Pizza.nu

Tänkte tipsa er om en sida där du kan beställa Pizza via nätet, gratis hemkörning! Perfekt för den bakfulle eller den lata haha! Alltså perfekt för mig! Det finns över hela Sverige! Man kan beställa vart som. Det ska jag göra när jag ligger här hemma fet som ett troll och hungrig som ett också haha. Jag kan inte säga mer än Perfekt perfekt perfekt ide!! Där har dom tänkt på stort.

Visst att det gick att beställa hemkörning över telefonen förut. Men då har man alltid varit tvungen att ha pengar hemma. Och det har jag nästan aldrig! Hur smidigt är det inte då att betala med kortet? Skiiit bra tycker jag iaf =D

Klicka på bannern här nere för att kika in hur det verkligen fungerar:


V. 16



V. 16

Lite sen bild i veckan men det får duga =P
Sparkar det gör h*n också. Har kännt av den länge men nu vet jag att det är den. Förut kunde det ju faktiskt va något annat. Man vet ju aldrig hihi! Rund börjar jag bli som satan iaf och får väldigt många haktappningar =P haha! Mysigt är det! Men längtar redan tills nedkomst. Finns ju inga kläder man kan ha haha!

På tal om kläder. Jaaa jag beställde från H&M men bara mammakläder. 2 linnen och 1 amningsBH. För det är nånting jag kommer kämpa för den här gången! Amningen. Jag vill verkligen nu! Det ska gå! Det paketet kommer dock inte förns i April. Men det gör ingentling. För det är nog då som jag kommer behöva linnena och BHn kommer jag inte behöva förns ennu senare så. Det gör absolut ingenting =).


Snart ska jag nog gå in i sovrummet och läsa ut min bok. Har bara ett fåtal kapitel/sidor kvar. Jag läser Innan jag dör! Och den är verkligen jätte bra! Det handlar om en tjej som har leukemi och hon skriver en lista med saker hon vill göra innan hon dör. Sen får man va med henne i dom sista dagarna. Jag hoppas för varje sida att det ska stå att hon helt plötsligt har blivit bättre. Men en sålänge gör det inte det. Jag har fasnat och bara måste läsa och se vad hon har för sig under dagen. Vad hon gör och vad hon har på sin lista att utföra. Rekommenderar den varmt!

Dagens bestyr

God kväll!

Sorry att det inte blivit någon uppdatering idag. Men har inte haft tid, lust eller ork.

Vi har iaf varit iväg till ÖB och kollat runt lite. Jag har fått "klagomål" om att jag shoppar mycket nu =P Så tänkte ta mig i kragen och INTE göra det. Men det höll inte så länge haha! Va in på H&M en sväng och hitta en Sjukt snygg skjorta som jag köpte haha! Har ju letat efter en jätte länge men bara hittat tantiga skjortor men äntligen hitta jag! En svart i storlek 36! Då blev jag glad haha! Sen blir det ju snart varmt så då kan man endå ha den fast uppknäppt. Eftersom jag snart är lite tjockare. Måste även titta efter ett par byxor eftersom jag knappt kommer i mina längre. Och vem vill va ett mysbyxmonster hela tiden. Jag älskar mjukisbyxor men ibland vill man ju va lite fin =)

Kronman har varit över på Taco idag med. Blir eventuellt lite buzz senare.
Snart ska Lukas sova också. Men just nu har han och Texas dragkamp haha!
Ser så roligt ut!

Och nu är han snart försäkrad också. Fy på mig att jag inte gjort innan men det har inte funnits tid. (okej jag har glömt haha) Men klockan 00 inatt skulle den börja gälla iaf. Så det är klart. Haha! Han är även registrerad i JV nu också. Eller jag skickade med Kjella dom nångon för ett tag sen så borde fått hem pappret på det men icke sa nicke. Folk är så sega nuförtiden...

Nee nu ska jag glo in på H&M s sida en sväng =)
Pussochhej!

Svar till söstra

Jenny om Svar till Jenny:
Ullared och linköpings resor mena jag ;)ahahahaa
jasså? men hon ljuger väl jämt? :S men snart e väl hon å roger ihop igen...

Svar:
Nee jag tror faktiskt inte det! Inte efter vad hon gjort den här gången!
Desutom skulle jag bli DÖFÖRBANNAD isånnfall.. ussh!
Ljuger jämt är väl bara förnamnet. Ljuger för att bli av med sitt eget barn lixom =S

Aaa du mena dom haha! Det blev spara spara spara inför ullared och tackvare att bensinen är så låg nu så är det inte dyrt att åka till LKPG heller. Dessvärre blir det nog inte förns nästa löning nångång nu... Då ska jag nog ta mig en titt förbi och klämma och känna haha!

Svar till Jenny

Jenny om Polisanmälan =P:
Va fan har ni blivit rika el?? Hund ...grejer efter grejer å resor hit och dit ;)hahahaaa
POLISANMÄLAN?

Svar:
Vi fick lite extra denna månad om vi säger så ; )
Resor?? Vi gör inga resor..
Grejerna är från loppis så det är inte dyrt alls =)

Jaa Sanna ska polisanmäla mig för att jag tydligen kallat henne fitta. Vilket jag har STARKA bevis på att jag inte gjort =) Så omogen är jag inte. Så det ska bli kul att se hahaha!

Vet du någon bra...?

Nu är det inte långt kvar tills det är helg påriktigt =) Om ca 1 och en halv timme kommer älsklingen hem och då blir det att äta lite god mat, se på tv och bara va! När Lukas har lagt sig blir det skräckis. The Strangers hyrde jag när ja va ner till affärn. Morsan tipsade om den så ja hoppas att den är bra! Hon brukar alltid va så kräsen så den kan ju inte va dålig tycker jag. Köpte även hem en massa gottis. Härligt!

Imorgon blir det ÖB. Ska leta lite blommor och krukor.
Hoppas gubben kommer ihåg hyllan. Borde nog skicka iväg ett sms till honom. För det har han nog glömt.

Någon som vet någon bra låt??
Har så tråkiga på min dator.

Dagens tabbe!

Jag skulle gå ner till affären förut tänkte jag!
Hurtig och dan.
När jag kommer ca 30 meter bort känner jag i fickorna.
Faan!!
Jag har glömt nyckeln hemma! Faan faan faan!
Tar upp telefonen och ringer Matte som naturligtvis är i Västerås.
Säger: - Jag har gjort världens idiotiska grej! Jag har låst in nycklarna hemma!!!
För er som inte vet så kan man inte låsa dörren utifrån utan man stänger bara igen dörren. Som tur va att fastighetskötaren precis kom tillbax nånstans ifrån. Så han låste upp dörren åt mig så jag kunde hämta mina nycklar.

Sen gick jag iväg till affären.
Hahahaha!

TYPISKT! Detta har jag befarat enda sen vi flytta hit och nu har det hänt!


FREDAG

Goddagens!
Idag är en lite lugnare dag. Lukas är på dagis. Det blev han nog glad för eftersom han va hemma igår. Han tycker så mycket om dagis. Och sen sprang han och krama fröken direkt han såg henne haha! Han har EN speciell men bara EN som får kramar hahaha! Min lille plutt! Charma, det kan han!

Funderar på att dra igång dunki dunk på datorn och steppa runt och städa lite. Känner mig på Göra humör. Jag måste göra något. Skolboken ska jag ta fram senare igen. Har redan läst igenom det där med Celler, men det är inte mycke jag förstår så ska läsa igenom det igen och igen.

Undra vad jag annars ska dona med idag. Betsa kanske. Sen hoppas jag att gubben kommer ihåg att springa förbi Ikea på vägen hem så jag får hyllan. Isånafall kanske man går ner till blomaffären och kollar efter lite fint. Innan Luken kommer hem för det är så jobbigt att gå med barnvagnen. Ska skicka sms till gubben och fråga om han ska förbi där idag..

Vet du hur skönt det är med fredag eller!!??
Jag blir så lycklig av att det är helg. Nu har snart familjen 2 hela dagar tillsammans. Undra vad vi ska hitta på då..? Kanske bara mysa med god mat =D...

Idag blir det ungsbakad fläskfile iaf =) MUMS!

Före och efter


Före



Efter



Mycke bättre nu.
Tycker jag iaf =D

Polisanmälan =P

Inte visste jag att man kunde sätta gardiner åt fel håll. Men nu vet jag att det går haha! Har aldrig varit med om det innan! Men nu är det upprättat iaf =)

Dagens shopping slutade med att vi kom hem med ett nytt vardagsrums bord och en tvbänk (som vi använder den till. Säkert menat till något annat) Ska betsa bänken och då kommer det bli ennu snyggare! Ska även sätta dit nytt handtag så det ser lite modernare (?) ut som gubben säger. Det kommer bli såååå snyggt! Är redan MYCKET snyggare än innan! Kan lägga upp före och efterbild på det.

Lukas sover nu så nu ska jag plocka fram kakor och godis hahah så elak jag är..
Nee inte alls, han har redan fått kaka och kex idag. Vi tog en efterrätt han och jag.
Ska be gubben köpa hem den där hyllan jag pekat ut på Ikea imorgon med.
Eftersom han är i Västerås och jobbar..

JUSTE!! Nu har jag fått reda på att jag tydligen ska bli polisanmäld också!
För något som absolut inte stämmer! Hahahaha Säger jag bara!
Du är så trökig! haha

Svar till Jenny

jENNY om Vad gör man??:
Snyggt! MEN ena gardinen är upp och ner va?

Svar:
Haha morsan skrev precis samma sak på BDB!
Detta måste kollas upp! Har inte tänkt på det innan =P
Tycker inte man borde kunna sätta upp dom åt båda hållen.
Men jag ska undersöka saken =)

Kvinnsen inom mig

Jag är lite knäpp sådär. Jag kan sitta och glo på bilderna jag tagit på tex min nya tavla och gardinerna i V-rummet och sitter och beundrar dom. Men går jag in i vardagsrummet och kollar på det IRL?? Nej. Hur knepigt är inte det? Haha! Knäppt!
Jag har iaf verkligen fassnat för dom små ändringarna och tycker att det är så sjukt snyggt! Nu funderar jag på vad jag skulle kunna göra med vårat sovrum för att få det mysigt. Jag funderar starkt på att köpa en vanlig trähylla att borra upp på väggen som är mittemot våra huvuden. Och sen ställa upp två krukor med plastblommor och lite ljus. Fatta vad snyggt och mysigt det skulle bli!! Jaaaa verkligen! Det ska jag leta efter! Kanske beställa hem krukor och blommor från Jotex. Eller så springer jag förbi Epok när jag endå ska in till stan. Måste förbi banken och slänga in pengar. Men det får bli efter loppis. Åhh det här känns verkligen bra! Helt jävla suveränt rent ut sagt!

Vad glad jag är att "kvinnsen" inom mig har börjat komma fram lite =)
Innan har jag aldrig brytt mig eftersom jag alltid varit mer "manlig" än "kvinnlig"
Kommer nog alltid va förutom när jag får mina småryck hihi!

Trivs mycket bättre med ett "manligt" huvud istället
D.v.s inget huvud alls ;) mihihi

Grav grej =P

Namn: Johanna
Ålder: 19
BF: 21 Juli ensålänge
Nu i vecka: 16
Graviditetssymtom: Illamående och hunger
Positivt gravtest i vecka: 5-6 tror jag
Vilka jag berättade först för; Morsan
Kompisar: Kronman, Jennifer
Min barnmorska heter: Maria
Vikt vi inskrivningen: 64 kg
Mat jag bara måste ha: Något köttaktigt
Mat jag absolut inte kan äta: Inget speciellt mer en det vanliga
Illamåendet började: v5 tror jag
Och slutade: vecka 13 ungefär.
Mina första mammakläder: Inga ensålänge
Första sakerna som vi köpt: Inget ennu..
Barnvagn, barnsäng och bilbarnstol: har allt efter Lukas.
Då kände jag bebis för första gången: Vecka 9.10 redan =S
Då kände pappa första sparken: Inte ensålänge 
Vi tror att bebisen i magen är: Pojke
Grejer som händer med min kropp: Mage och tuttar är enorma =P
Så motionerar jag: ehh går ut med hunden
Värsta graviditetsminne: Illamående, hungern, HA behovet
Bästa graviditetsminne: När jag plussade

Vad gör man??

Jaha, nu sover Lukas snart och Texas är nyrastad. Vad gör man nu??
Mer än att vänta på posten, gubben och shopping? Städa gjorde jag igår och det ser fortfarande fint ut. hmm.. Kanske borde göra något att äta.. Snart iaf. Det är sånnahär tråkig tider som är farliga för mig! Eftersom jag redan har ett sug i shopping tarmen kan det vääldigt lätt bli så att jag klickar hem nånting. Faan att det ska va så lätt att bara beställa hem =P haha! Neee jag får helt enkelt stå ut till ikväll.

Men vad gör man när barn sover och det inte finns något att göra?
Jag får helt enkelt ta fram skolboken och plugga lite.
För inte finns det någon som vill komma och göra mig sällskap i denna tristess. Men men, så är det när man växt ifrån MASSOR av sina gamla kompisar och knappt pratar med dom längre. Så kan det va ;)



Så blev det lite skillnad i vardagsrums fönstret.
Nya gardiner och en ljusgrej som hänger från taket.
Jag tyckte iaf att det blev någorlunda snyggt =)
Och titta, jag har blommor på mina gardiner. Det mina vänner är STORT
hahaha

Loppis..

Idag ska jag och gubben gå på loppis igen. Man kan hitta så mycket udda saker. Udda, gamla och unika! För bara några månader sen tyckte jag att det va vidirgt med begagnat. Men nu, jaa jag älskar det! Man kan ju få så mycket bra för så lite! Idag ska jag gå på jakt efter ett nytt vardagsrums bord! Även en bokhylla ska jag kolla efter. Behöver en ny! En snyggare!

Men det enda jag hittar är väl småplock igen =P
Tavlor och sådant gör ju inget för det behövs verkligen!
Nu tror jag vi har 3 vettiga tavlor. Resten är Öl och Sprit tavlor. Och det kan man ju inte ha!

Lukas hemma idag

God dagens!
Nu är vi precis inkommna ifrån lekparken. Lukas fick vara hemma idag. Jag bara kände att ja ville ha honom hemma idag. Va ju länge sen vi hade en riktig hemmadag. Jaaa, jag vet att jag tjata om att det skulle bli skönt att han skulle börja dagis. Men det är det. För annars hade jag inte kunnat sakna honom såhär mycket om dagarna! Och man måste sakna varandra för att få ut nånting av varann.

Så idag ska vi mysepysa hela dagen =)
Texas tyckte nog det va riktigt skönt att få springa lös medans Lukas gungade. Det va kuuul!

HUR I HELVETE!!!!??

Fy faan vad arg jag är! Den där jävla kärringen alltså!
Hur i helvete kan man tro att man kan sno en bil från någon!!??
Jag hoppas verkligen det här går upp till rätten och han ber mig vittna! Det kommer det göra! Och Han har så jävla många som står bakom Honom för alla vet ju vad som är sant!! Fy faan för detta jävla fruntimmer! Så jävla falsk och dum i huvet!

Jag hoppas att du läser det här vilket jag är nästan säker på! Tro inte nånting säger jag bara! Fy faan! Tro att du någonsin ska kunna ta dig tillbaka nu! Fy faan fy faan fy faan!

Spyr av bara tanken på din FULA nunna!

Extrem Home Makeover!

Städa städa städa är vad jag ska göra idag!
För det första ser det förjävligt ut och för det andra är jag så jävla trött på den här lägenheten! Jag vill ha förnyelse! Skulle vilja skicka ut varenda pryl jag har här hemma och byta ut! Ny lägenhet eller ett hus skulle inte heller sitta fel! Vårat rum är så pas litet att det knappt går att göra nånting här. Ingen ändring iaf. Se om det kanske går att mublera (?) om så det ser lite anorlunda ut! Ska även prata med gubben min och se om vi inte kan flytta hans databord för det ser också förjävligt ut! Det krävs en riktig Home Makeover!

Nee nu måste jag nog äta nånting innan jag sätter igång =)



Visst är den snygg??
Jag har verkligen fasnat för "tyg"tavlor.
Ja tycker dom är så snygga =)

Dagens ris går till "vuxna"

Jag har nu tappat ALL respekt för s k a vuxna människor! Dom är tamefaan körda i huvet! Dom blir tjuriga för att dom inte får klappa MIN hund. UTAN att fråga dessutom! Dom lär sina barn att fråga men glömmer dom då bort sig själva? Nej, dom tror att dom äger hela världen och allt i den! Så jävla körda! MAN FRÅGA IAF FÖRST! Sen när dom böjer sig ner och antar att dom får och man säger nej han får inte hälsa på främmande människor, ja då blir det liv för det! Varför just Dom inte får hälsa på honom. Grejen är den att sen när vuxna hundar kommer framspringandes, ja då ska det klagas och muttras och man har ingen koll på sin hund. Men om den lär sig att alla hälsar på den, jaa vad händer då? Den tror att alla är denns kompisar så då skiter den ju i allt och springer fram. Men vad får man då? En jäkla utskällning och kanske tillochmed en polisanmälan. Men jag säger då SKYLL DIG SJÄLV! Har du någonsin gått fram till en hundvalp så SKYLL DIG SJÄLV!

Detta är inte första incidenten med "vuxna" jag har haft! Även det som hände på Ikano i Linköping. När det va ett äldre par som tog barnvagnsparkeringen rakt framför näsan på oss och sa det att Det är väl ingen som bryr sig om det idag heller!

Detta har gjort att jag har tappat respekten HELT för äldre! Så har dom mage att klaga på alla "ligister" till ungdomar!!?? Det är det här som jag ser som ett problem! Att vuxna, som ska va oss yngres "förebilder" som vi ska respektera och se upp till, beter sig på det här viset! Det är dom vuxna/äldre som är problemet i vårat samhälle!

Inredning

Nu vet jag vad jag måste göra!!
Är så himla trött på våran tråkiga lägenhet! Den ser ut som en riktig ungkarlslya! Det ska försöka bli ändrig på det! Ska försöka hitta en snygg bokhylla att ställa tv;n i! På blocket lr liknande naturligtvis! Och sen ska jag köpa nya gardiner och inredningsprylar! Lite plastblommor och så! Det kan va snyggt. Ska sno gubbens kort sen och bränna det het hahaha! Nee men MÅSTE hitta något så det blir lite ändring!
Det måste se vettigt ut snart =)

provocerande tröjor

Tänkte tipsa er om en underbar sida där du kan göra dina egna Roliga och provocerande texter på t-shirts Dunken heter sidan! Finns även länk i sidospalten! Jag tänkte ta och beställa en t-shirt därifrån som jag ska ha i sommar när jag är lite tjockare. Det kommer bli så fränt =D

Jag kommer skriva; - Tjocka tjejer behöver också kärlek.. Och på ryggen ska det stå Johanna

Det är inget hån mot grövre kvinnor utan det är helt enkelt för att vara ironisk eftersom jag kommer ha en stor och tjock bebismage då!

Erkänn coolt!
Dom har även färdig tryckta tröjor och allt. Kika på deras hemsida för att få veta mer =)
Om inte annat kommer du iaf få ett gott skratt =)


Idiot Ninni som inte kan något!

Ninni om Hon igen:
De ska inte leva i bur.. du ska ha den i sin bur så den lär sig "sitt bo", fråga din uppfödare...
Särskilt hundar va stor ras är enkla att få rumsrena..
Mina hundar sitter inte i bur... men din hund gick in för att skita och det är din hunds problem, att det inte vet att den ska skita ute... du fattar ju nada... sa aldrig att den skulle leva i en bur.. sa att du skulle ha den där nu tills den är rumsren.. du är ju som på nicoles blogg, väljer att inte fatta...

Tjejen, du har sällan trevliga kommentarer till folk på deras bloggar...

Svar:
För det första ska du tammefaan inte lägga dig i vad hon och jag skriver! Hon och jag är vänner vilket du och jag absolut INTE är! Det där är 1 person dessutom! Men lägg inte din lilla näsa i blöt om saker du inte har med att göra!!

Du måste väll för faan fatta själv att man inte sätter en hund i en bur! Så jävla dum i skallen kan ju inte enns Du vara! Hur i helvete ska den bli rumsren om den sitter i en bur!!?? Då blir den ju bara stressad. Snacka om att veta NADA DU!!! Sinnesjuk för faan! Konstigt att min vän Stiins tips funkar då! Du ska nog ta och göra samhället och dina djur en tjänst och ge bort dina djur till någon som kan ta hand om dom och vet hur man tar hand om ett djur!

Skriv för faan inte mer! Inkompetenta faan!

Vuxna människor är värst!

Konstigt att jag får så många kommentarer av folk som inte överhuvudtaget är "seriösa uppfödare" som vet bättre och mer logiska saker än en person som påstår sig vara "proffs"!

Jaja, skit i den där knepiga människan säger jag! Stackars hennes djur säger jag bara!

Hoppas gubben min kommer hem tidigare idag. Han visste inte om han skulle få åka till Västerås eller inte. Hoppas på inte. Vi ska ju in till Köping direkt. Och då ska jag verkligen tuffa till mig med det här med folk som slänger sig över Texas. Det ska dom INTE få göra! Barn är okej, det är ju bara bra om han vänjer sig vid andra barn. Men vuxna människor. NEJ! Då kommer vi aldrig kunna ha honom lös! Och jag måste jobba på mitt Nej! Annars är det ju bara mitt fel sen. Och det tycker jag inte om =P

Det är så att vuxna människor är värst! Dom lär sina barn att dom ska Fråga innan dom går fram till en hund. Men vad gör dom själva?? Bara slänger sig över UTAN att fråga. Det stör mig lite. Jag borde inte behöva säga att nej gå bort ifrån honom. Utan dom borde förstå det själva! Jag går ALDRIG fram till en främmande hund hur söt den än är. För det gör man ju bara inte! Som jag sa, man ska inte behöva säga ifrån! Men det kommer nog med tiden! Nu ska jag bara ta det stora steget att lära mig säga ifrån! Jag måste verkligen! Annars får jag lida själv! Så är det!

Medicinsk grundkurs

Undra om man skulle ta och ta fram skolboken ett tag. Helt klart! Så man hinner med lite innan Luken kommer hem. Ska straxt gå iof. Men bättre lite en inget. Har inte haft såå mycket tid eftersom jag sprungit in och ut med hunden. Jätte duktig är han hihi! Stolt! Igår blev jag iaf klar med min "hemläxa" från skolan. Intervjua en Undersköterska skulle vi ju göra. Så det är gjort. Skrev bara anteckningar så att jag inte berättar från ett papper sen. Det blir nog bra. På måndag ska vi ha redovisning.

Nee nu ska jag ta upp min Medicinsk Grundkurs bok och läsa lite om celler =)

Längtar efter min Lukas! Saknar honom =(

Hon igen

Ninni om Svar till Ninni:
Du är väl otrevlig för jämnan mot folk på deras bloggar.
Han ska ju inte vara i buren hela tiden, det är inte djurplågeri alls, buren blir hans bo... testa, jag lovar det kommer funka,..

Svar:
Hahaha och hur vet du vad jag skriver till andra?
Du känner inte mig och har inte en aning om med vem lr vad jag skriver!

Jag tänker INTE sätta min hund i en bur! That´s it!
Du kan ju inte kalla dig seriös om du har dina djur i bur! Dom är inte burdjur. Ingen kan må bra av att sitta i ett enda utrymme hela dagarna! Det fattar väl varenda vettig människa! Shiiiit

Svar till Ninni

Ninni om Svar till Ninni:
men då fattar du väl att hans rutin är att pinka och skita inne.. lycka till... haha.. tips, nästa gång köper du hund av en riktig och seriös uppfödare... mina valpar är ofta rumsrena vid leverans...

Men om jag ska vara snäll, du har ju inte för vana att vara det, utan tämligen bitter och bitchig..
Så sätt honom i bur, han kommer inte vilja göra inne i sitt bo, utan kommer tala om för dig att han går ut, eftersom du måste lära din hund att att göra sina behov ute, så måste du berömma, aldrig lämna honom utan uppsikt inomhus...

Svar:
Det kanske inte är så lätt att hålla koll på 13 valpar hela tiden. Du verkar ju tro att du vet så jäkla mycket om hundar. Men du värkar inte kunna ett dugg! Bevisar bara att man INTE ska köpa hund av en S.K.A seriös uppfödare!

Jag är inte otrevlig. Jag säger bara att du snackar skit! Det är ju inte första gången
Och i en bur!!?? Hallå det gör man ju för faan inte! Det är ju djurplågeri på hög nivå!

Sluta sitt och säg hur jag ska göra när du inte överhuvudtaget vet vad jag redan gör!

Inte lika mycket längre

God dag!
Som ni kanske märker har jag inte haft så mycket tid för bloggandet nu. Men jag har ju en goseponke här hemma som får hela min uppmärksamhet. Det går jätte bra med honom nu! Han går utan koppel och kommer skuttandes så snällt. (Iof har vi inte mött på en annan hund än haha) Inatt va det inte en enda liten pöl nånstans. Så duktig så! Senare när Matte slutar jobbet ska vi in till Köping för att kolla efter nytt halsband till honom. Det ja köpte va ju tyvärr för litet så fick köpa ett annat halv tattigt som fick duga sålänge. Men idag ska vi fixa något snyggt till honom =)

Lukas är på dagis och vart jätte glad idag också! Fröken fick en kram idag med =). Märks att han trivs min lilla tjockis! Men det känns lite kämpigt när det gäller honom och hunden. Man måste lägga så himla mycket energi på hunden nu så ja tycker nästan synd om Lukas. Inte för att jag sätter honom i andra hand men endå. Ja får dåligt samvete.

Men men. Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sen måste jag tvätta och städa lite. Behövs när man har en vovvsin som gör behov och fäller inomhus.

Svar till Ninni

Ninni om Måndag:
skitsnack.. valpar skäms inte... det är helt naturligt att göra det... din uppfödare har väl informerat om hans tidigare rutiner, följ dem..

Svar:
Haha inte vill ja följa hennes rutiner för då har jag piss och skit inne hela tiden. Och det märks att det stämmer det Stiin sa! Han går bara där han varit innan. Tror mer på henne eftersom du redan kommit med en jäkla massa bullshiit!

Tack Stiin för tipset iaf =)
Det funkar =D

Måndag

Hejsan håå..
Lukas är på dagis sedan en tid tillbax. Det va inga problem att gå ut med både vagn och hund. Skönt! Han blev iaf jätte glad att få komma till dagis och gick och kramade fröken direkt haha! Texas ligger här med mig i sängen och sussar. Jag somnade också till ett tag förut men blev väckt av en hund som gnällde och ville ut. Så ut gick vi. Inga större behov FÖRNS vi kom in. Blää! Och jag har på något sätt blivit känslig mot skit så det va inte långt ifrån att jag kräktes! Nästa gång går jag inte in förns han är klar på riktigt =P.

Jag är verkligen JÄTTE torr runt läpparna. Fattar inte varför. Det har jag ALDRIG blivit. Inte såhär iaf. Ska ner till affärn och kolla om dom har något bra sen. Om 2 timmar får jag ju besök. Då blir det skolarbete!

Nu börjar jag bli hungrig. Vet inte om jag ska gå upp och äta lite. Lam i kroppen så ligger nog ett liiiitet tag till hihi! En får ju passa på =)

BDB suger

Jävla cp BDB! Har lagt upp massor bilder men när jag sen skulle kolla så fanns dom inte där. SUCK!

Nu är iaf Texas äntligen här. Han ligger nere på golvet och sussar lite.
Lukas har också fått gå och lägga sig. Han har inte sovit något idag. Förutom kanske 5 min i bilen. Men det gör inget. Han ska ju endå upp tidigt imorgon. Lång dag på dagis imorgon. Men ja ska va hemma! Svärris kommer ju över och då ska vi göra min "hemläxa" från skolan. Intervjua en USKA skulle vi ju göra tills nästa vecka. Hoppas bara min näsa och hals tillåter mig nattesömn. Annars blir jag galen.

Imorgon får jag ÄNTLIGEN mina pengar också. Härligt!
Då blir det att åka och handla. Ska skriva inköpslista också.
Blev faan så mycke billigare när man visste vad man skulle ha och inte gick på måfå hela tiden. Blir så mycke småshoppande då. Bara jobbigt tycker jag =P.

Jaja. Vi bjuder på några bilder på godingarna iaf =)




Texas idag =)

Idag blir vi hundägare =D woohoo!
Ska åka om ca en halvtimme..

Apoteket ska jag till först för nu är jag trött på det här!
Hostan börjar komma smygande nu också. Jävla skit!
Måste messa sväris också så får hon bestämma själv om hon vågar komma imorgon.. Nee nu ska ja fortsätta med mitt och sen bär det av =)

Lördag

Morsning!
Idag vakna jag vid nio säkert tackvare att jag vant mig vid det under dom senaste vekorna. Min dator fick stanna hemma och vila upp sig. Haha! Därför blir det inte mycket uppdatering.

Om några timmar ska jag åka in mot Linköping för att möta Sara äntligen! Min näsa hade nog igentligen velat stanna hemma. Men icke sa nicke! Det har jag ingen lust med! Får ta med mig en hög med papper så ja kan snyta ur mig hela tiden! Börjar få snyt näsa nu med. Faan att jag inte tog med salvan! Men men, så kan det bli hehe!

Senare ikväll har ja inte en aning om vad vi ska göra. Men antar att det blir att slöa framför tv:n. Låter som ett alternativ iaf =) Jaha nehe om man kanske ska ta och glo runt lite och sedan göra något annat =P Finns inte mycket att göra då hälften av folket sover. DÖNICKAR! haha

Imorgon gäller det =)


Snart åker vi

Hej igen!
Nu är det inte så jätte lång tid kvar tills vi åker. Ska bli skönt samtidigt som inte. Jag tycker inte om att va borta när jag mår dåligt. Men men. Det kommer bli så kul så!

Nee nu har ja faan inte en aning om vad ja ska skriva så jag låter det va som det är.. Vi höres väl när vi kommit ner eller något.. Annars hörs vi en annan dag =)

Sämre

God dagens!
Idag är jag lite sämre än igår. Men jag har fortfarande inte tid!
Nu ska ja ta det lite lugnt mellan varven men jag är långt ifrån klar en. Vill att klockan ska va runt fyra nu så älsk kommer hem. Men det är fem timmar kvar. Skulle behöva gå ner till Ica och köpa cigg men ja orkar inte. Få se om jag orkar senare. Aaahh vill åka NU!

2 dagar kvar =)

Hjälp mig med min trötthet!!

Varför är jag trött hela tiden?
Såfort jag vaknar skulle ja kunna lägga mig och sova några timmar till. Jag hatar att va såhär trött! Och det beror inte på graviditeten! För så här har jag haft så länge jag kan minnas på senare tid! Jag vill inte va trött längre! Jag vill va pigg och full av energi. Men hur ska jag lyckas med det?? Någon som vet vad man kan ta sig till??

GE MIG ENERGIIII !!!

It hurts!

Det gör ont i min lilla hals. Tror det är halsfluss på G.
Jag vill inte! Ja har inte tid för sånt nu! Ja får bara inte bli sjuk!
Ska kurera mig som satan! Med varmt thé och filtar..
Vi som hade klarat oss så länge. Nästan hela vintern. Suck!
Nu blir både jag och Lukas sjuka SAMTIDIGT.
Så jävla typiskt! Men turen kunde ju inte hålla i sig hur länge som hälst.
Ber för gud att jag INTE ska börja hosta! För då håller det i sig länge! Varje gång jag blir förkyld börjar jag hosta som om jag skulle hosta upp alla inälver. Och det brukar hålla i sig minst en månad. Det suger! Som sagt, jag har inte tid. Otur att man inte kan ta sig en wisky snaps. Det funkar verkligen på riktigt! Tog ja sist ja börja känna i halsen och det gick över direkt. Men då va ja ju inte gravid. Bajs och pannkaka!

Men men! Så kan det va!

Ny design =)

Eftersom vi går mot ljusare tider så bestämmde jag mig för att göra en ny header. Notera att det är BLOMMOR i designen. Det är inte jag men ja tyckte att det va snyggt. Så tråkigt med samma design hela tiden. Sen säger jag inte att jag är världens proffs på att göra nya men dom duger så bra så bra åt mig! Det är ju bara jag som ska använda dom så. hihi!

Men visst blev det liiiite mer somrigy/vårigt??

Bli inte sjuk nu!

Nu har jag hämtat Lukas igen. Han hade slagit sig lite men inget märkvärt. Han hade även hostat och varit snuvig så nu får han sova och sen ska jag kolla tempen på honom. Hoppas han inte åker på och bli sjuk nu bara.
Vi som har klarat oss så länge! Inte den minsta lilla förkylning har någon av oss åkt på. Men nu verkar turen va bruten. hehe! Men så är det väl när dom är på dagis. Är en sjuk blir ju oftast alla andra det med. Kanske blir en hemma mysar dag imorgon innan vi åker. Vi får se sen..

Annars har jag hunnit tvättat 2 maskiner och påbörjat dammsugning. Men som vanligt så sluta den ju fungera. Brukar hoppa igång efter ett tag. Så det är bara att vänta.

Nee nu ska jag kolla i lite bloggar..
Höres senare =)

Att behandla andra..

Citat "Behandla andra som du själv vill bli behandlad"
Gäller inte det båda parter?? Är det bara den ena som ska göra det?? Det är en bra fråga!
Man kanske ska ställa sig den frågan innan man yttrar sig..

Eller?

Hejsanluu

Goden dagens!

Idag känner jag mig allmänt seg! Som vanligt iof.
Jag ska bara städa och tvätta för morgondagen idag. Imorgon blire packning. Orkar inte idag. Blev ganska tidigt i säng igår. När vi hade kollat klart på filmen trodde vi att hon va runt elva lr något. Kollade på klockan.. Nehe då, då va klockan strax efter nio bara.

Nu är det inte alls långt kvar innan vi åker. Tiden imorgon kommer nog gå ganska fort för jag har saker att göra hela tiden nästan.. *tror jag* haha!

Nee om man ska göra något vettigt kanske.. Ska sätta in denna dator i högtalarna så att jag kan lyssna på Rednex med lite mer dunk ;) haha

Solong!

Tex



Nu är det bara 4 dagar tills du kommer till oss!
Jag längtar ihjäl mig!
Världens finaste Texas<3

Extrafilm.se

Nu är det dax att beställa hem lite nya bilder.
Det va ett tag sedan och nu är det många.
Det är ju tråkigt att enbart ha bilder i datorn. Man vill ju kunna titta på dom utan dator.

Lukas ville ju inte sova speciellt länge. 1 timme bara. Men men. Då somnar han kanske tidigt ikväll så det gör ju inget. Nu springer han runt och leker. Mammsen ska alldeles strax gå och göra honom sällskap. Måste bara beställa korten först. Det tar bara sådan tid. Märks att jag inte gjort det här pålänge. Sist hade jag ju stationära datorn och då gick det tusen gånger snabbare.

Gud vad många meningslösa inlägg jag märker att jag skriver =S
Men men. Bara att leva med.

Faan

Så jävla dålig stil!!
Fy faan säger jag bara! Men nu vet jag!

Me so happy!

ussh det här va ju strålande =)
Jätte glad är vad jag är nu!
Tänka sig vad ett enda litet papper kan göra ens dag helt suvverän!
Allt löser sig ju tillslut! Det har jag verkligen märkt nu!

Snart ringer älsklingen och då ska han få höra den goda nyheten han med!
Härligt och underbart!

Smörgåstårta



Nu är jag klar!
Den blev väl sisiodär men den ska ju endå malas ihop i magen =)
Kommer bli smarigt ikväll!

Klagodag

20 min sedan jag lämnade Lukas. Just nu är det så tyst och skönt här hemma. Fick ingen bra start på dagen känner jag! Trött och irriterad. Så det va skönt att få lämna iväg honom så inte han blir lidande för mitt dåliga humör!

Jag är så himla trött på folk som ljuger, folk som antar att man alltid kommer springandes så fort DOM vill nånting! Så sjukt irriterande! Folk som bara är allmänt dumma i huvet!

Ne idag är inte en bra dag!
Ska göra klart smörgåstårtan men det kommer väl bara skrika hat om den haha!

Tacka gudarna för att det snart är helg!
Det kommer bli den bästa helgen på länge! Jag längtar dö mycket!
Och inte bara för att jag ÄNTLIGEN ska få hämta Texas utan även för att jag får träffa dom underbaraste på hela jorden. Förutom min mor och dom som dissa oss ; ) Men det får la bli nästa gång.

Så här ser väl den fortsatta veckan ut;
Onsdag; Smörgåstårta
Torsdag; Lukas dagis och mamma städa.
Fredag; Lukas dagis. Mamma packa rulla bort alla mattor åka bilen till Linköping. Äta älskade snabbmat <3
Lördag; Shoppa med bästa Sara. Ev hitta på något med älsk annars mys i nykil.
Söndag; Upp skapligt och hämta Texas i Söderköping. Hem =(

Hemmeve

Nu är vi tillbax igen. Har varit inne i Köping på willys och handlat.
Nu står smörgåstårtan halv klar i kylen. Resten blir att fixa imorgon.
Nu ska den stå och suga i sig lite =) Kommer bli mumma! Längtar redan!

Matte står ute och pratar med Kronman på balkongen. När dom är klara ska
vi titta på film. Narnia 2. Hyrde den nere på ICA nyss. Köpte även en skräckis
kommer inte ihåg vad den hette nu bara för det=P Men den såg iaf bra ut!
Ibland lyckas jag, ibland inte. Ska moffa lite godis också.

Imorgon blir återigen en lugn dag. Vet inte vad jag ska hitta på. Onsdag redan imorgon.
Snart är det helg igen! Men inte en lugn sådan. Kan behövas känner jag.
Behöver en händelserik helg. Va inte igår!

Nee nu ska jag läsa lite bloggar och sedan dra in gubben! hehe!

God natt på er!

Rån mot Mc.Donalds i Linköping

Att folk orkar!
Nu har det varit ytterligare ett rån mot ett Mc. Donalds i Linköping. Men dom hade avbrytit rånförsöket och inte fått med sig något byte. Hur jäkla roligt kan det va att råna Mc.Donalds? Har folk inget liv. Det är inte första gången någon försöker. Men när ska det ta slut? Faan jobba och tjäna pengar! Har inte småglinen hört talas om det? Jag blir så himla irriterad på folk som inte har en hjärna! Fattar dom inte att dom förstör så himla mycket för personalen och gästerna som sitter där och äter. Dom tror att dom förstör lite ekonomiskt för dom, men det är ju så mycket mer. Ska personalen få stå där och försöka arbeta samtidigt som dom går och oroar sig för att nästa gäst som kommer in kanske kommer för att råna dom igen. Det måste va obehagligt!

Skaffa en hjärna jävla småfolk!
Hatar dagens ungdom!
Dom flesta iaf!

Att dom inte lär sig nånting! Att inte deras föräldrar uppfostrar sina barn bättre! Skämms på dom! Skulle Lukas enns börja visa nånting om att han skulle va påväg att bli Kriminell eller en mobbare, vad som, så skulle jag bli fly förbannad! Men dessa små tonåringar kanske inte har några föräldrar som försörjer dom? Eftersom dom måste gå och råna ställen. Herregud säger jag bara!

Läs om det här:
Corren

KUUUL!

Måttligt road jag är då! Suck!
Lukas sover och det finns inte ett dugg att göra.
Joo jag göra mat men den klarar sig själv, Fisken.
Den ska bara stå inne i ugnen en timme ungefär.. Potatis måste iof skalas.
Sen sköter den sig själv också ju. Hmm

Älsklingen kommer hem om ett tag. Vet inte när han kommer idag. Så olika beroende på vart han är. Men jag längtar! Längtar efter någon att föra en konversation med haha! Och det är något som han är VÄLDIGT bra på! Måste ringa far min ikväll med och tala om att det är ändrade planer i helgen. Vi kanske drar iväg och gör något endå. Det får vi se. Annars blir det som sagt en lugn tur med Sara på Ikano. Mc. Donalds bestämmde vi oss för också MUMS! Fattar inte hur hon ska kunna klara sig utan hehe.

Nee skala lite potatis kanske..

Min Sara <3

Nu sket sig massor planer i helgen.
Tur att inte Sara <3 sviker mig hihi!

Få se vad vi ska hitta på istället =S.. Kanske be Sara och Andy att skaffa barnvakt och följa med på bio lr bowling lr något. Kommer bli konstigt att träffa Sara utan barn på Lördag hihi. Det va länge sen det bara va Hon och Jag. Behöver jag iaf inte känna mig stressad utan kan ta det i lugn och ro och njuta av sällskapet av min bästa vän <3

Sara och Jag har gått igenom så mycket så mycket tillsammans. Och än håller vi ihop! Det har alltid varit vi. Vi finns där för varandra dag som natt. Jag skulle kunna gå genom eld för henne och vet att hon skulle detsamma. Så är det att ha en super vän! Trist att vi hamnat så många mil ifrån varandra. Men det stoppar ingenting! Jag älskar henne hela tiden och vet att vi aldrig kommer glida ifrån varandra! Jag vet att hon tar imot mig om jag faller! Och jag likadant tillbax!

Love you min bästa Sara <3

My man!



My dream of a real man <3
Jag älskar dig min finaste!

Funderar

Ligger här i väntan på att gå bort mot dagis för att hämta Lukas.
Funderar lite på hur saker och ting Kunde ha varit. Jag menar, om jag aldrig träffat Mattias från början. Då hade jag inte haft varken Lukas eller bebisen i magen. Tänk att en enda människa kan förändra sitt liv så himla mycket. Jag är glad för att jag har honom! Jag ska skatta mig lycklig för allt han har gett mig! Det är inte många som lever i det idialet jag gör. Mamma, pappa, barn. Jag är glad över att vi håller ihop!

För vad tomt och trist livet antagligen hade varit utan mina pojkar!
Jag undrar vad jag hade gjort Nu.
Men det är inget jag vill ta reda på för jag älskar mitt liv med min familj <3

Undra ifall Lukas kommer va vaken eller sova när jag kommer =P Man vet aldrig.
Men han är så söt när man kommer dit och han får syn på en. Då kommer han springandes och slänger sig i famnen på en. Så har han börjat göra ganska ofta. När jag sitter på golvet kör han upp armarna i luften och springer mot en. Imorse fick jag även en puss. Vilket man annars får tjata sig till. haha gosepojken.

Nee nu ska jag börja röra mig.

Hörs senare byeeåå

Vad ska man göra??

Booring!

Vad fasiken ska man hitta på.?
Jag har ju inte fått några uppgifter jag kan hålla på med..

Nu snöar det som fasiken här! Det bara vräker ner.


Ensam..

Nu är mamma Johanna ensam hemma. Lukas är på dagis och leker.
Jag älskar att lämna honom på dagis för jag ser hur lycklig han blir när han får träffa barn i sin ålder.

Idag blir det nog enbart att ta det lugnt. Ska slänga in en tvätt och göra mat sen bara! Juste, vi ska ju ner till affärn också och köpa ingridienser till smörgåstårtan som Kronman har tjatat om i veckor haha! ÄNTLIGEN ska han få den *vi också då hihi* Men det blir inte förns imorgon eftersom den ska stå och dra till sig en dag. Frågan är HUR ska jag kunna låta den va imorgon framåt 14 snåret när jag börjar bli hungrig som en gnu? haha. Det är en bra fråga!

Längtar tills den 18 Februari för då får vi äntligen se vår lill* plutt i magen. Det ska bli så himla kul! För jag känner ju h*n ganska ofta nu förtiden. Har kännt av den väldigt länge. Flera veckor faktiskt. Längtar!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills Texas kommer och jag går in i v. 15 idag =)

Magen



V. 15 imorgon
Längtar efter bebisen =)
(Vilken lång överkropp det ser ut som jag har)

Texas



Min goos<3
Gud vad jag längtar efter dig!
6dagar kvar nu!
Nedräkning nedräkning!

Vart är mitt godis??

Det kan man undra! Älskling och Kronman åkte iväg för ett bra tag sen nu. Sega karlar! Jag ska feta upp mig som faan idag =) Jag verkligen älskar allt som har med Skräpmat och Godis att göra! Läste nyss MammaBeckas blogg där hon skriver ett inlägg om Varför ska man va smal!? Bra fråga tycker jag! Jag skulle aldrig i hela mitt liv få för mig att sluta äta vad jag vill! Never ever! Den godaste maten är Fet mat! Tycker jag!! Me love <3

Snart blir det buzzspelande med boysen. Rättare sagt Nu. Dom kom precis innanför dörren =) Så nu ska jag gå och  smaska gotta!

Byeeåå

Kul idag =)

Heej..
Skolan gick super idag =).
Det va faktiskt väldigt roligt och intressant! Fick sluta tidigt så gick upp till Sandra och satt där och snacka skit till 16. Då kom Matte och hämta mig. Vi gick direkt och hämta Lukas som blev glad att vi kom! Han visste inte riktigt vem han skulle komma upp till. Men valde pappa för han hade inte så mycke till val tillslut hihi!

Nya bilder på Texas har vi äntligen fått!
Vart skit glad när jag kom hem och satte igång msn.
Jag älskar verkligen att titta på honom! Får aldrig nog!
Han är ju så underbart fin! Nu är det bara 6 dagar kvar sen ska vi hämta vår lille plutt!
Och fyra dagar tills vi åker till Linköping. Då kommer allt kännas lite mer verkligt och som att det är på gång att vi ska hämta honom. Nu ligger det i bakhuvudet hela tiden men det är endå inte JÄTTE aktuellt. Är ju ett tag kvar..

Nee nu ska jag gå och umgås med familjen och snart kolla på Unga Mödrar =))

Skola och dagis

Morsning!

Snart bär det av mot skolan för mig. Sitter nu och slänger i mig 2 mackor så ja ska klara mig till lunchen. Bra tänkt hihi! Lukas är på dagis. Ska va lång dag idag. Hämtar honom inte förns vid halv fem ikväll. Så det betyder att både mamma och pappa kommer. Nee om man ska fortsätta göra sig iordning. Ska gå om femton minuter.

Vi höres ikväll efter vi kommit hem.
Byeeåå

En god bok

Undra om man ska ta en sväng till Bibblan imorgon.. Kanske hittar någon bra bok till. Är så himla dålig på att hitta bra. Men dom gånger jag gör det blir jag glad =).

Kollar på Gordon Ramsey the F word tror jag det va.. Och man kan ju inte bli annat än hungrig när man ser på det. Skulle vilja prova på såndär "rikemans" mat bara för att se om det verkligen är något att ha.

Matte ska iaf snart göra hamburgare till mig <3
Du är bara guld värd!!

Nattning

God kväll!

Lukas ligger för natten. Jag börjar själv bli ganska seg. Skulle jag somna runt 22 idag skulle jag bli super glad! För jag behöver verkligen minst 8 timmars sömn. hehe. Men blir det inte så så blir det inte! Jag kan inte tvinga mig att sova för då blir det bara ennu värre. Skönt det känns att Lukas sover tidigt nu. Får man lite tid att varva ner efter en dag med lek och stoj.

Ska nog lägga mig med min bok runt 21 snåret. Då lär jag va dyng trött vid 22 =) PLANERING hihi! Ska även lägga fram kläder till Lukas så jag slipper rota efter det imorgon. Trött och grinig kommer jag nog va haha!
Hämskt att vi ska upp samtidigt, Matte och Jag =P

Jag måste bara säga att jag har en sådan tur som har en sån ängel till son!

Matförslag??

Lukas ligger och sover lite middag nu.
Men idag får han inte sova länge alls!
Det blir att väcka honom snart. Han måste somna skapligt tidigt.

Funderar på att gå och göra nudlar. Jag är hungrig. Mat ikväll har jag inte en aning om.

Förslag??

Trötter

God morgon.
Jag vill sova.. Skulle kunna sova hela dagen idag.. Men icke! Ska upp kl 6 imorgon så då måste ja va lite pigg och allert. Suck! Men men, så kan det va!

Vet inte vad det är med Lukas! 3 gången han vaknar 04.20?? Samma tid varje gång. Och bara vrålar! Tacka gudarna för att älsk kan gå upp då! Jag får lite smått panik och vill gärna gömma mig under täcket när han skriker sådär! Ussh jag hatar det, det är hämskt! Men jag fattar inte varför.. Mardröm, jaa kanske.. Men varför vaknar han endast den tiden? Jag tror att det är något/någon i hans rum! För när han sov här inne i vårat så sa han inte ett pip, men direkt när vi böt rum börja det med att han va ledsen så fort ja stängde dörren på kvällarna.. Och nu det här. Jätte knepigt!

Nee nu är det nog dags att kliva upp och käka lite frulle..
Höres senare =)

Stress kli!

Ja det är precis vad jag har! Ussh! Det kliar så dant på benen. Jag tror att jag döör!
Pratade precis med MIN Sara som haft/har likadant så nu vet jag att det beror på STRESS. Och det är jätte irriterande! Spelar ingen roll hur mycke ja än kliar, det bara fortsätter! Nu svider det tillochmed! Och börjat blöda.. Faan faan faan!

Jag ligger här i sängen och känner mig skit osocial gentemot grabbarna där inne. Men dom kollar på någon dö film så det är roligare att sitta här. Känner mig endå trött och funderar på att sova. Ska upp tidigt imorgon! Enbart för att somna tidigt och kunna gå upp vid 6 på måndag. Känns hämskt att gå upp så tidigt, samtidigt som jag är sjukt taggad att börja plugga. Men såååå tidigt! Jag måste ju lämna Lukas på dagis och så.. Först ska vi väckas, vilket inte kommer bli det lättaste, sen ska vi klä på oss vilket också tar tid. Sen ska vi gå iväg till dagis. Efter det ska jag hem och göra mig iordning för att ta bussen in till Köping. Allt tar så himla mycket längre tid när man har barn. Då är det inte bara att kliva upp 10 min innan bussen går. Jaa jag gjorde faktiskt det förut! Jag har aldrig varit den personen som ska stå framför spegeln 1 timme innan jag enns kan visa mig utanför dörren. Naturligskönhet som jag brukar säga haha!

Så jaa det känns ganska stressande allt. Det har ju varit så mycket på sista tiden.. Och för att inte tala om tiden innan. Och som Sara sa, släpper man inte ut det genom gråt gör kroppen det på annat sätt. Och jag gråter ALDRIG! Det har jag lärt mig att det leder ingen vart. Man är svag om man gör det! Med min senste 3 år som uppväxt.. Mellan 14-17 år har jag lärt mig att stänga av. Kanske börjar kroppen säga ifrån nu?? Inte en aning. Jag kan inte släppa allt och börja tjuta. Även fast det kanske skulle behövas ibland. Men det är något som sitter fastetsat i mitt inre!
En röst som säger; - Gråt inte! Visa dig inte svag! Låt dom inte komma åt dig!

Så är det och kommer nog alltid va.

Vart är min kisse??

Jaa vart är hon?? =( 3 dagar har hon varit borta nu!
Och inte syns hon eller hörs någonstans! Jag deppar ihop snart!
Det är ju säkert någon dåre som har snott hem henne!
Många som gör sådant nuförtiden.. Faan skaffa egna djur!!

Jaja, idag har vi varit ute nästan hela dagen. Promenerat till Lukas gammel farmor och farfar och suttit där och bubblat. Sen blev det en PIZZA inne i Köping. MUMS! Och godis från riksvideo.

Nu är Kronman och Figgen här!
Men jag sitter och skriver mejl med P's syster..
Helt plötsligt när man inte är på deras sida ska man inte lägga sig i.. Men innan gick det bra.. HERREGUD!!

PIZZA propaganda!

Åhh nu är det riktigt segt. Jag är så uttråkad!
Inte finns det något att glo på på tv:n heller..
Haft för mycket under dagen att göra helt enkelt...

Men samtidigt börjar jag bli trött. Skit knepigt! Jag får försöka hitta på en film att titta på. Det enda tråkiga är att alla bra filmer hackar som faan. Dom flesta! Eftersom det är dom som spelas när inget annat finns. Måste inhandla nya filmer! Det är ett som är säkert! Jag vill se någon rolig High School film. Dom är bäst! Jag älskar dom där bitchiga små brudarna som tror att dom är någonting haha! Cinderella Story kanske? Den är super!

Det är något jag skulle vilja göra!
Åka till USA och gå på en riktig dunder High School fest. Det ser ut som redigt röj på filmerna! Häftigt hihi! Och deras pizzor vill ja smaka mmm. Man ser osten hänger över och dom ser så krispiga och goda ut! Även kyckligen dom alltid har i dom där bunkrarna. Ungefär som på bio, dom man har till popcornen. Mmm där också haha!

Tänk om vi kunde få lite av deras. Här är pizzorna snålt gjorda och hänger som en död fisk. Blää! Letar och letar efter en värdig vinnare inom pizza bageriet. Hitills har jag iof 2 ställen. Ett ställe som göra tjocka och super goda pizzor. Min gamla jobbarkompis pizzeria Intermezzo i Köping! Mmm säger jag! Dom har så mycket olika sorter. Sånna som man inte ser på något annat ställe. Men även gamla vanliga traditionella.

Mitt andra favvo ställe har jag bara ätit på 1 gång. Det va Sandra och jag som va med Unga Föräldrar i Söderköping och skulle äta glass på Smultronstället. Men vi va hungriga och bestämmde oss för att leta upp en pizzeria. Och gud vad goda dom va! Dom va jätte frasiga i botten. Precis som jag vill ha det! Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men jag kommer aldrig glömma vart den ligger hihi! Dit ska jag verkligen igen!
Jag kan säga det att pizzan slog glassen med hästlängder!
Men som ni vet så är jag inte så stor fan av glass.
Pizza är bättre =)
MEEEN jag har varit utan den goda maträtten jätte länge nu! Kommer inte enns ihåg när sist va. Depprimerande joo! Men nästa helg ska jag SLÄNGA i mig en. När jag och Jennifer ska feta upp oss ordentligt.. Dom andra får titta på ;) moahahaha!

Nee nu ska jag sluta med min Pizza Propaganda och gå och leta upp en film att sysselsätta mig med!


Finish at last

Äntligen är jag klar!
Blandat iordning välling har jag gjort så älsk får en riktig slapp dag idag.
Pratade nyss med honom i tele och han anar ingenting hihi!
Jag älskar överraskningar! Men bara när det är jag som gör det hihi!

Nu är det iaf städat, diskat, välling klar, tårta klar och tvätten är hängd!
Återstår bara maten, men den ska ja inte börja med en på ca 2 timmar.
Lövbiff går ju så otroligt fort att göra så den behöver jag inte börja med förns ca 16.10. Då är det klart tills han kommer hem.

Lukas ligger och sover. Han somnade på dagis. Han hade sovit en halvtimme innan jag kom. Så han lär vakna tidigare idag. Och det gör ingenting.

Efter mat och allt ska vi ta en tripp till Gammel farmor och gammel farfar. Det va ju så länge sen nu. Så dit måste vi och hälsa på! (Mattes sida)

Jaa det är väl som händer/hänt..
Nu ska jag gå och slå på tv:n. Gissar att det är DHW på tv. Annars börjar det nog snart.

Vi höres väl kanske senare.. Lr inte hihi.
Byebye

Dagen i stress..

Hejsan hå..

Idag har det varit mycket som skulle göras. Gick iväg med Lukas till dagis och sedan direkt ner till affärn för att inhandla lite smått och gott. Sen bar det av hemmåt för att börja städa.. Städa och diska! Gjorde iordning tårtan till födelsedagsbarnet hihi! Den ser riktigt smarrig ut! Precis när jag lev klar med allt va det dax att hämta Lukas igen. Tiden har gått skapligt fort idag kan ja säga!

Fick en härlig överraskning med posten idag! Pengar för hyran nere i Linköping!! Härligt! Inte för att det blir så jätte mycke till övers till oss eftersom vi ska lägga undan tills räkningen från stångåstaden kommer. Men endå. hihi. Vi går ju endå plus eftersom vi inte hade räknat med det här. Känns bara nedrans uffigt att behöva betala den där jävla lägenheten. Jag säger då det! ALDRIG mer stångåstaden! (Ifall vi skulle flytta tillbax alltså)

Nee om man ska gå och vika tvätt och sedan hänga upp den nya.
För sen ska ja slappa ända tills klockan slår 16 ungefär. Då ska jag börja med maten. Pommes och Lövbiff får älsklingen på SIN dag. Vad go jag är eller hur hihi! Nånting måste man ju göra åt sin älskling som bara fyller år en gång om året. Tacka gudarna för det hihi!

Grattis igen min älskling!
Idag är det bara Din dag!

J.W Ditt pizzafejs!

Du s ka J.W du är bara för jävla patetisk! Så jävla omogen! Vad är du? 3 eller?
Stackars folk runt om kring dig! Stackars dina föräldrar som har fått ett sånt mongo till barn!
Dom måste verkligen skämmas över dig! Vilket jag tror att dom gör på riktigt!
Du är en sorlig människa! Som säkert är så mobbad så du vet inte vart du ska ta vägen!
Såå synd om dig din lilla lilla fjolla!

Dina kommentarer kommer från och med nu enbart tas bort och ignoreras!
Solong SUCKERS!
Pizzafejs!

Jennifer m fam

Nu börjar jag bli trött igen.. Men tänkte tillägna ett inlägg åt dom här mupparna


Vad kan man säga mer än att dom är dom bästa människorna på jorden!
Försök att sitta och ha tråkigt med dom! Det går inte!
Jag är så glad att vi tagit upp kontakten! Nu pratar vi varje dag!
Helt underbara människor!
Jaa jag kan nog sitta och bubbla hela dagen om dessa!

Men jag låter det va sagt med att bättre vänner får man leta efter =D

Katten är borta =(

Nu är pappa och son ute och promenerar. Letar efter katten.
Så jag fick lite slappar tid igen. Tycker inte ja gör annat.

Inget jäkla mejl ennu. Snart blir jag ennu mer depprimerad! Vill se min Texas NUU! hihi. Han är ju så himla fin!

Hungrig

Nu ligger Lukas och sover. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra än.
Om några timmar ska jag börja med maten.
Men jag är hungrig NU! haha!
Kom också på att jag inte har någon soja hemma.
Men jag får blanda ihop något annat i min Korvstroganoff.
Det blir nog bra tillslut iallafall.

Imorgon är det fredag. Underbara fredag! Det betyder att familjen kommer ha 2 hela dagar att spendera med varandra. Härligt! Och på måndag börjar allvaret! Då är det dax för första riktiga dagen i skolan för mig. Och det betyder att Lukas kommer få en lång dag på dagis! Redan klockan 7 kommer han börja. Sen kan både mamma och pappa hämta honom från dagis på kvällningen. Jaa jag kommer snålskjutsa hem haha! Sen är vi i full gång med pluggandet.

Ne om man ska gå och hänga upp tvätten kanske =)


Nånting... =P

Snart är det dax att prommenera iväg och hämta Lukas.
Jag har iaf hunnit slänga in en tvätt och duschat. Skönt att få göra det ifred.

Imorgon fyller min älskling år. Vi kommer inte fira det på riktigt.. Han vill inte det. Så det är bara att acceptera =).. Men något litet måste han ju endå få hihi.


Nee nu ska jag blanda iordning en välling till Lukas när han kommer hem. Alltid lika grinig och vill sova såfort vi kommer innanför dörrarna =P. Blev inget att rota i förrådet idag. Orkade inte. Måste kolla efter mina gravidjeans och mina svarta. Undra vart dom är.. Måste ligga där helt enkelt!

Nee nu måste ja rappa på =)

Så trött!

Hejsan.

Gud vad jag är trött! Ville inte kliva upp idag! Lukas vaknade vid 4 inatt och trodde att han skulle få komma upp och leka. Men icke! Han fick somna om hihi! Sen när älsklingen skulle upp imorse vaknade jag inte enns. Och jag brukar ALLTID vakna. Vid 9 va det dax att kliva upp men tröck på snozzet. Fem min senare börjar dom borra så det låter som dom snart är igenom väggen. Guuud så irriterande! Va bara att häva sig upp för Lukas började endå låta inne i sitt rum runt då.

Nu är han på dagis mitt hjärtegull. Han trivs verkligen där! Det är så härligt att se när han strutar iväg. Det går bara bättre och bättre för honom att gå. Han ser väl hur dom andra barnen gör. Min pluttis. Nu blir det nog ennu roligare för honom när det börjar komma in lite småfolk. Innan har det inte varit någon i hans ålder. Fem stycken tror jag att dom skulle bli. Kul för honom.

Nee nu ska jag slänga på mig täcket och soova lite. Iallafall sätta igång tv:n och bara slöa!

Patetiskt folkslag

God kväll...

Lilla familjen tog en promenix förut. Det va skönt! Men kändes att det saknades någon hihi! Sitter och väntar på mejl men fortfarande inte fått något. Hoppas det kommer snart =).. Köpte lite godis och dricka gjorde vi också. Börjat få lite huvudvärk. Mindre skönt.

Nee vet inte vad ja ska skriva.. Trött på alla konstiga idioter som tror att dom är nånting! Att det alltid ska finnas någon som bara måste slänga ur sig massa skit. Har dom så patetiska liv så dom måste tracka vanligt normalt folk? Irriterande. Men kul! Att dom bryr sig så himla mycket. Det bevisar ju bara att jag har något som dom gärna skulle vilja ha. Funny! Men patetiskt folkslag!

Svar till världens idiot!

J.W om Svar till världens tönt!:
Du e så sött när du e arg din lilla tarminfektion... börja gräv hålet istället för o gnissla tänder av bitterhet...

Svar:
Du tror dig vet mycket om mig din lille skit! haha!
Jag är inte ett dugg arg, detta är bara så himla roligt!
Att en patetisk liten skit som du kan sitta och yttra dig!
Gräv din egen gropp ditt offer! Jag kan ju bara ana vem det är lr vem du känner! Stackars dig säger jag då!

Lilla fittunge =D
Skaffa ett ordföråd ditt äckel!

Har du hund??

Nu ska jag snart börja med maten. Men tänkte slänga in ett litet inlägg innan dess.
Jag har inte riktigt tänkt ut vad det ska handla om.. haha!

Om 1 vecka och 2 dagar åker vi ner till Beloved Linköping! Fredagen blir nog lugn eftersom Matte ska jobba innan vi åker, så det blir sent. Lördagen ska jag ut med min älskade Sara (bara hon och jag) och shoppa lite till Texas. Senare runt fem snåret ska vi träffa Jennifer och Martin för lite bowling och skräpmat. Pappa ska då va barnvakt.
Sen är det söndag THE BIG DAY! Och vi kommer åka tidigt för att hämta vår lille Tex. Åhh kommer bli så himla kul så ni anar inte!

Hihi har en tendens att skriva om saker som kommer hända flera månader framåt. Men det är jag i ett nötskal det. Längtar man efter något/någon så måste man ju få skriva om det =) hihi

Har du någon Hund? Vad "hände" när ni hämtade hem den?

H&M hade kommit



Lite väl stor kanske den va haha!
Fick iallafall som ni ser mitt H&M paket idag! Super glad va ja! Freja va lite rolig och gick med mig enda vägen ner till affärn och va påväg in.. Shiit tänkte jag! Stog och kolla hela tiden så hon inte skulle komma inspringandes. Pinsamt hade det varit! haha! Sen följde hon med mig till Lukas dagis också. Men där försvann hon. Inte en aning vart hon tog vägen. Men men, hon kommer nog snart.

Lukas hade varit ute nästan hela dagen. Halv elva hade dom gått ut och sen vart ute. Så han va väl skapligt trött. Han sover nu. Så det kanske är dax för mig att slänga in en tvätt. Har inte gjort något vettigt idag.

Solong sucker!

Svar till världens tönt!

J.W om Posten och H&M:
du e nog en aning sorglig ditt jävla mäha...gräv en grop o gå o lägg dig för helvete

Svar:
haha! Snacka om att DU är sorglig som sitter och inte har något liv! Haha jävla super tönt! Jag har det ju säkerligen tiotusen gånger bättre än du! Du måste tycka att ditt liv är så himla meningslöst lille vän!

Stackare!

Juste! Ta tummen ur arslet och försök väx upp!

Posten och H&M

Postilooost... Precis vad jag tror att den är. Lost! Haha!
Undra om jag har fått mitt H&M paket idag istället. Ska jämt va såna krongel med H&M. Fattar inte varför jag inte bara slutar shoppa på webben.. Men det gåår ju inte! Jag älskar att dom har Månadsfaktura. Vilket gör att OM man känner sig fattig i månaden men endå behöver shoppa hem något så kan man göra det =) Och betala nästa månad! Det kallar jag super!

Om ca en 40 min ska jag hämta lillefis också. Förhoppningsvis har posten hunnit komma så jag hinner springa ner och köpa mjölken. Men i värsta fall får ja springa ner och hämta honom direkt efter. Kommer nog få bli så vilket som. Eftersom Posten är seeega! Nej, om man skulle gå ut på balkongen och ta en smoke och kolla efter dom hihi!


Blodpudding idag. =)



Seg seg seg!
Det är precis vad jag är. Funderar på att äta lite blodpudding. Det lät gott! Och det va ju inte igår! Ussh. Så tråkigt att göra mat till sig själv. Undra hur mina matvanor skulle se ut om jag bodde helt själv och inte hade någon att göra mat åt.? Eller bara kunna skita i det en dag och be karln. hihi. Ussh vad tråkigt! Tror inte att leva helt ensam stilen är riktigt min stil! Men ibland kan man ju önska att man bodde själv! haha! Nee jag älskar min underbara familj! Och jag är glad för vad jag har och för vilka jag lever med!

Skulle ALDRIG klara av att inte höra både små och stora fotsteg!

Lukas är lämnad..

Jaohopp.. Nu är man ensam hemma igen. Idag ska jag nog bara slappa. Känner mig döö trött! Ska bara ta en varm dusch sen och slänga in en tvätt.. Tvätta är något jag bara MÅSTE göra nu! Tvätthögen är enorm! Känns lite trist haha! Och efter  det att posten har kommit ska jag dra ner till ICA en sväng och köpa mjölk till dagens middag. Lassagnett blir det idag. Mums!

Måste även sätta i linserna när jag orkar. Det är ju så jobbigt att ha goglisar på sig när det är kallt ute. Blir ju världens imma när man kommer in igen. haha!

Lukas skulle äta ute vid grillen idag. Mysepys! Synd att inte en annan bara kunde stanna kvar och få lite grillat också hihi. Han va så ivrig att få komma ur kläderna och springa iväg och leka idag. Fick knappt av honom dom innan han va på väg.

Nee nu ska jag slappna av och bara tänka på mig själv =)

Maggen =)



V.14 idag!
Det känns bara mer och mer. Men ibland glömmer ja totalt bort att jag är gravid hihi. Så mycket att tänka på nu! BM ringde igår och vi boka tid för UL. Blev den 18 Februari <3 Då får vi se vår lilla bebis <3

Lite seger..

Det blev en tidig läggdax för Lukas idag. Han har varit trött och gnällig halva dagen så han fick hoppa i säng redan kl 19 idag. Ville inte sova till en början men nu så är det iaf tyst.

Skulle igentligen ha åkt på möte i Linköping imorgon men dessvärre kommer jag inte iväg =( Jätte tråkigt! Kändes som en viktig grej! Jävla skit säger jag iaf!

Börjar känna mig trött, redan.
Men skulle aldrig kunna somna endå! Ska nog gå och glo på tv med snutten en sväng. När han är klar haha!

Texas har ju varit på vet besikting idag och allt hade gått jätte bra!
Nu har han sitt namn i papprena också. Slipper han heta en sak men vi kallar honom något annat. Chippad och klar är han hihi! Nu ska han bara "levereras" också. Härligt och underbart! Jag längtar efter honom!

Svar till Ninni

Ninni om Vovvsen:
Hamnade på din blogg av en slump, vad är det för hund, schäferhane?

Svar:
Hej och välkommen =)
Det är en blandras. Mamman är Mastiff/Leionberger och Pappan är Schäfer/Labrador.
Så det kommer bli en stor vovve =)

M.v.h

Svar till Peter!

Anonym om Svar till Peter:
Idiot

Svar:
Jag säger ju det PETER! Dax att växa upp och sluta va så jävla barnslig!!

Idag har jag varit duktig!

uhhh ajj börjar få lite ont i ryggen. Trötthets ont om man säger så.

Lukas hade som vanligt varit en ängel på dagis. Ätit bra, lekt på som satan!
När jag kom dit satt han i en kuddhög med tjejerna såklart haha!
Tjejtjusare redan!
Sen hade dom fått en påse med en leksak och en russinask eftersom att dom hade varit med och dansat runt granen idag. Den visa Lukas upp så stolt hihi! Är han inte den underbaraste =)

Tvätten är hängd och en ny maskin är instoppad. Fasiken vad jag har legat i idag! Om ca en timme ska jag börja med maten också. Idag blir det mumsig rödspätta potatis och kall dillsås MUMS! Det är en riktig höjdare! Hoppas jag lyckas bara ; ) hihi!

Imorgon ska Lukas till dagis mellan 10.00-13.00 Så kommer det bli dom flesta dagar nu. Förutom måndagen. Då blir det låång dag. Redan från 07.00-16.30 Då kommer även pappa kunna följa med och hämta. Sen va det inga problem om han skulle va lite längre vissa dagar. Jag måste ju känna på hur lång tid jag behöver ha på mig. Och det vet jag ju inte nu hihi!

Om 12 dagar kommer Texas hem!
Längtar ihjäl mig!

Me so happyy

Idag är jag glaaad! Kan det bli bättre??
Idag har mycket löst sig! Väldigt mycke! Och ingen kan nog va gladare än jag just nu =) Woohoo

Nu ska jag gå och hämta min lilleman från dagis!
Men han ska väl sova direkt när han kommer =P..

Höres senare =)=)

Nu är julen borta...

Äntligen börjar julen försvinna från vårat hem.
Tagit bort alla ljusstakar och gardiner. Tyvärr kom jag på när jag slitit ner i köket att jag inte hade tvättat dom andra. Så det får se lite uffigt ut tills imorgon. Lukas är på julgransplundring på dagis. Dom börja nästan direkt när vi kom. Vilken tur! Städat och donat har ja gjort. Tvättmaskinen borde va klar ganska så snart iaf. Då måste ja slänga in ytterligare en tvätt med gardinerna. Haha typsikt mig! Har haft flera veckor på mig men det har inte blivit av.

Funderar på att ta tag i disken. Känns lite omotiverand för jag hatar verkligen att diska! Men ja kan ju inte städa resten av lägenheten och skita i den. Känns lite B gjort då haha! Snart är det dax för dammsugaren ett varv. Idag kommer inte älsk bli besviken på mig iag haha! Nu kan han inte klaga. YES!

Förhoppningsvis får jag mitt paket från H&M idag med! Och ja lär hinna hämta det innan ja ska hämta Lukas på dagis. Hoppas iaf! Stog leverans i fredags. Borde borde =)

Nee nu ska jag fortsätta =)

Svar till Peter

Peter om Snart dagis tajm!:
det var ingen kaxig kommentar jag skrev innan, blir bara förbannad på att alla verkar tro att jag inte vill träffa honom och att de är mitt fel att jag inte får träffa honom mer.

Svar:
Ja men då borde du verkligen lära dig att LÄSA kommentaren!
Men jag förstår henne nu!

Snart dagis tajm!

Godmorgon!

Idag är det dagis tajm igen. Om ca 10 min ska vi gå.
Jag tror att Lukas förstår vart han ska när jag tagit på honom hans kläder för dagen. Han har stått vid dörren och gnällt lite. Idag fick han ha på sig sin Puma dress igen. Den är så fiiin! Men behöver nog gå en liten shopping runda sen och köpa nya kläder åt honom som han kan ha på dagis. Dom börjar väl undra annars =P haha!

Idag hoppas jag på att få lite mer bilder på Texas. Han är så fiin gose gosen! Längtar tills jag får träffa honom IRL och ta med honom hem och gosa hela dagen. Mys!

Nee nu ska jag väl klä på Lukas lite termobraller och så. Vet inte om dom kommer va ute när vi kommer =S... Bättre att ta det säkra framför det osäkra hihi!  Hoppas att han hinner till julgransplundringen =P

Ha en bra dag så hörs vi nog när jag kommer tebax sen =)

Svar till Anonym

Anonym om Det kommer gå!:
hur fan ska jag kräva de då? har inte så jävla mkt att säga till om. klart som fan att jag vill träffa honom mer, men vafan ska jag göra? kidnappa honom eller?
skriv till nicole istället!
jag får inte träffa han mer än vad jag gör

Svar:
Du behöver för helvete inte bli otrevlig! Om du är så här mot henne förstår jag!
Herregud! Väx upp människa! Trodde att du hade mognat på dom här åren!
Shiet!

Det kommer gå!

Det spelar ingen roll! Jag ska göra klart det här! Hur jobbigt det en kommer bli! Jag ska klara det! Det kommer va skönt när det är klart sen! Och då kommer iaf möjligheten till jobb att finnas. Iaf lite större chans till det.

Nu sitter vi/jag och tittar på unga mödrar. Skit bra! Lukas sitter brevid och läser sin bok och Matte ligger och läser historia på sidan av hihi. Hela familjen samlad.

Väntar fortfarande på mejl. Inte fått något en.. Men varje gång det plingar till tror jag att det är bilderna. Men blir besviken eftersom det inte alls är dom utan nån tråkig reklam. Får helt enkelt fortsätta vänta =P

Skola idag

Hejsan!

Idag har det inte blivit bra uppdatering. Men har ju varit borta hela dagen hehe.
Skolan gick bra. Men tycker inte om mitt schema. Och jag vet inte hur jag kommer göra nästa termin. FAAN säger jag bara! Men det måste lösa sig på ett eller annat vis.

Lukas har haft en bra dag på dagis. Det både syns och hörs. Så himla kul att se! Men det blir nog tidigt i säng idag. Han hade inte sovit så jätte länge och sen röj hela dagen. Utmattad stackarn =P..

Nee nu ska jag umgås och vänta på mejl igen hehe!

Svar till Jenny

Jenny om Vovvsen:
Johanna tänk efter både 1 2 3 ggr, jag om nån vet hur tufft det är att flera ggr om dan släppa sig ut på långpromenader i ur och skur , med två ungar i vagnen!En omtanke bara! Annars var han väldigt söt, men vilken hundvalp är inte det :) Lycka till !

Svar:
Jodå vi hat tänkt om massor med gånger.. Snarare i över ett år nu =P Och nu känns som bästa tid punkten. När Lukas börjar dagis och allt =).

Tack detsamma =)

Vovvsen



Hoppas 2 veckor går fort nu! Jag vill ha hem min prins NU!
Hoppas att det går riktigt fort nu! Tiden måste bara springa iväg!

Kvällning

God kväll!

Nu har jag äntligen fått mitt mejl. Happy mejl. Snart ska nog Lukas sova så han är pigg imorgon när vi ska iväg till dagis. Kommer bli en bra dag imorgon! Det känner jag på mig. Sen får vi veta hur det går för vovven på besiktningen imorgon. Plus att BM ringer för att boka tid för UL. Det kommer bli wonderful!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. För just nu är jag bara så himla lycklig och vill bara skutta runt av glädje haha!

Så jag ska nog gå och leka lite med Lukas innan läggdax =)
Kanske en kvällsmacka skulle sitta fint =)

Hejsan svejsan =)

God dagens!
Idag har varit en ganska lugn slappar dag. Sovmorgon till ca halv 12. Inte bra, nej jag vet! haha! Sen upp och käka och umgicks med familjen lite. Har pratat med far min i tele. Som jag förövrigt gör ganska ofta nuförtiden. Stackarn! Iaf, mat idag blir kottletter och pommes. Kände att det skulle sitta fint i min lilla mage.

Sitter och väntar spännt på att det ska plinga till i mejlen. Men det verkar inte vilja göra det ennu. Suck! Väntar på bilder.

Imorgon är det vardag och påriktigt denna gång. Lukas ska till dagis 10.30 och jag ska sätta mig på bussen 11 för att åka in till min första dag i skolan. Nice! Jag har längtat och väntat så länge nu. Sen måste jag väl förbi bibblan en sväng med. Och kolla efter böcker. Hoppas att dom har dom så ja slipper köpa. Ekonomin tillåter inte det just i detta läge. Måste sparas! Men det gör inget. För det kommer ju något bra av det också =). Ska gå in och kolla på deras hemsida om dom har böckerna jag behöver =)

Min dag

Dagen har varit ganska så lugn. Började med att älsklingen fick städdamp och städa hela lägenheten. Förutom dammsög. Det gjorde jag =) Så jag också hade åstadkommit med något hehe. Sen värmde vi på lite rester och käka. Kände inte för att göra något annat, kom inte på något heller haha! Efter det har vi bara slappat, tagit en promenad till Kolsva handel för att köpa dricka och cigg. Köpte på mig en limpa nu så ja slipper springa var och varannan dag för den saken. Handlig i veckan. Då ingridienser till smörgåstårtan. Det ska bli riktigt gott! Minsta jag kan göra för mitt livs kärlek på Hans dag!

Snart kommer Kronman hit igen. Dom ska ta varsin öl och snacka skit. Jag vet inte vad jag ska göra. Kanske lägger mig med min bok. Känner mig ganska trött.

Idag har iallafall varit en jäkligt bra dag =)


Freja



Freja har blivit mycket mysigare! Härligt! Nu kan hon komma och lägga sig i sängen brevid en. Gärna väldigt tätt inpå =)

YES!!!! =D

YES YES YES!
Idag är jag såå himla lycklig! Jag kan säga att det är en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv! Åhhh hallelulia =)=)

Jag dör!

Jag dör jag döööör snart! Ge mig ett jävla svar karl!
Åhh världens finaste <3 Jag hoppas verkligen!

Nu funkar det!

Äntligen kom jag in på bloggen. Vet inte varför men den har inte velat funka för mig idag.

Hopp, Lukas sover och älsk sitter framför tv:n.
Jag sitter här och förälskar mig mer och mer i en liten valp som finns på blocket. Jag hoppas och önskar att den kan bli våran! Det beror på vad älsk säger! Det känns verkligen som rätt tidpunkt nu. Nu när jag kommer ha så mycket tid. Men vi får se vad han säger. Han är så jobbig. Svårt att ge ett svar på vad han tycker lixom? Blir ju bara jobbigare för en annan. Men vi är 2 om den här saken och jag skulle inte göra något mot hans vilja! Även fast jag bra gärna skulle vilja ; ) haha! Men ju längre tid det går desto mindre chans finns det ju. Och desutom tappar jag "gnistan" när jag får tjata om saker hela tiden! Bara irriterande! Jag menar. Förut va det Han som tjata om att han ville skaffa hund. Men nu tvekar han =S Karlar säger jag bara!

Våldtäckt

Jag och älsklingen har precis kollat på film. - Säg att du älskar mig.
Den va så hämsk och jag blir verkligen jätte arg!
Det handlar om en tjej som blir brutalt våldtagen.


Det värsta av allt är ju att det händer på riktigt! Och jag förstår inte hur en kille kan va så desperat! HUr kan det va kul att ha på sitt samvete?? Och sen förstår jag inte vad tjejens kläder spelar för roll?? Ska man inte få gå klädd hur man vill utan att små äckel ska bli så till sig så dom måste ha sex med tjejen utan att den vill. Och att rätten påpekar klädseln. Varför tillverkar dom då kort korta kjolar och shorts? Borde det inte då stå en varningstext på dom? Och alkohol, som dom också påpekar. Vad har det för betydelse? Jag menar, okej om tjejen har drukit så att den har 5 lr 7 promille i kroppen men efter några öl lr sprit betyder det väl endå inte att det är okej för killar att ge sig på Henne. Inte överhuvudtaget! Dom påstår att efter 5 öl så kommer man inte ihåg nånting. Men det gör man ju. Man glömmer inte. Säkert inte en sådan sak.

Man ska kunna ligga naken på en parkbänk utan att något äckel får fel tankar och ger sig på en. *citat från min mor* Och det stämmer!

Hur kan rätten påstå att det inte stämmer? När det sitter en tjej som är helt krossad och knappt orkar leva med sig själv. Hur kan dom då påstå att denna ljuger? Bara för att det inte finns bevis? Det är en sjuk sak som jag aldrig kommer förstå!

Jag tycker synd om dom som får leva med en sån här sak!
Samtidigt som ingen tror den. Ussh!

BOKTIPS TACK!!

Nu har lilla familjen precis kommit hem från Kolsvas bibliotek. Fixade ett nytt lånekort. Tog snålvarianten av hyrfilm och hyrde gratis därifrån. Fattar inte varför jag en gång i tiden tyckte att det va pinsamt att äga ett lånekort på ett bibliotek. Det är ju super bra! Så vi lånade 3 filmer och jag lånade 1 bok. Hoppas det är en som jag fasnar för. Handlade iaf om en tjej med leukemi (?). Tycker sånt är lite sorgligt så ja hoppas att den faller mig i smaken! Kände att jag behövde nånting att fördriva lite dö tid med. Perfekt! Och så slipper ja köpa en bok som jag bara kommer läsa en gång. Hur jävla bra som hällst! Detta kommer jag definitivt göra om =) Låna på bibblan alltså hihihi!


Har du något tips på en bra bok åt mig??
Tycker inte om sliskiga och tråkiga romantik böcker.
Vill ha någon LÄSKIG lr SORGLIG??

Sommar kom nu!

Gud vad jag längtar tills sommaren nu!
Nu har det varit jul och nyår och allt så det får gärna se till att bli lite vår nu. Man blir så glad och pigg på våren. Underbart! Och förhoppningsvis har vi lilla/stora Nellie här att springa ut och sprattla med. Ska inte skriva så mycket om det eftersom Jennifer läser min blogg. Hon får ju inte ändra sig så att säga haha!



Sen i sensommaren kommer ju våran beloved.
Mitt och Mattias andra love child. Jag känner mig helt uppspelt!
Det kommer bli så satans roligt! Hallelulliiiaa!
I sommar händer det så otroligt mycket!

Men favorit årstiden är nog iaf Våren! Inte för varmt och inte för kallt.
Allt är bara toppen. Man blir så glad hihi!
Kan behövas efter denna dystra vinter ; )


Vilken är din favorit årstid??

Det hade gått bra

Nu ligger Lukas och sover hemma i sin säng. Han va jätte trött så fick gå och lägga sig direkt. Men det hade gått jätte bra på dagis sa dom och han hade varit så snäll. När jag kom dit hade han precis ätit massor med fisk och potatis. Så duktig! Här hemma äter han knappt nånting utan nästan allt hamnar på golvet. Men där hade han varit så duktig så =). Ute hade det också gått bra. Han hade lekt som satan med tjejerna. Min lilla tjejtjusare hihi.

På måndag blir det lång dag för honom. Han fick va där medans jag åker in till skolan. Och då ska beloved Mattias få följa med och hämta honom på dagis. Så fröknarna får se honom också. Så det inte kommer någon annan och tar honom därifrån hihi! Kanske låter geekit men det är väldigt viktigt för mig. INGEN annan får hämta min plutt!!

Snart är det Våra bästa år. Har inte kollat så mycket på det. Tycker inte det händer nånting. Men nu har jag inte så mycket annat för mig. Behöver gå bort från datorn. Sitter vid H&M och då blir det lätt som så att jag beställer massor. Inte bra haha! Men det är såå kul! Älskar att shoppa!

Nee nu ska jag röra mig =) Byeeåå

Redan 2 timmar

Snart är det dax att prommenera ner till affären. Ska passa på nu när jag inte har någon jobbig barnvagn att släpa på. Måste köpa dricka till maten ikväll. Ska ge mig på och göra Chili Con Carne idag. MUMS! Mycket godar när man gör hemmagjord. Om en timme ungefär ska jag gå bort till dagis och hämta min snutt. Tiden gick jäla fort! Gick ju nyss dit med honom haha! Men det va 2 timmar sen redan. Kommer han hem och vill sova. Så det kommer fortsätta va lugnt här hemma. Men men..

Nu ska jag nog ta och röra mig tror jag =)
Medans energin är uppe igen.

Ensam hemma

God morgon.
Ennu en dag tidigt uppe. I like it!
Det är så skönt att gå upp tidigt och sen va trött mot kvällningen. Det va länge sen haha!
Inatt har jag sovit som en lärka för engångsskull! Härligt!

Lukas är nu själv på dagis. Det går ju såå bra. Men självklart saknar jag min lilleplutt!
Endå har han bara varit borta i en halvtimme ungefär. Ska hämta honom runt 12 igen.
Det märks verkligen att han trivs.

Undertiden som han är där hade ja tänkt att försöka städa lite och så. Kan behövas haha! Eventuellt ta en lååång dusch lr ett varmt bad. Om varmvattnet tillåter.

Längtar tills familjen är hemma igen =P
Men det är även skönt att ha lite lugn och ro! Det ska jag absolut inte neka till!

mihihihihi

Who like to play?

Som ni kanske förstår har jag fortfarande inte kommit på ett bra och roligt sätt att fördriva min tid imorgon. Jag kommer va ensam från kl 9 - halv ett. Någon som känner sig manad till att försöka göra min dag??

Längtar tills på måndag! Då behöver jag inte enns tänka tanken på vad jag kan göra för att fördriva tiden på. Då kommer jag ha mitt skolarbete. Och som min klocka mor sa: Du kommer nog va färdig inom en månad! hhahaa! Och jaa det skulle man kunna chansa på. Eftersom mina dagar ser ut som, slappa, slappa och åter slappa. Skit tråkigt! Förstår inte själv hur jag orkar med det. Stackars lilla mig! haha!

Lukas fick en "tidig" nanning ikväll. Han hade somnat redan innan 20.00. Där ser man! Han som alltid är pigg och vaken tills halv tio ungefär. Men det gör ju absolut inget! Då kanske han är min väckar klocka imorgon. Pigg och glad inför dagis imorgon hihi! Kommer kännas JÄTTE konstigt att lämna honom och gå SJÄLV hemmåt. Vet bara hur konstigt ja tyckt att det varit när morsan och Robban har varit barnvakt. När allt bara blir tyst och lugn och det enda man hör är sina egna andetag. Härligt. Sorry men det är så jag tycker och jag är ingen dålig mamma för det! Så det så!

Alla mammor *även dom som aldrig skulle erkänna det* tycker att det är skönt med en lugn dag! För om man inte gör det så måste man nog ha en skruv lös! Min åsikt iaf haha! Man måste få sakna varandra för att få ut det bästa av varann. Fungerar inte om man inte får "ladda batterierna" DÅ är nog risken att man kan bli en dålig mamma!

Orkade du läsa allt? haha

Hyra tebax

Fortfarande seg som ett troll! Funderar på vad man kan göra för att bli lite pigg.. Inte sova för då somnar jag inte ikväll och vaknar inte imorgon.

Om en timme ska jag ställa mig och börja steka pannkakor. Det ska bli riktigt mumma! Då kommer även älsk hem och om jag känner honom rätt så kommer han tracka ihjäl mig så då är det bäst att va piggilur.

Nee om man ska sluta klaga och göra något åt saken istället...

JUSTE jag är så himla otroligt glad just nu!
Soc i LKPG ringde och sa att våran lägenhet hade varit uppsagd från oss sen den sista december men dom hade inte fått nyklarna och undra om det. Men då sa jag att: -Jaha, men då måste ju vi få tillbax en månadshyra eftersom vi har betalat för Januari. Så det skulle dom kolla upp om hur vi skulle få tillbax pengarna! Snacka om en liten lättnad! Som en sten som lossnade från min bröstkorg! Nu behöver vi inte oroa oss om tapetseringen och det. Så JÄVLA SKÖNT!

Första dagen på dagis!

Nu är jag så slut som det bara går att bli!
En väldigt lyckad första dag på dagis för Lukas! Det gick så bra så dom tyckte att jag lika gärna kunde bara lämna honom imorgon och hämta honom efter lunchen nån gång. Undra vad fasiken man ska göra då..?? haha! Ska prata med Kronman! Han måste ju göra något för han blir ju så uttråkad annars. haha! Får la hänga på honom.

Tyvärr fick jag ingen bild på honom. Det glömde ja totalt bort. Men han pina iväg direkt när vi kom in och brydde sig inte alls om mig. Skönt att se! Då vet jag ju att det kommer gå bra.

Nu har jag kurrat ner mig i sängen med Freja kurrandes brevid mig. Lukas ligger i sängen och ska sova. Tycker väl inte han direkt. haha! Funderar på att ta något att äta. Om jag orkar haha! Är sååå seg!

Men nu ska jag glo runt lite sen kanske jag deckar. Vem vet haha!

Fotbolls tröjan



Den passar fortfarande min snygga fotbolls tröja haha!
Gud vad ja saknar det! Det va tider!

Stångåstads IDIOTER!!!!!!!!!

Jävla sjuka idioter!
Pratade med älsk igen om stångåstaden.. Vet ni VARFÖR dom klagar på plugg hålen??
Jooo det förstår ni att vi har gjort för några hål på en sååå stor vägg!!
Hur i helvete kan det va snyggt med MASSOR hål??

Helt jävla fuckade i hela jävla huvudet!!!!!

FATTA!!! FÖR NÅGRA HÅL I VÄGGEN!!!!!
Hur många vill dom ha för att det ska va snyggt då??
Därför såg det förjävligt ut =/ HALLÅÅÅ!!!???

Lukas nyfriserad



Absolut snyggaste killen i hela vida världen <3
Idag har vi tagit fram rakmaskinen och friserat om lille fis.
Trotts att hans far tyckte att det va en jätte dum idé men va fasiken! Måste ju friseras inför första dagen på dagis hehe!

 
(klickbara)

Blev han inte snyygg =)

H&M

Packning pågår på H&M. Denna gång kanske det kommer i lagom tid? Tyvärr kommer jag ju säkert inte hinna få det innan jag ska iväg på måndag eftersom posten är sena här. Måste ju åka redan kl 11 för att det inte går någon buss förns 13 efter. Och då ska jag ju va där. Men men. Hoppas iaf att det ligger en liten lapp här när jag kommer hem.

Luken måste nog följa med in till Köping då. Går nog inte lämna honom på dagis redan då från 11 till 16. Men ska prata med dom iaf. Skulle då va skönt att slippa släpa på vagnen på bussen för engångsskull. Alltid lika härligt när man kan åka iväg själv. Med Lukas skulle det nog absolut inte va något problem. Men det är väl fröknarna där som säger något isånnafall. Åhhh min lille plutt ska börja dagis. Shiit vad fort det har gått! Tur att han går nu iaf! Va jätte orolig för att han inte skulle göra det. Det skulle nog inte varit spec roligt att få krypa efter hela tiden. Men det löste sig ju endå =D

Solong solong

Rednex

Nu sjunger Rednex i mina högtalare med låten Cotten eyed Joe. Me love! Jag har blivit besatt av den låten IGEN! Ja va det när jag va liten. Den gungar fortfarande med haha! Härligt!

Funderar på att gå och göra något att äta till oss och sen bege oss ut i pulka backen. Pallar inte sitta inne hela dagen! Undrar vart Kronman har tagit vägen. Kanske jobbar lr något. Annars ska jag nog släpa ut honom också =) SKitunge!

Nu kom Lukas in och dansar till musiken! Han är bara för cool alltså! Så kul att se när han tjejkar sina luriga hahaha! Och nu känner jag hur han verkligen STINKER cola nappar! Ung sudd! Att jag aldrig kan komma ihåg att plocka bort såntdär! Suck på mig!

Nee nu är jag hungrig =)

Svar till Emelie

Emelie om Stångåstaden är körda i huvet!:
jag vet att dom är körda i huvudet, vi bodde hos dom ca ett år sen orkade vi inte med dom längre. dom besökte oss flera gr i vcekan för att kolla läget, vi fick inte heller ha tex lådor i lägeneten och en gång så sorterade vi ut garderoben så alla kläder låg på sängen när dom dök upp det fick man absolut inte a för att det var brandfarligt fast vi bestättade vad vi gjorde. efter 4 månader flyttade vi därifrån och skönt var det att slippa ha dom springande hemma hos oss.

Lycka till med bebisen i magen oxå. Jag läsaer din blogg dagligen men minns inte ur jag hittade dig..

Svar:
Jaa jag fattar inte hur faan dom kan kräva SÅ mycket för så lite!
Som tur är känner jag en vars far är tapetserare så jag hoppas verkligen att han kan fixa det! Det är ju så grymt löjligt! Idiot jävlar!

Vad kul med en stammis ;) haha
Och tack så mycket =D

Stångåstaden är körda i huvet!

Så förbannad och irriterad!
Stångåstaden ska kräva oss på 3100 kr för tapetsering och byte av golv!
Vardagsrummet klagade dom på PLUGG hål i väggen! Men va faan är inte det slitage?? ALLA gör väl hål i väggen?? Så vi måste tapetsera om HELA rummet! I köket är det en pytte pytte liten fläck. Jag menar verkligen PYTTE LITEN! Kanske 2cm i diameter!! Där skulle det kosta ÖVER 700 KR!! Jag kan bara säga att dom måste va HELT jävla körda i huvet! IDIOTEEEEER!!!!! Grrrr vad arg jag är!

Sista dagen hemma!

Godmorgon.
Idag va ja uppe tiiiidigt. Men mest på grund av en mardröm.. Hatar verkligen mardrömmar! Speciellt när jag vaknar upp och är helt själv hemma.

Idag är min och Lukas sista "slappar" dag. För imorgon bär det av till dagis. Woohoo! Han kommer få sååå kul! Annars är det inte allt för mycket som händer.. Ska väl gå och kolla om det finns något att äta snart. Helst av allt skulle jag vilja sova en timme till. Känner mig inte redo för att gå upp riktigt än. Och Lukas sover ju så ja får väl försöka att passa på.

Japp sova till lite barnpogram så kanske man slipper mardrömmar.. =)
Det är ju endå min sista sova ut i veckan dag =P

Smalare ansikte??

God kväller...

Sitter och funderar på, Hur i helvete man får smalare ansikte?? Jag är så himla trött på mina plufsiga kinder. Spelar ingen roll om jag går ner i vikt för jag va lika rund när jag vägde ca 50kg.  Och nu går man ju inte direkt ner i vikt. Det går ju bara uppåt haha! Blir så irriterad när jag ser kort på mig själv och ser ut som en upplåst ballong.

Har du något tips??

Snart ska i slänga Lukas i säng. Klockan börjar springa iväg och imorgon skulle vi behöva gå upp tidigt så vi är pigga på torsdag när inskolningen börjar. Guud så kul det ska bli! Tycker nog vi bägge 2. Och jag längtar tills den 12:e så jag kan börja plugga. Jag vet att jag är sjuk kanske men jag längtar faktiskt! Det ska bli jätte kul!

Nee nu ska jag gå och mysa med familjen innan det är bedtajm.
Byeeåå

Ibland kan jag inte hjälpa det..

Faan jag förlora den snygga puma tröjan på tradera. Nu har jag puma linnet och JL tröjan kvar att kämpa för =) Fortfarande inget speciellt pris för dom. Helt suveränt! Måste sitta bänkad framför datorn på fredag runt 14 så ingen snor den av mig i sista sekund. Då blir jag galenpanna!

Lukas kryper runt på golvet och leker med sin bil som han fick av Irene och dom i födelsedagspresent. Han har börjat förstå hur den fungerar nu så han skjuter iväg den i full fart haha! Han är så duktig min prins!



Ibland kan jag inte låta bli att skänka en tanke åt erat håll och tänka hur mycket jag saknar er!


Pulka rejs!

God dagens!
Nu har gubben städnojja och städar hela lägenheten. Skönt säger jag haha! Jag har hunnit vart in i duschen, fönat och plattat håret. Så jag har hunnit en hel del jag med. Idag vill jag ut! Ut i snön och leva faan. Det vill nog Luken med. Så det blir på med kläder och skor sen bär det av med pulkan utåt. kul kul!

Om ett par veckor kommer vi få hem "lilla" Nellie.
Det ska bli såå kul! Hon är Jempan och Martins Schäfer.
Änsålänge ; ) Snart kanske hon bli våran schäfer =)
Hoppas bara att hon trivs!! KUUUL!!!

Vill bara sooova

God morgon...
Idag är en dag jag bara vill stänga av telefonen och dra täcket över huvudet och sooova! Somna dåligt inatt så det känns inte som jag har sovit. Men icke sa nicke. Nu är det bara att pallra sig upp hämta Lukas och promenera ner till Korsvägen. Blir nog piggare på vägen skulle jag tro.

3dagar kvar tills lillefisen börjar dagis..
Min "lilla" plutt hihi!

Benner Senner!

Åhh jag är så himla sugen på att skaffa hund! Jag har velat ha en hund sen vi sålde Bamse när jag va liten! Jag har alltid älskat hundar och det har alltid varit nr 1 på önskelistan på jul. Men aldrig har jag fått en. Nu har jag iaf bestämmt mig för att spara! Den får kosta vad den kosta vill! Jag har fasnat för Benner Senner! Dom är ju bara finast! Så nu blir det att korta ner inköpslistorna i månaderna och spara undan! Skulle va perfekt nu! Nu när jag kommer ha så mycket tid! Det kommer bli Min finaste present till mig själv. hehe! Jag vet ju att jag skulle klara av det! Jag bara vet =) Med tanke på alla påhitt jag hade när jag va yngre och längtade efter en gospäls att ha brevid mig!


Det va nämligen så att när jag va liten kunde jag gå och knacka dörr till alla hundägare och fråga om jag fick gå ut och gå med dom hela tiden. Jätte kul tyckte jag och skönt tyckte nog dom haha! På senare tid har jag ju haft Shiba ganska mycket och det har ju gått helt suvve!

Åhhh jag vill ha min egna lurvel här hemma!

Dagens mat och tradera

God dagens...
Nu är ugnen igång för att göra pommes. Idag blir det hamburgare och pommes. Mumma! Sitter och drömmer om mina tradera bud! Jag hoppas jag vinner alla! En sjukt snygg puma tröja, ett skiit snyggt puma linne och en grymt fin JL tröja! Hoppas hoppas! Kommer kämpa för dom iaf haha! Tråkiga är att det är lång tid kvar innan jag får veta.

Nu tror jag att tvätten är klar också. Måste hänga den.

Lukas sover middag och älsk sitter vid tv:n och glor på något..

Ska nog leta Puma skor med =P hihihii

Jag är HELT besatt av Puma! Märks det?? hahaha!

Sista dagen med tävling!!

TÄVLING TÄVLING
Klicka på
DENHÄR Länken för att komma dit!

Ändrade regler så det blir lite lättare!!

Tävla om tandblekningskittet från Simplesmile!

Imorgon kl 20 dras en vinnare!!!!!!

Såld!

Jaa det är vad jag är! Jag är totalt såld på denna tröja!

Hur snygg är den inte?? Faaan att det ska va så jävla dyrt!
Geeeee mig!!!!

God natt!

Snart är det nanna dax. Känner för att gå och lägga mig.. Klockan är ju endå snart tolv. Vi sitter och kollar på Ett päron till farsa. Ganska bra faktiskt.

Nee sov sött allihopp!

Tradera

Sitter på tradera och kollar runt. Hittade en as snygg JL tröja för samanlagt 100 lr med frakt och allt. Tänkte WTF en hundring är ju ingenting. Speciellt inte för en JL tröja. Så det fick bli ett bud. Hehe igentligen borde jag väl kanske inte. Men nånting måste ju ja också få hihi. Skulle vilja ha ett par jeans som jag hittade där för ett tag sedan. Helt nya är dom med. Skit snygga! Men det får bli att glo efter nästa löning. Det är ju min allra sista månad med föräldrapeningen. Tar slut den 20:e.

Nee nu fick jag lite brainfreez så jag har inte en aning om vad jag ska skriva längre =P.. Men ni får ha det så bra så hörs vi senare.. Bye bye sålänge =)

Längtar efter att plugga

Känner mig sjukt taggad till att börja plugga nu! Det ska bli kul att få använda hjärnkontoret igen. Det kanske låter sjukt men jag tycker att det är kul! Kul att lära sig något nytt. Jag ska bli undersköterska! hihi. Men jag har bestämmt mig för att plugga vidare efter det. Om det blir precis efter, det märks. Det första jag sicktar efter är ju såklart att först och främst bli klar med skolan och sedan JOBBA!! Jag längtar efter att få jobba!

Tänk vad skönt att få gå upp skapligt på morgonen. Jobba och tjäna pengar! Så härligt! Sen komma hem till en liten familj som väntar på en. Underbart!

Ska ner till Bibblan på måndag och kolla ifall dom har mina böcker jag behöver. Annars ska jag kolla blocket. Känner inte så himla mycket för att slänga ut flera hundra på böcker jag kommer använda bara för en liten stund.

Ååååhh jag längtar =D

MASSOR MED SNÖ!!!

God Dagens!

Nu är lilla familjen nyinkommna från en promenad i snön.
Vaknade och fick en liten chock när älsk ska att det va MASSOR snö ute. Kul kul tänkte jag. Så då va det bara att på med kläder och ut med pulkan. Mysigt!

Idag blir det hemma mys med Tacos till middag. Mumma. Känns inte riktigt som lördag idag.

Glöm inte Tävlingen! 2 dagar kvar nu!

BebisLängtan!

Bebis bebis bebis! Idag är en super längtar dag! Jag längtar tills det blir sommar och vi får se vår nr 2! Åhh det ska bli så kul!! Undra vilken sort det blir =).. Namn har vi bestämmt. Eller preliminärt. Man vet ju aldrig när bebisen kommer. Kanske inte alls är någon av dom namnen. Men dom är fina iaf!

Hoppas liiiiite grann på att det blir en flicka denna gång. Vill ju ha en av varje. Skulle absolut inte göra något med en pojke till !!

åhhh vad jag längtar. Suck! Det är så lång tid kvar.
Men det kommer gå fort! Jag har ju så mycket att göra nu med så då kommer ju tiden bara flyga iväg. Längtar till ultraljudet också.. Det ska bli såå kul att få se den lill* Hoppas dom kan se vad det är för sort. Kuuuuul!

Tanten ringer den 12 Jan för att boka tid med oss.

3Dagar kvar på tävlingen!!

3 Dagar kvar på tävlingen!!! Kolla in genom DENHÄR länken!!
Om du vill vinna ett tandblekningskitt!!

Ska jag lr inte =S

Idag ska jag lämna in min beloved dator. Igentilgen vet jag inte om jag orkar. Man blir ju så himla handikappad! Vi får se haha! Kanske ångrar mig.

Annars ska vi åka och shoppa idag. Först en sväng till jysk sen ikea och sista ICA Maxi och handla mat. Härligt och underbart! Jag älskar verkligen shopping och det kan suga riktigt ordentligt i shopping tarmen. Det gör det nu! Så jag ska gå och göra mig iordning för att sen åka. Måste ju fixa till Lukas också.

Men antingen hörs vi senare annars så hörs vi när jag fått tillbax min dator. Vilket brukar ta ett bra tag för dom jäklarna..

Hejdå sålänge =)

Bubbelbubbel

God dagens!

Nu är vi hemma igen. Bestämmde oss idag för att åka. Orkar inte med tjaffsetoch tjatet! När vi kom hit fick vi iaf besök av Kronman =) Han har nog saknat oss hihi. Men vi har saknat honom med (A)

Imorgon ska vi åka till Västerås och storhandla, springa på ikea och gå på Media Markt. Ska lämna in min kära älskade dator. Gråter nästan blod! Hur ska jag klara mig utan min dator =( Får ta bredbandet och sno älsks dator =P Nee seriöst så kommer jag ha ganska mycket för mig om dagarna nu framöver. Det är inskolning och skola för mig och möten hit å dit. Gör mig ingenting. Det är bara kul att ha något att göra.

Nee nu ska jag glo runt lite och tjocka.. Höres senare lr imorgon innan vi åker.

RSS 2.0