Me love it. Är redan klar med det som va färdigt och jag är snart klar med alla uppgifter, har bara ett papper kvar och då snackar vi om alla uppgifter fram till v 15 =D )

Sen uppdat.

God kväll!

Blev en sen uppdatering idag. Jag har inte haft tid.
Vi starta dagen med en dunder frukost. Matte åkte och köpte baguetter sen tinade vi prinskorv mums! Fick väcka Lukas idag för han kände inte för att gå upp haha!

Funderade på vad vi skulle göra och bestämmde oss för att åka in till Wicke och Britta. Super trevligt! Något jag inte ångrar =D. Efter det åkte vi och käkade Kinabuffé totalt värt!

Efter det blev det att köpa godis...

Sen har jag hållt på med skolarbete, köpte på mig ett USB minne så jag kan skriva hemma. Aktiverat barn har jag också gjort medans Matte spela sitt tv spel. Nu får jag inte plugga mer tyckte Lukas så han snodde mitt block och tyckte att det skulle va kul att måla lite grann =P Självklart fick han ju det också hihi!


Går dagen va jätte rolig! Förutom runt 21 då jag blev tvungen att åka hem.. Suck! Jag som hade planerat en riktig sväng om igår.. När jag kom hem blev det myspys och sen blev ögonen super tunga. Men men åter till partyt.. Ljuspart, Sandra höll i det och det va hennes första gång och jag personligen tyckte att det gick SUVERÄNT!! Jätte duktig va hon fast hon va super nervös!! Blev inte så mycket för mig dels för att det va SVIN DYRT!! Hittade 2 olika doftljus jag fasnade för. Det ena mer än det andra. Rött äpple som verkligen luktade Äpple! Annars brukar det va något halvfabrikat aktigt som luktar skit. Men guuuuuud vad gott det luktar! Längtar tills jag får hem det! Den andra blir nog ev en present. Till vem säger jag inte..

Skit kul verkligen!!

Ikväll kommer Figgen och Lexie över.. Kronman också.. Ska spela monopol =D=D Så jääävla kul!!! Love love love!!

Neej nu blev det lite långt..
Ska nörda mig runt på andras bloggar och sedan fortsätta pluggeriet..

byee

Löst sig

Vad skönt! Nu har allt löst sig..

Lukas ligger och sover, har gjort i ca en timme. Han är alltid så jävla snygg när han kommer från dagis SUCK! Dom drar upp strumporna till knänan på honom hela tiden.. Ussh.

Jag känner mig redo för ikväll iaf. Det ska bli så himla kul! Jag ska verkligen ta vara på min "ensamtid". Skönt att träffa andra ansikten ibland också!

Kommer inte ihåg vilka det skulle bli men det va väldigt många..
Dom vanliga är ju Britta, Jessika, My, Maya och Madde. Sen va det lite "nya" ansikten.

Neej nu ska jag kolla på Judge Judy så jävla bra!
Även plugga lite!

Hämta Lukas =D

Snart ska jag hämta min finaste <3
Hade tänkt låta honom va hemma idag men han fick gå endå. Behövde endå prata med personalen.. Inte lider han av att va där iaf haha! Han är så poppis så alla skriker när dom ser honom; - Nu kommer Lukas!!! hahaha! Sötungar <3

Fick iaf helt rätt dagis för min plutt! Det känns verkligen rätt!!

Neej nu ska jag gå!
Ha det bäst så hörs vi iaf en gång till innan jag åker =)

Fredag äntligen

Godagens!

Äntligen är det fredag! Ikväll ska det bli super mys hemma hos Britta!
Ska börja göra mig lite smått iordning. Undra bara vad man ska ha får tråkigt klädval inför kvällen. Frågan det hihi! Lukas är på dagis och Texas vet jag inte vart han är =P Ligger och sover nånstans. Han ser så himla sjuk ut när han ligger i sängen och sover.. Alla möjliga konstiga positioner haha!!

Åhhh vill att klockan ska springa iväg till 17 för då sitter jag på bussen!!
Älsk sa att han kunde skjutsa mig men vettefaan. Känns lite onödigt när det endå går buss..
Meeeen man kanske är allt för lat ikväll för att ta bussen ;) hahaha

Neeejj måste starta Mattes dator så jag får lite musik. Sen måste jag plugga lite, platta håret osv.. Jobbigaste är klädvalet för allt jag har är tamefaan TRÅKIGT!!! haha! Förutom min nya skorta då. Kanske tar den =D

Lite bilder

Nu är Lukas hemma och ligger och sussar..
Jag håller på och ska lägga in lite bilder på bilddagboken FamiljenA heter jag där för er som är intresserade =)..

Håller på och söker om Blindhet men hittar inte så himla mycket. Det är till mitt skolarbete. Vi ska skriva om ett valfritt handikapp och jag bestämmde mig för blindhet eftersom jag själv har väldiga problem med min syn. Tycker att det är ett intressant ämne. Så känner du någon som är blind får du gärna skriva en kommentar!! Behöver all hjälp jag kan få!

Ska gå och duscha Texas också tänkte jag! Köpte ju shampoo till honom igår.
Blir nog skönt för honom att få lite ompyssling!

Nee tänkte slänga in lite bilder här med =)


Hälsningar från Texas
(ignorera min tjocka mage som syns)



Lukas och mammsen kramas lite =)



Äntligen en bild på både Lukas och Texas!
Inte det lättaste att få till =P

Vitaminer

mmmm äntligen gick jag och gjorde iordning min välbehövliga frukost!
Den består idag av ett glas med yogurt, 2 rostade mackor med leverpastej och smörgåsgurka och ett glas med en sjukt god Annanas och Kokos juice. Va någon ny juice dom hade som jag va tvungen att köpa eftersom jag älskar annanas och kokos =) Hoppas dom inte slutar med den för det gör dom jämt när jag hittar något jag tycker om..

Nee jag måste verkligen börja hitta info om mitt skolarbete!
Har googlat flera gånger men det kommer inte upp något speciellt sådär.
AS TRÅKIGT!!
Men allt ska väl inte va lätt här i världen..

Neejj en ciggirackare och sedan sätta igång med någon nytta kanske =)

Hungrig

Mat på stora fat vill jag ha!!
Varför fixar du det då inte undrar väl du..
Joo för det är så att jag är så himla laaat! haha!

Nee men ska snart gå och göra lite frulle. Sugen på fil och flingor men naturligtvis har vi ingen fil. Ska leta fakta till mitt skol arbete idag! Det är inte det lättaste kan jag lova! Så vida jag inte hittar någon som är funktionshindrad. Och jag känner ingen som är det. Vet inte heller någon som känner någon som är det. Svårt som fasiken!!

Ska sätta mig vid älsklingens dator senare och renskriva mitt arbete och spara det på DISKETT!!! Det va inte igår man använde en sådan haha! Har ju inte skaffat mig något USB minne naturligtvis. Skulle införskaffat det för länge sen.. Så nu måste jag leta upp en gammal diskett jag har ligger någonstans.. Ska bli intressant haha!


Annars händer ingenting idag för en gångsskull. Imorgon är det full rulle igen. Fast inte förns kvällningen. Måste bara hitta en skjuts hem också. Ska smöra lite för Kronman ;=) haha!

Neejj nu ska jag gå och ta mig lite yogurt mumma =)

UL idag

Hejsan!

Gud vad jag hatar Media Markt! Finns det något därifrån som funkar som det ska?? Har jag aldrig hört iaf! Ska iallafall aldrig mer köpa något därifrån! Kaxa sig som faan och inte fick man någon hjälp! Idioter!!

UL gick jätte bra och allt såg fint ut! Fick jätte fina bilder som jag dock inte kommer lägga upp! Just därför att man inte kan lite på dagens samhälle!! Vill inte att min bebis ska komma på fot ut i världen. Den är min och ingen annans!!

Neejj känner mig på allt för dåligt humör för att skriva något..
Får bli senare eller imorgon..

Byee

The BIG day!

Hejsan hejsan!
Idag är det Dagen D. Den stooora dagen! För idag är det Ultraljud!
Spännande! Lukas ska va länge på dagis. Nyss lämnat honom och varit en sväng i solariet. Det va skönt! Idag ska vi iaf få se våran bebis för mig är det ju Igen =)

Jag har varit duktig idag! Har varit vaken i en och en halv timme och inte tagit morgon ciggen än ;)
Okeejj jag erkänner! När jag hade gått ut från grindarna på dagis och skulle ta upp morgon ciggen märkte jag att jag lagt ner ett tomt paket. Och inte tänker jag köpa nya när jag har massor hemma inte. Så då tänkte jag att jag skulle käka min frukost för en gångsskull innan..

Igår fick jag världens floow på pluggandet.. Hann med as mycket och Matte tyckte jag va något utav en besserwisser.


Neej nu ska jag äta upp min macka och dricka upp min goda oboy för sen ska jag ta min morgon cigg hihi!

Höres senare =)

Storhandla

Nu har vi bestämmt oss hux flux för att åka in till Köping och storhandla!
YES! Äntligen påfyllning i kyl och frys! Det är näst intill tomt nu så det behövs en refill!

Om ett tag kommer gubben hem vilket resulterar i att min lillefis också kommer snart! Funderar på om jag ska gå och hämta honom endå. Saknar honom! Blir ingen skola idag iaf. Men men, så kan det va!

Neeejj nu ska jag röra på mig =)

Längtar

Gud vad jag längtar tills lördag!
Det är min och älsklingens enda "lediga" dag denna helg!
Då ska vi starta dagen med nybakade baguetter *förhoppningsvis*
Men dom brukar alltid ha det på Kolsva Handel.
Senare mot middagstid ska vi till Kina resturangen på Big Inn och äta.
Kanske beställer hem biobiljetter så vi kan se något kul och få en ordentlig mysar dag.
Snacka om lyx!

Det va min mor som fick mig att dreggla efter kinamat. Hon hade varit ute och lunchat det med sina jobbarkompisar. Och det lät för underbart så det ska vi göra i helgen!

Den här veckan går nog lika fort som alla andra har gjort hitills. Förstår inte vart tiden tar vägen =S.. Imorgon är det ju UL och lång dag för Lukas på dagis. Torsdag är en vanlig torsdag och fredag ska jag åka in till Köping och gå på ljusparty! Det ska bli sjukt roligt!

Städa och dona

Det är vad jag igentligen behöver göra.
Men vad gör jag? Joo jag ligger i sängen och glor runt på alla möjliga tråksidor..
Plugga behöver jag också göra. Ska väl snart sätta igång.

Jätte fint väder ute blev det nu! Så jag kanske ska ta mig en tripp ner till Kolsva Handel och köpa på mig tennisbollar och ta med Tex ut på en boll runda =) Solen ligger på så dant att man behöver solbrillor på sig. Det kallar jag underbart!

Shopping sugen är jag också! Tänk om en annan kunde vinna några tusen på lotto eller något. Vad kul det skulle va! Men gör man det? Aldrig..

Neejj ska glo runt liiite till och sen göra någon nytta!

God morgon sverige

God morgon  ; )

Nee jag har faktiskt varit vaken i snart 2 timmar ungefär!
Lukas är på dagis och ska va lång dag idag. Pappa hämtar.
För jag har ju Samhällskunskap idag =) Ska se till att plugga ordentligt med allt idag! Det behövs eftersom vi fick så himla mycket igår! Inte mig imot =) Nåndag ska jag in för att jobba på vårat grupparbete också.. Mycket att stå i.. Men det känns endå inte som så mycket.. Tycker inte jag iaf! Men det är ju bara för att dom andra har kanske liiite mer att stå i en vad jag har..

Denna vecka får Lukas 3 långa dagar på dagis. Imorgon ska han också va där till kl 17. För vi ska på ultraljud =) Det ska bli så kul! Hoppas dom kan se vad det blir för sort =) 15.00 ska vi vara där! Så det blir en pluggar dag imorgon med! Måste ta tillfälle i akt. Säger jag som ligger i sängen och känner mig mörbultad hahaha! Ska gå och kolla om vi har tillräckligt med pulvermos för då ska jag göra min super blandning med mos tonfisk och massa kryddor. Det va länge sen! Blev så sugen på det när jag pratade med syster på msn. mmmm Dregel!



Idag har vi iaf gått in i vecka 19. Bilden nedanför är ifrån igår =)


Inte blir man smalare inte.. =P

Hejsan hoppsan! ...

Hejsan hoppsan!

Idag blev det upp tidigt för att traska iväg till dagis. Sen blev det skola..
Gick jätte bra som vanligt! Men nu fick vi SKIT mycket att göra
Men det gör inget! Jag har så mycket tid så det är inga problem!
Lite grupparbeten och sådant.. Kul Jul!

Nu ska jag nog gå iväg ner till korsvägen och sedan sola lite grann =)
Behövs för nu tycker jag att jag är lite blek =P hahaha!

Men först ska jag glo runt på min dagliga blogg tur =)

Helgen som gått

Gud vad hämskt tomt det blev nu!
Farsan, Jossan och Danne åkte precis. Vart så tyst och tråkigt.
Det känns verkligen hur mycke man saknar dom där nere när det kommer hit folk och sen åker dom! Lite smått sorgligt!

Helgen har iaf varit helt suverän! Dom kom hit igår runt ett tiden. Sen kom sväris och dom över och hälsade på en sväng. Efter det vart det mat. Kyckling och pommes. Det va jobbigt att stå och steka 9 kycklingar haha! Men värt! För nöjda det blev dom. Sen bärde det av in mot Köping för att hämta Bingo spel och Monopol. Köpte godis på RIxvideo och sen hem och spela Bingo. Farsan vann och vi gick back haha. Men så kan det va! Monopolet gick hur bra som hälst för en annan! Men vi spela inte klart. Tar ju sån tid. Kollade även på gamla filmer från när jag och Jossan va små. Alltid lika pinsamt men kul.. Skratta så jag nästan tjöt av pinsamhet hahaha!

Ska försöka få älsklingen att spela lite till idag. För det är väldigt kul! Iaf när det går bra =)

Annars blir det en lugn dag. Imorgon ska man upp tidigt igen för att gå till skola och dagis. Wonderful!!

Nu ska jag gå och hjälpa till lite med städ och så =P

Svar till Jenny

Jenny om Svar till Jenny:
Men va han inte rumsren?...hehe

Svar:

Joo jag vet inte varför han gjorde så =S
Nu har han inte gjort något det va bara igår =S=S

Dagen D

Dagen har iaf slutat bra! Det va skönt att komma iväg och kunna koppla av! Skönt att förlita sig på någon annan som donar och har sig hahaha! Inte allt för ofta det händer men guuuud så skönt det är när det väl händer!

Nybakade bullar och grejer har jag smaskat idag..
För att inte tala om skit prat hahaha! Behövs det med ibland hihi!

Men den största lyckan idag va endå mitt paket <3 (Och Lukas) Kan inte sluta tjata om det för det gjorde mig sååååå glad =D

Snart ska jag nog krypa till kojs för jag är dö trött! Somnar nog snart. Vill se Scrubs men frågan är om jag pallar det. 4 avsnitt är det idag från 00.10 - 02.10. Och jag brukar somna som en gris redan vid elva haha!

Nee slänger upp en mag bild så får ni nöja er med det ikväll =)



Fattsooo

Min moder



Min mor gjorde mig tårögd idag!
Detta kom med posten som jag fick hämta ut nere på affärn^^
Hon vet verkligen hur hon ska göra för att träffa en mitt i hjärtat <3

Jag älskar verkligen min mor!!!
Tack tack och åter tack <3

Svar till Jenny

Jenny om Irriterad och äcklad!:
Vad har hänt????????????????????????????????

Svar:
Nee hunden sket diare skitar SÅFORT vi kom in från promenaden.. Gjorde ingenting när vi va ute men såfort vi kom in! Luktar ju inte dåligt bläääää

Irriterad och äcklad!

God dagens!
Idag har jag hunnit varit ner och solat. Det va skönt som satan!

Vet inte vad jag ska skriva för jag går mest runt och är förbannad!
Förbannad över allt!!
Idag ska jag och Lukas åka in till Köping! För jag pallar inte sitta här! Vet inte hur länge vi är borta. Skulle gärna vilja va borta i flera år! HATAR HATAR HATAR!!!


Imorgon kommer min beloved pappi och lillasyster hit <3
Jag längtar så himla dant!
Jag längtar efter min mammi och storasyster också!
Vill igentligen följa med ner till Linköping på söndag men vet inte om jag kan det tyvärr!!

Hungrig är jag med! Men äcklad så jag tror inte jag kommer kunna äta!

Nej det blir nog att ta bussen som går vid 2 tror jag! Pallar inte va hemma!

Besök

Woohoo!

Får besök om ca 90 min! Kul!
Maja och Madde kommer förbi! Det va en överraskning!
Jag har ju varit och trackat dom flera dagar så nu är det deras tur hihi!

30 min kvar sen ska jag hämta Lukas <3
Längtar efter min plutt!

Nu ska jag ta ut Texas på en kisserunda så får han stanna hemma medans jag traskar iväg till dagis

Me so happy

God dagens!
Igår blev det film. SAW 5. Den va jätte bra men sluta väldigt dåligt! Man märker iaf att det inte är slut på den serien med filmer.

Just nu ligger jag i sängen *som vanligt* och funderar på att göra iordning mannagrynsgröt mmm det är så gott! Bebisen lever om där inne som vanligt haha


Jag måste bara säga att jag är så himlarns jävla glad!
Jag kommer inte säga vad det är så det är ingen ide att fråga! Dom som vet dom vet och dom andra vet inte av en anledning! Men va bara tvungen att säga det <3<3<3 wooohooo

Nu ska jag dralla för att göra min frulle =P

Gno och gno

Städa städa städa!
Det går rätt så bra nu! Har hunnit med vardagsrummet och hallen.
Va till och med jätte seriös och slängde ut mattan och drog fram soffan och dammsög och skura där bakom med. Det är verkligen inte ofta =P Brukar va ganska slarvig! Nu väntar jag på att det ska torka där inne så jag kan lägga tillbax mattan och allt. Luktar jätte fräscht här nu! Känner mig nöjd med mig själv. Även fast det inte är klart haha!

Funderar på maten också..?? Har du något förslag? Hungrig som satan är jag nu iaf haha det är som vanligt! Tjockis magen är ALLTID hungrig! Men jag har så himla dålig fantasi så det ställer till det hela!

Funderar på Kycklingpytt idag. Orkar inte göra något anvangcerat (?)

Ikväll blir det en långis igen! Det är så otroligt skönt!

Jävla FAAN!!

Faan vad jag hatar våran dammsugare! Blir snart att köpa ny IGEN!
Den lägger av hela jävla tiden! Hinner dammsuga max 2 min sen dör den!
Va ju för faan inte så länge sen vi köpte en ny :@

Om 40 min ska jag hämta min lillälskling <3
Längtar efter honom!

Hoppas posten kommer snart och att jag får något roligt med där =D
Brukar inte få det men man kan ju alltid önska!

Kan ni förstå att det redan är onsdag?
Det kan inte jag! Om 2 dagar är det fredag igen. Herregud säger jag vad tiden går fort!
Om 1 vecka är det dax för ultraljud igen =) Jag har ju reda sett den lill* men det har ju inte gubben gjort. Men det ska endå bli super roligt! Hoppas dom kan se vad det blir för sort. Det skulle va kul!

Vad tror ni att det kommer bli??
Jag hoppas lite på en flicka men skulle såklart inte bli besviken om det blev en pojke! Vill ha en av varje bara =) Vi får se helt enkelt =D Köpt så mycket blått och nu vill jag köpa rosa hihi! Men det 'blir roligt vad det än blir!

Magen V.18



V. 18

Tiden går fort frammåt!
Tyckte vi nyss plussade. haha!

Onsdag

Morsning!

Idag är jag lika seg som igår. Fattar det inte. HUR!!?? Vill verkligen inte röra på mig! MÅSTE nog ta och slumra ett tag för det här går inte! Sen ska jag sätta mig och plugga lite! Måste ju plugga men det går inte om jag är trött! Då går det bara igenom skallen på mig! Nu har jag iaf lite mer att göra =D Eftersom jag fick uppgifter från Samhällskunskapen igår också. Kul som faan. Bara jag kan få lite energi!! Får nog säkert börja med järntabletter sen. Detta är hämskt!


Satan vad ont i ögat jag fick.. Damn vad det svider! Nej ussh! Nu ska jag sätta igång lite musik och sen sooova =)


Höres senare! Ha en super bra dag allihop!

Det blev ett till

God kväll!

Det hann att bli ett inlägg till ikväll =)

Just nu ligger jag här i sängen med håret invirat i en handduk. Nyss duschat av mig solningen. Det gick bra i skolan! Efter det gick jag hem till sväris och bubblade. Tror Sandra tyckte att jag va där lite ofta nuförtiden hahaha! Men så är det när man går i skolan och sen får vänta i timmar på bussen hem haha! Nån sysselsättning måste man ha!

Sen kom sväris nr2 dit och lämna vin till Maja så då passade jag på att ta snålskjuts hem till Kolsva. Han släppte av mig vid Nautilus så jag kunde gå in och sola! Och det va underbart! Blev dock bara 16 min den här gången eftersom jag blev så röd sist.

När jag kommer hem så håller älsklingen på med maten <3 GUUUUD vad skönt att slippa den biten! Me love it!

Snart ska jag nog ta ut Texas på en långis idag igen. Men vet inte riktigt vart man kan gå. Tråkigt att gå samma runda hela tiden. Men Kolsva är inte så stort så vart man en går så kommer man till samma saker hela tiden hahaha!

Undra om Lukas börjar bli sjuk..? Han bara skriker och skriker, hade tydligen gjort det hela tiden sen Matte hämtade honom på dagis. Nu ligger han i sängen sedan en timme tillbax men har fortfarande inte somnat fast han är så trött.

Neejj nu ska jag blåsa håret sen ska jag gå uuut =D

Höres imorgon Pösss!

Skoltajm

Nu ska jag alldeles straxt gå!
Det är dax för mig att åka till skolan =)

Tex stannar som sagt hemma idag. Och Lukas blir hämtad vid 17 av sin far. Men allt det där vet ni ju redan om ni läst dom föregående inläggen..

Så vi höres kanske ikväll eller annars blir det imorgon.
Fortfarande helt slut i kroppen. Men men!
Har inte tid ; )

Ingen hämt på dagis..

Gud vad segt det här är! haha! Är van att börja röra mig mot dagis nu. Har tänkt flera gånger att snart är det dax att röra sig.. Men inte idag inte! Nej för idag är det pappa som hämtar på dagis! Jag själv ska ju till skolan! Kom på att jag måste gå förbi MVC också. Ska ju lämna pisse prov så dom kan kolla att jag inte har någon annan konstig bakterie. Har ju åkt på Urinvägsinfektion. Bläää! Men jag trodde att det skulle göra svin ont när man fick det och inte har jag haft så himla ont. Lite huggningar i magen och så. Inte som alla andra som haft det säger, att det känns som att kissa taggtråd. Nehe då =) Får väl va glad för det endå haha!

Om en timme är det väl dax att sakta men säkert göra sig lite iordning. Texas får stanna hemma för en gångsskull. Skönt att få åka iväg själv. Sen kommer ju Matte hem bara några timmar senare. Så det klarar han nog av. Han har ju gjort det innan!

Sen blir det la sooolning! Härligt och underbart! Har man riktigt med tur kanske maten står färdig på bordet när jag kommer hem också. Det tycker jag att jag förtjänar hihi!

Tisdag

God morgon!

Idag är jag så trött så trött! Funderar på att ta mig en liten lur.

Lukas är på dagis och Texas ligger brevid mig i sängen och SNARKAR! haha!
Pratar även med Jennifer på msn. Annars gör jag ingentling! Orkar inte!

Gud va bebis va på allerten igår! Kanske va den sur för att vi tittade på den igår hihi!
Först känner man lixom att den ligger jätte långt ut för det blir alldeles hårt och en underlig känsla. Sen fick jag världens spark haha! Tyvärr missade Matte sparken men jag snodde hans hand hela tiden och la där för att känna hur hårt det blev helt plötsligt. Jag längtar tills han också kan känna. Men det finns det gott om tid för. Är ju baara 5 månader kvar ;)


Skola idag.. Men inte förns kl 16.00. Min buss går 14.57 om jag inte åker tidigare för att hitta på något. Men det tror jag inte. Skulle gått och solat nu när jag lämnade Lukas på dagis men då öppnade dom inte förns 15.30 naturligtvis! Så ska nog gå dit när jag kommit från skolan. Det är ju sååå skönt! Love it!

Nee om man ska slummra lite...
Ha en superb dag =D


Första UL

Hejsan hejsan..

Lite halv seger dag idag!
Besiktningen gick iaf super =D

Och jag har fått se bebis idag för första gången =)
Det va jätte kul att se den! Nästa vecka blir det att åka på "Det stora ultraljudet"
Då kommer ju även Matte få se den =D

Imorgon ska jag lämna Lukas kl 10 och sen går jag direkt ner till Nautilus och solar! Härligt! Men denna gång ska jag bara sola i 16 min! Kanske jag slipper att bli röd haha! Sen blir det långdag för Lukas och sen kommer pappa och hämtar honom. Jag ska ju in till skolan kl 16. Lär få åka redan vid 15. Men så kan det va. Slutar kl 17 och då blir det hem och hoppas på att maten står på bordet ; ) Hoppas kan man alltid göra =D

Nee om man ska gå och titta på Sex and the city kanske =D

Dötrött

Snart är det dax för bedden för mig! Jätte trött verkligen!
Imorgon är det skola och bussen går tjugo i åtta. Det känns lite tugnt.
Ska möta Madde klockan åtta utanför frälsningsarmen så att hon ska ta med Texas hem.
Skönt att få strosa lite själv för engångsskull =) Kan jag behöva dom få gångerna!

Annars spelas det på King såklart haha! NÖRD tänker jag!

Nee nu pallar jag fasiken inte mer.. Stupar snart faan haha

Tragiska människa

Stackars dessa tragiska människor som sitter och läser bloggar för att enbart få nånting att klaga på! Herregud säger jag bara! Det är synd om dessa människor som inget liv har!

Idag har vi bara varit ute hos Figgen och fixat med bilen. Har massor med bilder på tele men eftersom jag inte har någon sladd måste jag först föra över dom till Mattes telefon och sen in i dator. Segt så det tar vi senare.

Blev även en pizza idag. orkade inte göra något =P

Skriva orkar jag inte heller göra så jag ska röra mig..

Och du Ninni! Ta och sluta lägg dig i folks liv som du inte känner! Hur kan man va så tragisk som du är! Shitt!

Ninni

Ninni om Bingo kvällen..:
HAHAHA du är ju dum, på riktigt

Svar:
URSÄKTA!!??
Och varför i helvete skulle jag va det nu då!!??
Du är ju riktigt störd!!

Bingo kvällen..

Sitter här efter kvällsmackan och spelar på king. Jag orkar inte titta på den dumma tv:n något mer! Det spelas endå inget bra! Snart ska jag gå ut och ta mig efter mackan ciggen. Det är då det smakar som godast, efter man ätit! Det va super trevligt hemma hos Maja! Rikard och My kom även över. Och Moss, han får jag inte glömma! Texas och Moss sprang nog runt och busade/bråkade hela tiden vi va där. Lite smått enerverande kan man tycka! Haha! Men det va nog skönt för honom att busa av sig ordentligt!

Vann gjorde vi! Vi tog hem hela första rundan och sen lite små pengar här och där. Men det va kul! Har inte en aning om vi gick plus eller minus eller om vi kom med så mycke vi hade från början. haha! Lukas hade kul även han! Han mata Moss med chips hela kvällen. Glad va han då iaf haha!

Det är iallafall något som måste göras fler gånger och SNART!
Madde den flutten va lite dålig idag haha! Men det är straffet för en kväll ute ; )
Tacka gudarna för att en annan inte blir dålig dagen efter!

Får väl en riktig billig fylla på min 20 års fest haha!
Ni kanske tycker att jag är sjuk som planerar att parta när bebisen är ute. Men det är inte erat problem! Man fyller bara 20 en gång i livet! Och jag har sådan tur att jag kommer kunna fira den ordentligt!! Så jag vill inte ha några konstiga kommentarer att jag är oansvarlig och bla bla för det! Mitt liv mina val!! Så fuck off om du tänker så!

haha! Nee nu ska jag ta och röra mig..
Höres imorgon =D
byeeeååå

Bingo night

Shuuhuu

Idag ska vi in till Köping och spela lite Bingo! Så nu har jag rensat spargrisen på alla småmynt! Önska mig lycka till!

Vi funderar och funderar på vaad vi ska äta för något.
Inte den blekaste som det brukar va.

Bus i snön har vi hunnit med och nu ligger Lulu och sover. När han vaknar blir det Söping haha!
Nee nu ska jag sluta muppa och kolla ifall det finns något gott att tugga på =)

Tråkiiiiigt

Åhh nu börjar jag redan bli trött på att gå runt och va på tjocken!
Längtar så dant efter att få trycka ut den här bebisen!
Visst kan det va mysigt men va fasiken. Nu får tiden gå fortare!

Blev ytterligare en tråk dag hemma. Som vanligt. Ska ringa sväris snart och kolla vad dom ska göra imorgon. Bingo sugen! hihi! Desutom vill jag komma bort från den här lägenheten! Funderar på att ta mig en vääldigt lång promenad med Texas. Så man får göra något. Förut va jag ut med honom 2 gånger på en halvtimme bara.. Så kul har jag!

Nee nu ska jag gå och ringa tanten. Innan hon somnar haha!

Hets mot folkgrupp

Jag har många gånger funderat på det här med ORD och diskriminering/Hets mot folkgrupp!
Och också det här med hur vårat Sverige ser ut i dag!

Vi får tex inte längre säga ordet NEGERBOLL.
För mig har det alltid hetat det och kommer alltid göra!

Även SVENSKA NATIONALSÅNGEN!
Vi får inte spela den för att det anses vara rasistiskt.

Skolbarnen får inte fira SKOLAVSLUTNING i kyrkan för att det finns 1 lr 2 elever som inte får gå in i kyrkan. Ska då 20 elever få offra sig för att 2 stycken föräldrar inte tillåter det?

Men endå får "dom" säga VITLÖK och dom kräver tillåtelse att bygga moskeer!
Ska då våra svenska skolbarn få sitta i en moskee och be till mohammed lr vem det är när det är skolavslutning?

Kommer vi aldrig mer få höra den ljuva melodin till vår vackra nationalsång?
Kommer vi aldrig mer få stoltsera med den vackra Svenska fanan?

Dom söker hjälp hos oss och vi tofflar efter. Låter dom bete sig som dom vill mot alla.
( Nej jag säger inte att det enbart är dom som håller på! Men överhängande! )
Det är ju dom som ska anpassa sig efter oss inte tvärtom!!

Vart är vårat Sverige påväg!?


Tugga turk

Haha rolig rubrik vaa?

Sitter här framför datorn och tuggar turk (Turkisk peppar)
Mmm det är så gott!

Startade med en städning nyss men som vanligt dör dammsugaren mitt i allt! Va faan är det som är fel nu då!!?? Skit sak! Han iaf dammsuga upp allt grus i hallen. Och det är absolut inte lite!! Eftersom vi springer ut och in flera gånger om dagen så kommer det iaf ett halvt kilo grus med in. Okej kanske inte så mycket men endå. Tog även våran gamla badrumsmatta och la i "lilla hallen" Så vi kan ha skorna på den istället. Då är det bara att skaka av den istället för att dra fram den dumma dammsugaren.

Nee nu får den fasiken ta och starta igen! Finns ju inte ett dugg annat att göra!

La fläskfilen i marinad nyss. Sen ska den in i ungen när det är ca 1 timme kvar tills karln kommer hem. Känns skönt att slippa höra tjat och gnat idag! Fått nog så därför tog jag tummen ur arslet och påbörjade maten så den står klar när han kommer hem hihi! Igår orkade jag verkligen inte så det fick bli så att vi åt Buffalo Wings och pommes. VIlket gubben fixade iordning eftersom det enbart är att slänga in allt i ugnen. Lätt som en plätt.

Men en annan ska stå och göra världens brak middag =| Haha! Nee man måste ju fira att det är helg! Och eftersom det endå inte finns något att göra och för att man ska ha en nöjd och glad familj så får man offra sig.

Nu känner jag verkligen hur livet går sakta men säkert frammåt. Det såg lite mörkt ut ett tag men nu börjar det verkligen ordna upp sig till det bästa! Jag är så glad för det jag har och dom möjligheter jag har fått dom senaste månaderna!

Jag menar, jag har fått ytterligare en chans till att få en bra utbildning!
Jag som schabblat så dant med det där innan borde inte fått en till chans men det fick jag! Och jag kommer göra allt för att få det bästa ut av det! Jaa man kan rent av säga att jag är lycklig!

Tiden springer

Snart dax att hämta Lukas redan! Tiden har verkligen sprungit iväg idag! Men jag har ju för omväxlingsskull gjort något. Det är inte varje dag ; ) Haha! Ska börja gå om 15 min tänkte jag. Sen får vi se vad vi ska göra.

Posten kom tidigt idag också. Så himla olika tider! Ibland kommer den 12 ibland halv ett och andra tillfällen kan den komma efter ett. Knepigt men så är det..

Nee nu ska jag gå och ta mig en liten smoke.

Solning

Idag har jag haft lite av en lyx morgon ; ) hihi!
Lämnade Lukas vid 10 och gick sedan direkt ner till Nautilus och solade. Sååå underbart! Det ska jag verkligen göra oftare! Jag och Texas har varit ute och busat massor i snön. Jaa just precis SNÖN!! Vart faan kom den ifrån. Det skulle ju bli varmt hade ja ju bestämmt. Typiskt att det aldrig kan bli som jag vill.

Nyutkommen från duschen är jag också. Sen smörjde jag in mig i bodylotion. Jag är så satans jävkla torr! Köpte på mig en från Nivea när jag gick hem från Nautilus. Hoppas det funkar!

Jaha vad ska man annars göra denna FREDAG! hihi! Inte en aning faktiskt. Men det är ju helg så imorgon har man ingen tid att passa. Det är verkligen underbart! Som sagt så kanske det blir Busborgen. Eventuellt.

Har skit ont under hakan! Älsk nöp mig som faan där igår och det gör så ont så ont haha! Han ska få igen ikväll kan jag lova! hahah!

Nee nu ska jag gå och klä på mig och sen får vi se vad vi hittar på =)

Tävling


Jag är med och tävlar om en tavla gjord av ciccikatt





Den här bilden skulle jag vilja att hon måla:


Svar till söstra

Jenny om Svar till Jenny:
Jag fråga min barnmorska för ett tag sen och hon sa att det ej var farligt!

Svar:
Nee vad bra =)
Då har jag en BM bakom mig också hihi!
Imorgon blir det solning =D

Svar till Jenny

jenny om Vill ha sommar:
vad jag vet så är det farligt o sola när man är gravid...

Svar:
Nej det är inte farligt. Det enda som kan hända är att man får fula pigmentfläckar som inte försvinner.

Vill ha sommar

Sommar och sol när ska det bli?
Tänk om någon kunde säga att det datumet försvinner all snö och blask och det blir varmt. Jag vill ha varmt NU! Vill kunna slänga av mig jackan och ha så lite kläder på mig som möjligt!

Men ska ju tjuvstarta på solningen endå =) Frågan är vart det finns solarium här i Kolsva? Någon som vet?

Neej nu får snön försvinna och blommorna får börja växa =)

Posten mest utsatta

Om en timme kommer min lilleskit hem igen. Men det blir ju bedden då så det märks ju inte så mycket. Sitter och pratar med Madde på msn och funderar på att dra och sola i helgen. Skönt skulle det va! Sen kanske man slipper va vitast i Sverige i sommar. Haha! Jag lyckas då faan aldrig bli brun på sommaren så lite fusk gör ju ingenting =)

Vill känna mig lite snygger ju! Hoppas bara och ber för gud att jag inte åker på några fula pigmentfläckar! Men det gjorde jag inte med Lukas så man kan ju hålla tummarna =P Skulle dock inte bli förvånad ifall jag skulle få det. Min vanliga otur ju.. jaja..

Snart kommer posten! Hoppas jag får något kul med den idag!
Hörde igår på nyheterna att tidningsbud och dom är dom mest utsatta för våld =|
Det gör mig helt förvånad! Vem i helvete vill hota och spöa ett tidningsbud!!??
Jag menar, hur skulle det se ut om posten gick i strejk? Ingen skulle få någon post och hela sveriges befolkning skulle sättas i stora skulder! Väx upp lixom! Det är min kommentar i det hela!

Utan dom som jobbar på posten skulle inte vårat samhälle fungera!


Tråkdag

Hejsan!

Sitter här och funderar på vad man ska hitta på idag.
Det finns inte så mycket att göra i den här lilla hålan. På tv spelas det bara rent skit. Som vanligt. Det är så himla tråkigt!

Vet inte enns vad jag ska skriva om.

Imorgon är det iaf redan fredag och då blir det helg. Det ska bli skönt men jag vet inte vad som ska göras för det. Blir väl att ta det lugnt med familjen. Kanske ringa runt och kolla om någon ska med till busborgen i Västerås. Det kan va roligt.

Nee nu skiter jag i det här..

Vad gör man?

Vad ska man göra denna onsdags kväll?
Väntar på att telefonen ska ringa. Men inte vill den det.
Gubben sitter framför sitt tvspel och jag pratar med mor som är den enda sociala människan i mitt liv hihi! Men nu kollar hon visst på Efterlyst.

Funderar på att gå och ta en varm dusch. Det skulle va skönt. Eller ett bad kanske.

Ikväll blir det nog lite myspys eftersom hyllan kommit upp i sovrummet. Skit mysigt! Lägger in en bild på det! Jag gillar det iaf.

Nee nu ska jag nog göra något annat för nu är jag trött på den här datorn!



Och JAAA vi har turtles gardiner i vårat sovrum så ingen behöver klaga! Det är skit snyggt! Har inte hunnit/orkat köpa nya och det är Lukas gamla gardiner eftersom det är hans gamla rum!
Så det så!

Hyllan

Yes yes!
Idag får jag min hylla! Gubben har precis varit och hämtat den! Jag känner mig verkligen glad över detta! Alla förändringar! Jag älskar´t! Längtar tills vi får köpa hus så jag kan dona där istället. Känns lite tråkigt att det är en lägenhet vi bor i. Men desto finare desto bättre hihi! Börjar trivas mer och mer nu när det ändras.

Det blev en svart hylla eftersom dom inte hade dom ekfärgade. Men det kommer bli bra det! Nu fattas det bara ljus och blommor till hyllan. Men det kommer när det kommer =)

Va som sagt ner till bibblan förut. Låna ny bok. Men guud så tjock den är! haha! Undra hur jag ska hinna den på en månad. Men men. hihi!

Funderar på att äta något. Inte hungrig utan känner bara för att tugga på något. Skulle köpt baguetter tror jag. Typiskt! haha!

Nee nu ska jag sluta tråka ut er och återgå till mitt...

Söka jobb!

Gud vad tiden sprang iväg helt plötsligt =S Endå har jag typ inte gjort nånting. Kollar runt på AMS så nu har jag ringt och beställt ansöknings blanketter så jag kan söka jobb! Hoppas ingen annan är intresserad av det jobbet hihi! Men som vanligt så är det väl tusentals bara för att jag tänkte söka det! Skulle va perfekt för mig! Det är inte heltid och så ligger det här i Kolsva. Jag funderar på att ringa dagis och fråga om Lukas kan va där en timme längre så att jag kan gå ner och "visa mitt intresse". Dom öppnar kl 13.00 såg jag nu också. Så det kan ju va en idé. hihi! Vilken lycka det skulle vara!

onsdag

Hejsan

Blev inte så mycket uppdatering igår men kände inte för det. hehe!
Lukas är på dagis nu och Texas ligger utmattad på golvet och sover.
Jag sitter på BDB och kollar på bilder på Fille och Eve! Snacka om att jag saknar dom! Hela högen såklart =D

Idag blir det en lugn dag. FUNDERAR på att gå ner till bibblan och kolla om dom har någon ny bok till mig. Har ju redan läst ut den jag lånade sist. Bra som sjutton va den! Jag brukar ha så svårt för att hitta böcker som jag fasnar för. Men jag ska ta mor mins tips och kolla efter Grottbjörnens Folk. Hoppas den är bra. Den låter bra när man läser om vad den handlar om. Får se om jag orkar ;) hihi

Idag tog iaf Matte med sig presentkortet på Ikea så förhoppningsvis får jag min hylla idag. Tänka sig, vi har nästan förvandlat ett helt hem för bara små ören. Det är helt ofattbart men underbart! Har dock inte betsat bänken än =P Men det kommer haha! Funderar på att beställa dom där lamporna från Jotex också. Dom va också billiga och snygga. Det kan ju förändra ett helt hem med bara små saker. Det ska ju inte va förmycket heller. Men jag håller mig inom rimliga nivåer haha!

Nee om man ska sätta igång lite musik. (Ladda ner nytt)
Och sen slappa lite..
mmhhmm

Svar till Ninni

Ninni om Inte själv...:
Oj låter inte bra!
Ha du en 24 v. bebis i den lilla magen?

Svar:
Hehe nee 17 v. Men den är större. Ser bara dö smal ut på den bilden =P

Inte själv...



Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte hur jag ska tänka.
Det enda jag vet är att jag inte vill vara själv!!

Möte

Hejsan svejsan..

Mötet i skolan gick bra. Men blev varken Matte eller Spanska. Det blev Samhällskunskap A. Behöver det ämnet ifall jag ska plugga vidare sen endå. Det blir bra!

Gick en sväng på stan med Madde och tog en fika. Hittade ett skärp till mig =D

Nee kan inte skriva mer.. Sitter och skakar och får knappt fram ord. Hände en obehaglig sak idag! Men orkar inte skriva ut vad det va... Dom som vet dom vet...

Utkast: God kväll! ...

God kväll!

Snart är det dax för sängen! Är helt slut efter dagen! Skola från kvart över åtta till två blev det idag. Våran lärare i sista ämnet va sjuk. Då bar det av upp till Madde för att kolla in lägenheten. Fräsch faktiskt! Men kunde varit större ;) hihi! Jag som är bortskämd tror jag!

När vi kom hem blev det Nuggets, ris och currysås! GOTT!
Har även pratat med storasyster i tele! Va länge sen. Trevligt =D

Älskar verkligen mitt liv nu!
Allt bara ordnar upp sig för mig!

Imorgon ska jag in till skolan på möte för att prata om ifall jag kan påbörja en Matte B kurs på distans. Skulle va kul! Har så mycket tid över så ser inte nån anledning till varför inte. Medicinsk grundkurs går snabbt för mig att göra klart så det finns mycket tid över. Men men, detta har jag ju redan skrivit om =P

Nu ska jag glo runt i lite bloggar.
Bilder kommer in i morgon för idag orkar jag inte!

Byeeee

Skoltajm

God morgon!
Snart bär det av mot Köping. Jag är färdig och sitter och äter ett päron för tillfället. Lukas är på dagis.

Idag ska vi ha redovisning på våra hemläxor.
Hoppas mitt räcker! Men det tror jag,
Ska möta tant Maja klockan 8 utanför skolan för att lämna Texas. Jag bäver mig lite för att åka bussen med honom. Eftersom han gnäller så mycket och det kommer va propp fullt på bussen. Som vanligt med Ullvi bussen. Men men, det går säkert bra!

Nee om man ska ta och kolla igenom allt så allt är med. Är proffs på att glömma saker!

Vi höres ikväll om jag inte är för trött ;) haha

Kväller

Nu är det snart dax för lilleman att sova. Imorgon blir det upp tidigt och jag längtar! Ska se till att packa ner alla saker i väskan med. Mycket imorgon eftersom Texas ska ha grejer med sig också.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.. Skriver med folk på msn bara.
Sönder riven på händer och armar är jag =P
Har klippt Texas klor. Gick jätte bra! Bara att han skulle busa samtidigt. Därför jag ser ut som jag gör haha! Men men, han förstår ju inte bättre.

Nee nu ska jag sluta skriva och glo runt på annat.
För det kommer endå inget vettigt ur mina skrivande händer just nu..

Byeee

Söndag

Tjilivippen!

Nu sitter jag här i min tråkighet igen. Lukas sover och Matte spelar sitt nya spel. Texas är så slut så han vaknar inte för något haha! Gick nyss 2 meter och ramla ihop på golvet haha.. Har hunnit vara in i duschen och fönat håret. Känner att jag behöver något att göra NU!

Hungrig. Kanske en pizza idag. Skulle sitta fint som fisken!
Imorgon är det äntligen skola igen! Jaa jag säger äntligen för att jag tycker att det ska bli kul! Ska även prata med dom ifall det finns möjlighet att börja en matte B kurs och eventuellt en Spanska kurs. Har alltid velat lära mig ett nytt språk och Spanska är ju så fint! Det borde gå! Skiter i om jag får åka in på lektioner i veckan. Bryr jag mig inte om. Jag är ju endå bara hemma så vad spelar det för roll??

Ska gå in på deras hemsida och kolla!
Annars då..?? Vad gör ni denna Söndag??

Tjäna pengar på bloggen

Vill du som jag tjäna pengar på din blogg??
Klicka då in på bannern här nere och börja ditt bloggande som en affiliate.


RSS 2.0