Snart iväg

Gud vad alla skriver 2008 års resume på alla bloggar. Jag tänker nog inte falla in i trenden. Kanske för att det är jobbigt annars är det för att jag inte gjort något speciellt alls. Förutom revultionen att flytta 17 mil ifrån mina allt. Och att vi vart gravida med bebis nr2. Den enda intressanta som hänt genom året som gått.

Neej jag blickar framåt istället. För vem vill gå tillbax till gammalt hela tiden. Nope det blir inget sådant. Jag vet ju själv vad som har varit roligt och allt.

Året som kommer så ska jag börja min resa som studerande igen. Denna gång Undersköterska! Och jag ska lyckas. Det kommer jag göra! Lukas ska börja på dagis vilket han bara kommer älska. Det vet jag att han kommer =)

Om en timme ska vi börja röra oss mot Mantorp. Ska dit lite innan så Molly och Lukas hinner leka lite. Ska absolut inte glömma kameran! Ååhh kommer nog bli en super kväll. Nee om man kanske ska börja göra sig iordning. Fick låna ett par skor av mor min så man slipper se ut som den lodisen man är haha! Yes box!

Gott nytt år!

Nyår!

Idag är det nyårsafton och vi ska åka till Mantorp ikväll.

Innan ska vi åka ut till Ljungsbro och kolla vad dom menar med tapetsläpp och faan allt! Tror dom att vi ska betala för att målarna har gjort ett skit jobb. ALDRIG i livet säger jag bara. Måste ringa stångåstaden och be om besiktningsprotokoll för 5år tillbax. Pga fettfläckar på väggarna. Hur i helvete kan dom bara komma fram?? I vardagsrummer lixom. Den fläcken måste gått igenom väggen helt enkelt! Idioter!!

Nee nu ska jag gå och leta kläder till Luken så vi kan åka..

Gott nytt år på er!

Tanteluring

Nu är våran nyårsdag bestämmd. Det blir hem till Jennifer och Martin! Så kul!! Lutade åt en tråkig hemmakväll med gänget. Men Jempan ryckte upp oss ur dimman så vi ska va där vid 18 imorgon =) Tur att jag tvättade Lukens finbyxor.. Tråkigt att jag inte slängde med hans väst men men. Får hand tvätta lite.

Precis beställt en ny väska från H&M.
Jaaa jag vet, att jag aldrig lär mig. Suck på mig =P Stog leverans v 3 så den kommer väl kanske v 4 om jag har tur. Men det skulle jag väl inte tro att jag har.

Hihi ska ta med plattången till Jempan.. Så ska vi locka hennes hår. Det har jag ju nyss lärt mig hur man gör. Kul kul! Hoppas det blir bra bara haha!

Nee nu ska jag gå och röka och kolla om svärmor har skickat sms till moooa

V.12



Hur är det möjligt =S haha

Vecka 12
Fostret: Fostret väger ca 9-13 gram och är ca 7 cm långt. Lungorna är nu klara men omogna, bukspottkörteln fungerar och producerar insulin och fostret svarar på yttre stimulans med sparkar som du fortfarande inte kan känna

Glöm inte tävlingen nu!!!

God dagens.
Idag har Lukas varit hos sin mormor och Robban. Han verkligen älskar dom och ville inte åka därifrån. Vi har varit hos farmor och farfar och bärt ved. Det är faktiskt roligt. Och det är roligt när man kan hjälpa till. Käkade en pizza i hällestad när vi va klara. Min va inge god. Den va för stark. Jag som är så himla känslig med starkt. Blää. Åkte hem till morsan och då sov Lukas. Hon väckte honom och det va absolut inte populärt. Inte förns vi kom hit blev han som vanligt igen. Men som sagt så ville han inte därifrån haha! Skönt att veta att han tycker så mycket om dom!

Just nu tittar farsan och älsk på Nu blåser vi snuten igen. Jag sitter här och Lukas sover. Ska förbi Jenny och dom någon dag och hämta växa sängen tänkte vi. Se om Lukas kan sova i den. Går nog bra skulle jag tro. Jag orkar ju inte bära i och ur honom ur spjälsängen längre.

Nu ska jag glo lite på Ikeas hemsida..
Glöm inte att kolla in TÄVLINGEN sålänge =)



Har lagt in julbilder på BDB för er som har den =)

Beverly Hills 90210

Åhh det suger verkligen att jag missat ALLA nya avsnitt av Beverly Hills! Tyvärr har jag ju inte tv400. Någon som vet vart man kan hitta dom??

Jag är verkligen besatt av dom gamla avsnitten av Bevan jag kan inte tro att det någonsin har spelas ett bättre tv program!! Jag ställde t.om klockan varje dag för att inte missa det då det gick kl 7 lr när det va. Ska nog gå in på Youtube och kolla på dom gamla underbara programmen! Dom nya hittade jag inte..

Älska Bev`van!

Så seg och så trött


Julbild.
En trött och nyvaken mamma och en snygging till son


Ussh vad seg jag har blivit. Undra om man kanske ska ta och sova lite..? Har varit en stressig/hektisk dag. Så nu är jag helt slut. Längtar tills nyår för då ska jag förhoppningsvis till norrköping på krogen med Sara. Hennes första utgång sen hon fyllde 18 ju. Det kan man ju inte missa. Så kul såå hihi! Känner att jag behöver lite ledigt också. Alltid skönt när man får tillfälle.

Nee nu ska jag stänga av och snarka..


Piss arsel

Hejsan svejsan..
Dagen började som en riktig piss dag. Verkligen!

Men sen kom jag in till Berga och då vart det som att vända på en hand! Jag älskar att umgås med min Sara! Vi har bara babblat och babblat. Andy måste ha fått skavsår i öronen haha stackare! Men ussh finns det en trevligare och bättre karl?? Jag kan bara säga att jag är svartsjuk! haha. Och Lukas älskade honom också haha. Han fick inte va ifred en sekund. Nee vad kan man säga mer än att det har varit underbart!! Ska eventuellt följa med henne till NKPG på nyår. Totalt värt! Bättre än att sitta här och ruttna iaf!!

Imorgon blir det mormor en sväng.. Sen vet jag inte.

God Natt

Ussh klockan är kvart i två och det är nog dax för mig att ta och sova. Har varit skit trött i flera timmar men fasnade på King.. Sjukt roligt hehe!

Men nu ska jag säga -, GodNatt på er

Shopping

Hejsan.
Sorry att det inte blir så mycket skrivande men jag har inte riktigt tid just nu. Så mycket att göra endå.

Idag har vi varit iväg och shoppat lite. Shoppade en barnstol att ha här hemma hos farsan och lite mer skrot. Skor hittade jag till Lukas som vi ska prova ordentligt imorgon. Annars får vi lämna tillbax dom. Det blev inga mumin skor utan Kavat skor. Blir nog bra kanske. Hittade även en tröja och massa strumpor till Luken.

Imorgon ska vi träffa mormor en sväng. Sen vet jag inte. Funderar på att köpa nya skor till mig själv. Jaaa jag vet, jag är skotokig haha. Även fast jag aldrig använder dom jätte ofta. Det är kul att köpa nytt. Vi har ennu inte bestämmt när vi åker hemåt. Nångång blir det väl. Har iof inget att göra där så..

Ikväll blir vi även själva här i huset. Padre ska ut en sväng.

Så är det.

Torsdag

Idag är det torsdag och dagen efter.
Dagen idag har varit jätte bra. Det är dom alltid här nere. Varit hos morsan och käkat och snackat skit. Über trevligt.

Imorgon ska vi ut på rean och leta skor till lille man. Annars ska vi bara slappa. Så skönt att va här nere! Vill tillbax och kommer komma tillbax. Finns mycket mer att hämta här. Där uppe har man ju bara Kronman. Men det klagar vi inte på för han är väl nästan den enda vättiga. Och min Stiin såklart =) Men man klagar ju vart man än är. Konstigt nog.

Nee men jag ska tillbax!

GLÖM INTE TÄVLINGEN FRÅN SIMPLESMILE!!!
Finns längre ner

Julen är över

Nu är nästan Julen över. Det har varit en jätte trevlig dag med god mat och mycket stoj. Bilder kommer en annan dag för det orkar jag inte just nu...

Dagen började iaf efter bara några få timmars sömn. Blev sent igår. Fick åka in till Vikingstad direkt och köpa prinskorvar. Sen va det igång med köttbulle rullning. Så nu har jag gjort min allra första julmåltid i mitt liv också. Käkade till Kalle och sen öppnade vi paket. Lukas tyckte väl att det va sådär. Mer roligt när han fick upp grejerna och kunde sätta igång och leka.

Imorgon ska vi iväg in mot Vikingstad igen. Till morsan och käka lite mer julmat haha! Men det är gott och man äter det ju inte allt för ofta. Nu blev jag sugen på skinka också så jag ska nog be farsan att skära upp lite till.. Mumma

Skönt att det är över nu iaf haha!

Men han va så himla stilig min lille plutt idag.. mmm man ville bara äta upp honom.
Mammas lilla prins<3

God jul!!




GOD JUL PÅ ER ALLA
FRÅN OSS

Ny frilla



Det va min nya frilla. Och jag kan bara säga att jag ÄLSKAR det!



Det vore inte jag utan lite muppigheter så det får ni ha överseende med ; )
Lukas nya keps föresten. Passar även morsan hans haha!

Min dag idag

Imorgon är det Julafton! Det känns knappt som det..
Dagen idag kommer bli väldigt stressig!
Som vanligt vaknade jag sent men höll på att skita ner mig för posten kom med ett stort paket åt mig så jag höll på och dö när den dampa ner i brevnedkastet. Ussh! Men med posten fick vi våra nya knivar. Kockknivar 3st. Härligt! Betalat räkningar har jag gjort så nu återstår packning och åter packning. Tills jag ska ta bussen in till stan.

Möta Stiin kvart över 2 i stan. Klipptid halv 3.
Sen ska vi leta sista julklapparna. Efter det skulle vi käka mat i stan.
Sen bär det av ner mot Linköping om nu bilen tillåter det. Men vi får hålla tummarna! Väl nere i Linköping ska vi direkt till Maxi och handla julmat. Förbi Vikingstad och lämna av julklappar och vidare ut till Nykil. Äntligen koppla av!

Jaa så ser min dag ut idag.
Stress och åter stress
Jag som hatar att just stressa. bläää

Natti natti

Nu tänker jag säga god natt!
Trött som aldrig förr vid denna tid.

Nu är det bara timmar kvar tills vi ska iväg woohoo

Hoppas jag sover bättre inatt.
Natten som va, jaa den va hämsk!
Känns inte som jag har sovit ett dugg...

Glöm inte tävlingen!!

Nu är vi hemkommna från stan. Det blev en lång tur.
Hittade iaf julklappar till Lukas gammelfarfar och gammelfarmor.
Skönt att ha det över. Även Lukas fick en julklapp som pappa hitta.
Filippa fick också en till. En liten grej till fick hon. Imorgon blir det att leta till Eve och Matte. Sen bär det av till Linköping äntligen. Om bilen nu hoppar igång. Jävla skit att den ska paja direkt när man ska någonstans. Faan säger jag om vi inte skulle komma iväg! Då blir jag skogstokig!

Nu ska jag kolla bussar och se så att det går en till 14 imorgon.
Men det borde den göra. Konstigt ska det bli att åka helt själv och inte ha med sig varken karl eller barn. Klippning iaf. Och det lutar fortfarande åt den bruna frisyren som jag har bild på lite längre ner..


Glöm inte tävlingen =)

Hamburgare och hårfärg

Sitter här i min ensamhet med hårfärg i håret och en hamburgare i stekpannan. Är så himla hungrig! Jag måste då säga att jag är beroende av hamburgare! Det är ju så grymt gott! Lukas sover, vilket han har gjort i en timme ungefär.

Vi va ju iväg till Lukas blivande dagis idag. Och guuud så kul han tyckte att det va. Ibörjan va han lite blyg, tills vi satte oss vid leksakerna. En annan pojke som va där levde runt som jag vet inte vad och det tycker ju Lukas är sååå kul! Han skrattade nog konstant åt honom. Känns helt underbart! Då vet jag att det kommer gå super bra när han ska va där själv. Självklart blev han jätte arg när vi skulle gå hemmåt. Stackarn.
Sen skulle han bara Gå hem. Absolut inte sitta i vagnen. haha min plutt <3

Tävling Tävling! Se hit!



Jag tävlar om ett tandbleknings kitt från SimleSmile
hos
Johanna. Tävla du med


Nu drar jag igång en tävling i samarbete med SimpleSmile!

Det du behöver göra för att vara med är följande;

-. Tipsa gärna i din blogg för en extra lott. (ej tvunget)
-.  Svara på frågan; Hur lång är leveranstiden hos Simplesmile - Professionell tandblekning fr. 295kr
-.  Glöm inte att skriva med din mejl

Vinnaren kommer få ett "provapåkitt" som innehåller en tandskena och valfri gel
SimpelSmile har samma tandblekning som din tandläkare.

Tävlingen avslutas den 5 Januari 2009

Händelserik dag idag =)

Vaknade av telefonen idag igen. Denna gång från dagiset. Vi ska dit idag en sväng för att kolla hur det ser ut och så. Men först ska jag ner till affärn *suck* och köpa hårfärg och katt mat och lite sånt. Sen slipper jag iaf den värsta biten av backen. För om inte jag minns fel så gick det att gå den vägen och slippa backen. Vi får testa..

Undra vart Kronman har tagit vägen??
Han skulle väcka mig imorse för att vi skulle promenera ner till affären. Men har inte sett honom på msn lr något =S Kanske fick jobba endå?? jaja.

Senare ska jag nog kanske få gubben att åka in till Köping för att leta efter julklapp till Farmor och Farfar, Det är ju tomtenatta lr vad sjutsingen det heter idag så allt är ju öppet till 22.00. Och måste ju hitta på något till dom idag. Imorgon åker vi ju. Jaja det löser sig nog.

Nee nu ska jag gå och göra oss iordning för vi måste gå om vi ska hinna med allt idag.

Solong!

Snygg frisyr

Nu har jag ångrat mig.. Undra om man ska göra denna snygga här nere


(Klickbar)

Så jääääävla snygg eller hur??
Har tills på tisdag att bestämma mig..
Vilken av dom ska det igentligen bli??
Lutar nu åt denna ^^

Hillary Duff Stil

Sitter och letar efter snygga frisyrer..
Jag funderade starkt på att göra en Hillary Duff klippning eftersom att hon är så sjuuukt snygg! Men Jennifer fick mig att kolla lite annat också. Skulle vilja ha en riktigt cool, snygg frilla. Men vet inte om jag vågar göra något annat.

Vart hos Kronman och käkat idag.. Det är ju söndag =)
Han bjöd på klyftpotatis och köttabitar MUMS!
Figgen va där också. Och Lukas fick en julklapp =)
Det va han glad över!


Hillary Duff

Hon är ju bara sjukt snygg!



När köper man Barnsäng??

Nu börjar jag bli lite trötter. Ska alledeles strax stänga ner igen och sussa. Sitter och kollar på Barnsängar.. Är det för tidigt att köpa en "vanlig" barnsäng?? Skulle va skönt om han kunde klättra ner ifrån den själv på morgonen. Och vart finns det snygga sängar??


Nee nu måste jag sova.. Ögonen är så jäklarns tunga
GääZzZzp

Lite pict

Så nu har ni fått lite nya bilder. Hoppas det blev bra.
Nu ska jag nog ta och stänga av den här dumburken och gå och mysa med min pöjk istället. Låter skapligt mycket roligare för jag har ingen social på msn längre.. Men alla festar väl lr något idag skulle jag tro. Som alla andra småglin hehe... Have a nice night!

Magen

  

Så visst satan syns det =)
Alla bilder är samma dag samma tid.
Men endå så himla olika. Konstigt hehe.

Idag är vi i vecka 10
( 9 + 5 )

Bild på Lukas



Lukas i sin snygga jacka från Ullared

Nu sussar han gott i sin lilla säng. Blev väldigt sent idag. Tyvärr. Snart ska nog vi också sussa men just nu håller jag på och fixar med bilder som jag tänkte lägga in. Har lite nya bilder på magen och så. kul kul! Dom kommer i nästa inlägg =)

Busring med KUNGEN

hahahahahahaha ett MÅSTE! Klicka på länken! hahaha



TÄVLING!!

Vi funderar på att dra igång en tävling med Simplesmile.. Kolla länk här nere.. Efter en förfrågan verkar dom intresserade så vi ska bara komma överens om hur det ska gå till och så..

Det kommer isånnafall bli min allra första tävling jag drar igång.. Så nu håller vi tummarna och så får vi vänta och se =) För du är väl med då??

Kolla in länken om du inte orkar vänta ; )



Mumin barnskor

Skor från BRANDOS.se! 

Den här funderar jag på ^^
Den är ju bra snygg! Men får han på sig dom? Jag börjar fundera på om dom tog fel storlek när vi hade varit och hittat dom förra skorna. Har läst lite om mått och sådant. Och går man efter det plus att dom ska va 15mm större. Jaa då har dom gett oss fel! Men den här mumin skon går att dra upp med dragkedja på sidan så det borde funka tycker jag. Den kostar ju BARA 500.-.. Men kan han ha dom så är det ju helt klart värt det!

Dom är ju också sjuuukt snygga eller hur =)


Barnskor????

God dagens.
Det blev ett sent första inlägg idag. Har inte haft någon lust eller ork att skriva något. Sitter just nu och glor efter barnskor. Jag måste köpa ett par till Lukas på tisdag. Va iväg till Big Inn igår och han fick testa ca 10 par och kunde inte ha ett enda av dom. Så jag får skita i summan även om det blir 600 kr. För skor måste han ha helt enkelt! Han kan ju verkligen inte gå barfota på dagis.

Du kanske vet ett bra och rymligt märke??
För han kommer inte ner i skon.

Lukas sover och vi har nyss käkat. Grillad kyckling och potatissallad blev det. Mums! Ikväll har jag inte en aning om vad vi ska göra. Ska alldeles strax gå in och väcka Luken iaf. Annars somnar han aldrig ikväll. Iveckan blir det tidsomställning. Då ska vi upp tidigt om morrnarna för att vänja oss till dagis. Pust säger jag. haha! Det ska bli så kul att han får komma dit och umgås med kompisar. Skaffa sig en umgängeskrets. Underbart =)

Nu ska jag gå och glo på tv med gubben och väcka lilleman.

Pussochhej!

Noshame = skit snabba

Det gick ju skit fort med beställningen från Noshame.se. Beställde igår och fick hem det redan idag. Tror ni jag vart förvånad? Det kan jag lova att jag va. Men glad! För nu behöver jag inte oroa mig för att far min ska bli utan julklapp på jul. Nu har jag bara 3 personer kvar. Måste köpa inslagspapper i helgen så jag kan slå in allt. Klister märkena har jag nog kvar från förra året.

Hungrig börjar jag bli också. Men orkar inte göra något. Skulle köpt med när jag va nere vid ICA. Faan säger jag bara. Men men. Lukas värkar inte vilja sova. Men han måste. Jag tycker att det är svårt att ignorera honom när han ropar därinnifrån. Men jag måste. Han somnar nog snart.

Telefonen väckte mig..

Imorse ringde telefonen igen. Anonymt. Det svarar vi inte på! En timme senare ringer det igen. Denna gång kände jag iaf igen nummret. Men orkade inte svara.. Samma nummer ringde nyss och då svarade jag.

Det va tanten från barnomsorgs grejen. Hon berättade att Lukas har fått en plats och att dom skulle höra av sig ibörjan av nästa vecka. Då för att disskutera om när inskolningen ska börja.
Mammas lilla kille ska bli en stor dagis pojke! Nu är det mycket som ska inhandlas. För det första måste jag köpa nya vinterskor till honom. Skulle behöva ha med honom men eftersom jag ska gå själv den 23:e så får jag mäta foten här hemma på honom och gå dit och be dom hjälpa mig. Massor att göra. För regnkläder behöver han ha också. Med tanke på hur vi har det här i Sverige. Vi har ju inte det torraste vädret direkt. Men så är det. Jag kommer iaf få lugna stude dagar. Och det kan jag ju behöva..

Nee nu ska jag nog ta mig lite frulle lr något..

Börja gå upp tidigt om dagarna nu.. Puuhh

Jävla SKIIT!!

Det va som jag befarade! Julklappen till far min va slut. Men nu har jag varit in och fixat en ny. Blev dyrare men det är han värd. Jävla skit säger jag bara! Blir galen om denna också är slut! Då ger jag upp. Nu är det bara att vänta och se. Och hålla tummarna såklart.

Funderar på att hoppa in i duschen. Känner mig riktigt sunkig.
Behöver få "piffa" till mig lite. Ska nog göra det imorgon för jag orkar inte stå med hårfönen i en halvtimme och sen med plattången direkt efter. Men en dusch får det bli iaf. Innan min lillgubbe vaknar.

Längtar tills tisdag

Snart är det tisdag och det innebär stan och klippning för mig. Härligt ska det bli! Älsk kommer hem tidigt för att ta Lukas medans jag åker iväg. Naturligtvis under han sov timmar haha! Efter klippningen ska jag möta upp Stiin och vi ska gå en runda på stan och glo efter lite grejer. Sen har vi också bestämmt oss för att gå och käka pizza på Intermezzo. MUMS säger jag bara. Jag jobbade med han som äger det förut. Dom har ju även cafe latte. Wonderful. Det kommer bli en suverän dag känner jag på mig. Det va ju inte igår jag va ensam på stan. Kommer säkert kännas jätte konstigt. Bäst jag vänjer mig endå.

What a beautiful day

Noshame.se

Så, nu har jag tagit reda på vad det va för nummer som ringde också. Det va Noshame. Vad dom nu vill? Hoppas det inte är min beställning som är slut eller något. Då dör jag! Nee men det kan den inte va tycker jag! Försökte ringa dit igen men det va ingen där. Så jag får hoppas på att dom ringer snart igen. Annars får jag ringa igen om någon timme lr två.

Snart kommer posten också. Hoppas det är något kul i den den här gången. Skulle inte trot. Men man vet ju aldrig.

Morrn morrn

Morrn morrn typ.
Idag känner jag verkligen inte för att gå upp ur min sköna säng! Det är så varmt och skönt. Lukas är redan uppe och lever faan. Men han klarar sig ju själv så jag kan ju ligga ett liitet tag till.

Ska kolla upp ett nummer som ringde imorse =@ Idioter.
Men jag svarar ju aldrig på konstiga nummer som jag inte har så.
Nu ringer dolt också. Det svarar vi inte heller på..

Idag blir det att va slapp högar igen. Finns ingen ork i kroppen att göra något. Om inte paketet kommer idag då. Då blir det en promenad ner till Ica. Om jag orkar. Haha! Så jävla lat. Men det har ju inte kommit upp något Kollinummer på deras hemsida så jag antar att det inte har kommit så långt än. Suck!

Natti natti

Nu har Lukas fått gå och lägga sig för natten. Älsk är ute och pratar med Kronman. Jag orkade inte stå kvar längre. Så jävla kallt ute ju! hehe. Hungrig har jag blivit igen så det blir nog en skål med flingor och fil igen. Känner mig nästan beroende av det nu. Skönt att jag äntligen kan äta igen iaf.

Bonde söker fru har vi tittat på också. Riktigt bra är det. Men jag tror inte att förhållandena kommer hålla. Dom flesta som söker till sånna program brukar ju bara vilja va med i tv. Lykosökerskor som jag brukar kalla dom. Ibland förvånas man och ibland inte.

Men det är som dom flesta människorna. Som min far brukar säga. Den sista idioten är inte född än. Och det stämmer ju så himla bra. Det finns så mycket konstigt folk nuförtiden. Jag säger inte att jag är den bästa heller. Men jag ligger i lä iaf. Mytomaner, psykopater och alltmänt skadade personer. Ussh. Nej tack. Sånna klarar jag mig så himla bra utan.

Vad för mat??

Nu tänker jag inte bry mig längre. Det får bli som det blir. Eller va som det är. Skiter i det. Jag är glad att jag lever det liv jag lever. Med dom som betyder mest för mig. Snart är vi fyra och det gör mig ennu gladare och lyckligare. Vi växer och blir större. Underbart!

Vad ska man äta till mat??
Har Du något förslag?? För mig står det helt still som vanligt.
Skulle behöva en kokbok tror jag..

Min hulligan



Jag känner mig nu stolt över mig själv. Helt klart!

Nu ligger min galning i sängen och ska sova. Jag funderar på att ta mig en skål med flingor och fil. Det är mumma påriktigt! Ska väl även ställa undan den här tråkiga datorn. Är så himla trött på den! Sätta igång tv:n istället. Kronman är ju inte hemma idag och håller mig sällskap. Nej då! Då ska vi jobba istället. Som om det vore viktigare ;) haha. Nee skämt åt sido. Nu ska jag röra mig och passa på att njuta av lite ensam tid. Alltid skönt att ha.

Myspys

Igår cp:a mitt internet upp sig så det gick inte att komma in något mer. Tråkigt men sant. Börjar bli så himla trött på det!!

Idag ska jag och Lukas bara mysa. Och hoppas på att vi får hem ett paket vilket är väldigt otrovärdigt. Äntligen stog det leverans iaf. Det tog bara sådär 4 dagar. Hoppas dom hinner innan veckans slut! Även farsans present.. HOPPAS! Jag vet inte vad jag gör annars. Letar efter något annat sålänge dårå men.. Jag kommer verklige bli ledsen i ögat om det inte hinner. Det stog att man skulle beställa senast den 19:e för att få innan jul. Så jag borde ju få det tycker jag.

Julklappar, H&M och kattlåda

Farsans julklapp är beställd. Hoppas bara Noshame.se är snabba. Måste ha hem den innan den 23:e. Tycker det är så tråkigt när man inte kan ge presenten direkt utan får vänta. Och vi ses ju inte varje dag. Så jag håller tummarna.

H&M har till min stora "förvåning" inte skickat ut paketet ennu. Har stått i 3 dagar att det packas. Men icke. Det kan inte ta så lång tid att packa. Har jag inte fått dom innan den 23:e kommer jag skicka tillbax det direkt. Då behöver jag dom ju inte. Så jävla tråkigt när man ska få gå och vänta och vänta men det aldrig kommer.

Lukas har varit i kattlådan IGEN. Åhhh blir så trött på det! Faan att man kan glömma dörren! Jag som va helt bombsäker på att den va stängd. Så himla snuskigt! Snart blir det att få katten till att gå ut varje gång den behöver göra sina behov. Så man slipper lådan. Suck! Måste hålla bättre koll!!

Gratis Kondomer till alla

Seg dag idag. Har käkat och haft besök av Kronman. Det är det ända roliga som hänt =P haha. Ska snart kolla på tv. Det är ju för fasiken Titanic idag! Älska den filmen!! Hur bra är den inte lixom. Kan se den 1000 gånger om och tröttnar aldrig. Härligt!

uhh p.s cecka in den här sidan;



För er som inte redan åker snålskjuts ;=)
haha

(ingen sida som jag får poäng för ifall ni beställer. Bara ett tips)

Tävling



"Jag tävlar om en valfri PappaTee och en valfri Barn/BabyTee ifrån tuffa märket Decent Muppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå"

....

Snart är det dax för lilleman att sova. Då ska jag för första gången i hans liv lämna honom för att gå ut med sopporna. Fattar inte hur jag ska våga. Jag har aldrig lämnat honom när han har sovit. Vad kan det va 50 meter ut till sopgrejen. Men endå. Lite läskigt. Mycket kan hända på dom metrarna.

Tvätten är nog klar snart också. Fy vilken tråkig vardag man kan ha. Jag längtar tills efter nyår då jag får mig en sysselsättning om dagarna. Jag kommer nog ha gjort klart mina uppgifter fortast av alla skulle jag tro! haha!

Ide torka

Gud vilken ide torka jag har! Kommer inte på så mycket att skriva om.

Om en vecka ska jag iväg och klippa mig och kolla efter dom sista julklapparna. Det får bli lite kläder till Lukas i julklapp tror jag. Och lite leksaker såklart. Farsan ska jag beställa till. Måste nog göra det idag. Sen har jag ju Eve kvar också. Men det kan inte va så svårt. Hoppas jag. Älskling har jag ju också kvar. Men där vet jag nog vad det blir.

Jaha.. Nehe.. vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag lägger nog ner för nu.
Skriver kanske mer senare om jag nu kommer på något ; )


Hejsan hoppsan

God dagens.
Sovmorgon fick jag av min snutt idag. Men katt faan stog utanför och jama som en idiot. Vi gick upp, käka frulle och sen fick Lukas sig ett bad. Påminn mig att aldrig mer ge honom fil på morgonen! haha! Han lukta så himla surt alltså haha! Efter det gick vi en sväng upp till Kronman. Likas trevligt som alltid! Men som vanligt vart Lukas trött och tråkig så vi promenara hemmåt. Han somna som en liten gris i sin säng.

Fick ett mejl idag också om att dom söker folk till grönan nu. Varför inte försöka ta chansen? Snacka om dröm jobb. Jag ska iaf skicka en ansökan sen får vi se. Kommer iaf va stor och tjock då också. Men det kan ju inte göra något tycker jag. Men inget kommer någonsin slå Liseberg! Det är en sak som är säkert! Jag älskar lissan! Men lär inte bli något för mig iår heller. Buhuhu! Jag som längtar så dant tills jag får fara runt i dom där karusellerna. Underbart!

Varmvatten ur funktion!


Faan så surt! Vårat varmvatten funkar inte. Så förbannad! I en lägenhet borde det inte va möjligt.

Iaf, vi har varit uppe hos Kronman på mat. Så jäävla gott. Idag gjorde han iordning fläskfile i bröd så det vart typ som taco fast utan köttfärs. Super mumma va det! Gick hem lite tidigare för att ta en dusch. Men ja vad händer? Jo varmvattnet funka ju inte. Sugit värre!

Snart ska jag gå ut till vardagsrummet och umgås med mina pojkar. Mina bästa bästa pojkar.

mm p.s mina lussebullar vart suvveräna. Skit gott va det! Men morsan ringde mig och sa att det tydligen skulle va farligt för gravida. Men jag kolla upp det och det stog i större mängd. Ca 15g va man tvungen att komma upp i och så mycket går ju bara inte att få i sig. Men jag kan erkänna att lite små nervös är man ju och ja slängde mig inte direkt på dom. När jag väl gjorde det så va dom gudomliga. Och tänka sig, jag får ha dom nästan helt för mig själv. Älsk äter inte sånna haha.

Min kamera funkar =)



Min kamera funkar äntligen igen =) Gissa om jag är lycklig!!
Slipper jag slänga ut massa pengar på en ny.

På bilden håller Lukas på att "skruvar" med stolen Haha!

Lussekatter och Bak



Baka baka liten kaka.
Japp här bakas det. Har precis gjort klart min mors kända choklad och cornflakes godis. Men det räcker ju inte så älsklingen är ner till affärn och köper saffran, gäst och pepparkaksdeg. Mums! Så här blir det mycket bak. Kul tycker jag.

Annars har vi inte gjort så mycket av våran söndag. Städat lite och mest umgåts. Nu sover Lukas och då passade jag på att göra godiset. Se om han hinner vakna till Lussekatts bakandet. Men han äter nog bara upp degen då skulle jag tro.

Senare blir det att mumsa mat uppe hos Kronman. Som varje söndag! Härligt! Finns nog inget bättre avslut på en vecka. Sen ska jag se om jag lyckas smita iväg för en ensam dusch idag igen. Ännu bättre. Undra vad han bjuder på idag =)

The day

Guud så trött jag är! Vaknade va en ganska så mardröm. Va jätte arg när jag vakna och va det säkert i 1 min till. Konstigt nog vaknade jag före älsklingen idag. Även att klockan va tio i elva när jag vaknade. Skulle iväg in och fixa en present åt lillesyrran som hon ska ge sin kille. Men naturligtvis fanns den inte. Typiskt! Hitta inget annat heller. Vi har även varit över till M 's farmor och farfar och fikat lite. Alltid lika trevligt. Berättade hemlisen för dom också. Undra ifall dom kan hålla sig från att säga något. Annars är det bara att neka.

Nu ska vi börja med maten också som kommer ta ca 2 timmar. Kotletter i marinad och sen in i ugnen Mums! Men det tar ju som sagt ett bra tag. Värt!

Nee nu ska jag gå ut i vardagsrummet och gosa ner mig under mitt täcke i soffan.

På återseende ; )

Föresten, va det idag det va Lucia? =S

H&M va snabba för engångsskull



Äntligen har H&M börjat packa min grejer! Denna gång gick det fort. Lika förvånad som jag?? Jag kommer iaf kunna ha mitt nya snygga linne på julafton och Lukas kommer kunna ha sina fin kläder. Helt perfekt! Längtar redan efter att få hem mitt paket! Undra vilken dag jag får dom! Kuuul!!

Idag ska jag se till att göra mig iordning lite. Är så trött på att gå och se ut som Hej kom och hjälp mig. Så när Lukas sover ska jag platta håret och sminka mig. Sen när han vaknar kanske det blir en runda ut med pulkan. Det tycker han är roligt. Speciellt när man springer med pulkan. Men vem orkar det hur länge som hälst? Puuh! Nee nu ska jag gå och va social med min pöjk!

Hjälp mig!!!!

Nu behöver jag hjälp igen!!

Hur ser ett riktigt svenskt julbord ut??

Och är det någon som vet om man får äta inlagd sill när man är gravid??

Lukas är en snygging



Min lilla snygging börjar bli en riktigt stilig ung pojke.
Snart går han förhoppningsvis! Vill att han ska göra det innan dagis. Vilket troligtvis kommer ske redan i början av januari. Så ja får tid för studierna. Mammas stora pojke mmm Nee nu ska jag gå och busa med honom istället!

P.s. Jennifer är en liten piiiip för att hon läska mig men julskinka! Blää och utrycken tunga till dig =P Skicka hit lite istället!! FUSK!!

Bebismage.

Nu sitter jag och för över mina bilder till älsklingens telefon, för att sen få in på datorn. Snacka om drygt! Måste köpa en ny sladd för den verkar inte vilja dyka upp.

Nu har vi iallafall ätit. Köttfärsås och spagetti fick det bli. Det va gott men som vanligt fick jag inte i mig så mycke som jag igentligen skulle vilja. Och det är inte kul!

Juste! Jag har hittat mig en till GravidVän. Helt otroligt! Hon har gått en vecka längre än mig och är beräknad till den 17 Juli medans vi är till den 21 Juli. Är inte det kul på riktigt! Kan inte säga vem det är eftersom hon är som jag och inte vill att visa ska vet ennu. Men så kuuul! Kul att ha en i närheten som också är i samma stadium som en annan!



Tog även en liten bild på min lilla mage. Bebismagen har ju inte direkt kommit ennu. Det är ju bara på kvällarna som jag är uppsväld. Här iaf i vecka 9. Så får vi se hur det går frammåt

Massa snö! =D

Sitter här och trånar efter mitt linne från H&M. Ska lägga ut bild på den såfort den kommer hem. Så sjuukt snygg! Men vem vet. Den kanske inte alls är snygg när man väl får hem och på den. Lukas kommer iaf va den stiligaste killen på hela julafton! Just nu sitter han och tittar på barnprogram. Sen kramas han väl med katten skulle jag tro. Hon va borta hela natten igen. Har kännt mig så utvilad på mornarna nu när hon varit borta. Förstår inte varför. Mer än att hon alltid brukar väcka mig så jag blir förbannad. Så hon åker nog ut i fortsättningen med.

Juste! Idag när jag gick upp för att hämta Lukas slog jag en blick utåt. Och vad fanns där?? En massa snö. Underbart! Blir att äta nått för nu känns hungern upp i halsen, och sen ska jag nog klä på oss och ut med pulkan i backarna.

Sjuka drömmar.. =S

Gud, jag blir snart tokig av mina drömmar. Okej att man brukar ha mycket livligare drömmar när man är gravid. Men det känns som om att jag har ett annat liv inom mig. Låter kanske jävligt idiotiskt men det känns ju som så. Hur kunde jag lixom drömma om Henne som jag inte träffat på flera år, just på hennes födelsedag? Och bara känna sig tvungen till att leta upp hennes telefonnr bara för att skicka ett hur mår du sms. Hur är det möjligt? Sen drömmarna om Honom. Det är allt för ofta. Varje natt nu. Nästan skrämmande. Jag undrar vad det är som händer.

Vill att allt ska funka

Vad jobbigt det är när man vill att saker och ting ska funka normalt och det verkligen inte går! När man enbart stör sig på en person även fast man vill tycka om den. Ibland så går det bara inte. Jag kan inte enns acceptera människan. Det går bara inte! Och tack vare det så förstörs så mycke. Man kan aldrig träffa andra. Man blir ofta osams med dom andra också och allt blir bara åt helvete. Jag vill kunna acceptera. Men jag kan inte! Inte eftersom det hänt allt förmycke både innan och efter. Det går bara inte!

Men man kan inte tycka om alla!

Julkläder =)

Guud vilket snyggt linne jag hittade på H&M. Och julkläder till Lukas också. Hoppas bara att dom hinner komma innan jul! Annars blir jag galen! Då kommer jag avbeställa hela skiten så skiter jag i det. Det står nu att det ska va framme nästa vecka och står det då att det är försenat. Då jävlar! Bara massa problem med H&M så skulle inte förvåna mig om det inte går. Då kan man undra, varför jag aldrig lär mig. Haha bra fråga! Men jag hoppas verkligen att jag får hem det här i tid nu! För det va ett SJUUUKT snyggt linne som jag bara måste ha på mig på julafton. Då jag kommer va nyfriserad och allt =D Härligt härligt! Funderar även på att ge Lukas en ny frisyr. Antingen tar jag fram saxen och rakmaskinen annars tar jag med gele. Det kan ju inte va något farligt. Eller??

Nee nu ska jag ta en cigg och sen gå in till vardagsrummet för snart börjar Bonde söker fru!

Planerad Egen tid!

Nu har jag planerat in lite "egen" tid den 23:e.
Jag ska åka in till Köping för att klippa mig och sen ska jag och Stiin gå en runda på stan. Kolla på dom sista julklapparna och så. Bara umgås vi 2 igen. Det va länge sen nu. Så det ska bli jätte kul och skönt! Få pyssla om sig själv lite. Det behövs. Jag säger som Jennifer att nu innan nr 2 ska jag se till att få mycket egen tid. För sen lär det ju inte gå. Då blir det dubbelt så mycket att göra. Men jag klagar inte för jag längtar tills nästa spilevink kommer! Det ska bli så kul att få se vad det är för en liten individ som finns därinne.

Jag undrar vad det blir. Ifall det bli en kille till eller ifall det blir en liten tjeja. Jag hoppas lite på en tjej eftersom jag vill ha en av varje. Men blir det en kille så blir jag också jätte glad såklart. Det ska bli så mysigt!

Dagisplats

Gud vad skönt det har varit inatt. Jag kände mig nästan riktigt utvilad imorse när jag vaknade. Katten har varit ute hela natten. Kanske va därför. Annars väcker hon mig alltid. Ska nog kasta ut henne varje kväll och hoppas på att hon är borta tills lunch dagen efter. För det va jätte skönt! Men jag va lite nervös för att hon skulle sprungit bort och inte skulle komma tillbax något mer. Och Lukas som satt och försökte locka på katten imorse när han vaknade. Då högg det lite i mig. Men som tur va tog det bara ca 10 min så kom hon.

Det är verkligen Lukas katt det där. Dom är så fästa i varandra. Den enda Freja springer fram till det är Lukas. Oss springer hon iväg för. Och han kallar alltid på henne med sitt roliga läte. Måste höras för att förstå! Mysigt är det iaf!


Juste, kommunen ringde förut. Hon som har hand om dagisplatser här i Kolsva. Hon frågade om vad jag skulle göra för något. Så ja sa ju det att jag skulle börja plugga i Januari. På heltid. Så han lär få gå fulla dagar. Gör nog inte honom nånting skulle jag tro. Han blir nog bara glad att slippa tråkiga mamma och få leka med massor med barn istället. Så nu skulle hon iaf kolla runt så att han kunde få en plats tills dess. Mammas lilla kille har blivit så stor!

Hoppas han hinner få innan jag börjar den 12 Januari.

Jag behöver få va jag!



Gud vad jag är trött på att ha tråkigt! Jag kommer knappt ihåg sist jag hade riktigt jävla dunder roligt! Jag skulle vilja hitta en person som jag bara behöver se för att le. Nångån behöver jag faktiskt få vara bara jag och en vän. Det kommer jag inte heller ihåg när jag sist va. Och jag vet alla predikor om att jag skulle tänkt på det innan och bla bla. Men det är inte så att jag inte älskar min son. Bara det att även jag behöver en paus ibland för att återigen kunna va på topp. Jag har inte varit det på jaa jag vet inte hur länge.

När ska jag få vara jag??

Jag behöver någon sorts ensam tid. Som jag bara kan få åka in till stan och ta det lugnt. Eller åka hemmåt och bara umgås med någon. Bara jag. Inte alltid vi. Jag känner mig helt enkelt trasig. Ge mig en dag utan att behöva tänka. Ge mig en dag till att bara få va jag! Ingen barnvagn inga gnäll. Bara jag och en vän.

Graviditet = Trötthet

Gud så seg jag är! Denna graviditet verkar gå ut på att vara så trött som möjligt. Tycker inte alls om det! En bra ide hade ju varit att slumra till någon timme eller två. Men då lär jag aldrig somna ikväll. Kanske endå ska ge ett försök. Skulle va otroligt skönt. Jag hinner aldrig bli riktigt pigg. Gäspar enda sen jag vaknar på morgonen.

Idag ska jag iaf se till att ha maten klar på bordet när M kommer hem. Det va ett tag sen nu. Mest pga trötthet. Funderade på att göra Fisken som vi kallar den. Med hemmagjort potatismos. Som jag älskar! Men har nu gått över till tanken att göra potatismos och köttbullar m lingonsylt. Låter mycket tilltagande! Och mycket snabbare att göra iordning också.

Nee nu ska jag försöka mig på en middagslur tror jag =)

Dagens bestyr

Nu är vi hemma igen. Lukas har lagt sig och jag tänkte faktiskt göra lite nytta för en gångsskull. Ska be älskling att köpa med ett tvättställ när han åker hem. Så man kan tvätta lite mer än det fjutt man kan nu. En halv maskin kan jag typ göra.

Vi har varit med Kronman in till stan idag. Det va skit kul! Tyvärr blev det ju inte mycket utav den saken han igentligen skulle göra men vi tog oss en fika iaf. Mums! Tack igen =)

Jag vill ha en kamera! Jag tror att jag dör! Min telefon är ju inte riktigt lika bra längre. Plus att jag inte hittar sladden vilket gör det värdelöst att lägga in dom i datorn. Men men. Det får bli en ny nästa månad. Jag har ju redan hittat en jag vill ha =)

Färga håret

Funderar starkt på att färga mitt hår igen. Jag kan ju aldrig hålla mig till en färg. Funderar på att göra det ljusare. Men skulle nog hälst vilja låta en frisör göra det. Undra när i h*vete man skulle ha tid med det. Hmm. Måste ju luska i hur mycket det skulle kosta också. Har inte för mig att det va allt för dyrt när jag gjorde det. Det va iof väldigt länge sedan. Känner inte för att va brun längre. Har ju haft det skit länge.

Nee nu måste jag nog ta och sova faan.
Sov gött!

Julklappsbestyr

Jag kämpar med älsklings julklapp. Finns så mycket.
Förhoppningsvis hjälper Kronman mig imorgon. Vi ska in till stan en sväng imorgon. Om han nu inte får jobba isället. Det märks imorgon. Jag vet iaf vad jag ska köpa till honom. Skulle behöva köpa en ny kamera också. Men det får bli till nästa månad. Min gick ju linsen sönder på och jag lär inte ha någon garanti kvar på den. Synd!

Nästa helg kanske pappi och Jossan kommer hit. Kul =)
Men vad man ska göra då det vet jag inte.
Ska bli kul att bara umgås med dom.

Undra om man ska ta något att äta kanske.
Bebis är hungrig ;)

Vad är Kul??

Jag undrar bara vart allt roligt har tagit vägen. Vad är meningen att man ska göra om dagarna? Mer än att umgås med Lukas alltså.. Ibland kan det vara roligt att kunna hitta på något som är kul. Men vad är Kul? Jag kan iaf erkänna att det är förbannat jävla tråkigt!! Vissa kan ju inte enns göra det. Visst faan är det kul med att se enns barn växa. Men va faan, nånting mer måste det finnas. Eller? Eller är det såhär det ska va??

Vad är Kul??
Vad har man för intressen??

Hemkommna

Nu är vi hemkommna ifrån Figgen. Det va trevligt.
Vi spelade biljard och kollade på film. Hancook. Den va faktiskt bra.
Jag tycker inte att dom gör så mycke bra filmer nuförtiden. Alldeles för överdrivna.

Jag är så glad idag för jag har sluppit illamåendet. Helt underbart! Fått i mig mer än vanligt. Känner att det börjar gå åt rätt håll nu iallafall. Skönt det!

Imorgon är det redan söndag och min sista "sovautdag"
Jaa jag vet att jag sover mycket. Men att få vakna av sig själv och endå veta att man kan ligga kvar och dra sig hur länge man vill. Jaa det är underbart! Det behövs det också. Även fast min plutt är den värsta sjusovaren genom tiderna. haha! Jag är endå värst!

Älskling sitter och spelar tv spel. Hurra verkligen. Suck! Men då får jag lite tid att skriva. Även fast jag känner mig död på ideer att skriva om.


Segt

Hejsan!
Jag har varit lite slapp på att skriva men har varit så himla seg.
Igår va Kronman över och vi spelade flera parti med Buzz.. Skojsigt!

Just nu är min älskling påväg för att köpa pizza. Sen blir det en sväng ut till Figgen för att slappa. Som om jag inte gör det tillräckligt om dagarna =/ hmm. Haha! Ne vi får se vad som händer och sker.

Har inte så mycket att skriva om längre. Allt flyter ju bara på. Och dessutom är det inget inressant som händer just nu. Det är bara lite tjaffs här och lite tjaffs där. Men mest så mår jag ju bara illa hela dagarna. Det som gör mig så otroligt irriterad. Och inte får jag i mig mycket heller. Vilket resulterar i väldigt dålig energi. Jag måste tvinga i mig saker. Hoppas det går bättre idag! Jag vill ju kunna mumms hur mycket som hällst. Inte dom där fjutiga pommesarna som har fått bli min föda senaste veckan. Jag tackar bara gud för att det finns äpplen!

Nu kom min mat =)
byebye

Fick hem papper på posten

God dagens!

Idag har som alla andra dagar varit en slapp dag. Jag orkar inte gör något med mitt illamående. Jag lyckades iaf ta mig upp och leka med Lukas ett tag. Vi myste i soffan förut också. Tänk er! Min bäbis ville MYSA! Det är verkligen inte ofta. Så jag blir så himla glad när han kommer och kryper upp hos en =) Det värmer en gammal mors hjärta.

Glömde ju att berätta att jag fick hem mitt Lemp igår.
Så nu är det snart bara att tuta och köra!
Så fort jag och Isolde har varit på utbildningen och så.
Det ska bli kul! Måste skaffa mig boken bara. Enbart den som fattas =)
Resten fick jag ju låna av Jempa.
Det kommer bli bra! Det känner jag på mig. Bara det inte blir förmycket nu! Mitt mål är iaf runt min födelsedag. Men hoppas på innan eftersom bebis är beräknad därikring. Skulle vara just snyggt om det skulle sätta igång mitt under uppkörningen. haha! Snacka om att man skulle kugga! Går inte direkt att vara så konsentrerad på något annat när det sätter igång. haha! Ussh vilket skräcksenarium! haha!

Ensamhet

Nu sitter jag här i "ensamheten" igen. Min fina lilla son är inte mycket till sällskap. Han vill ju bara leka med katten. Mamma får titta på. Ibland kommer vi och gnäller och ska kramas. Det är så välkommnat så.

Kronman har varit här på besök. Alltid lika kul! Stackarn har inget jobb just nu. Han som är jobbnarkoman. Tycker nästan lite synd om honom. Men inte om mig för då får jag sällskap och det är jätte kul!

På tv:n spelas tydligen Prodjekt runway. Världelöst men jag orkar inte slå om. Tror inte det finns något som är bättre just nu.

Men gud vad klagande det här blev. Nu ska jag sluta och klaga och försöka tvinga mig på lillemans lekar. Om jag nu får. Brukar jag inte. haha!

MVC

Nu har vi precis kommit hem från Köping.
Har varit på inskrivning på MVC. Så nu känns det liite mer verkligt. Längtar tills ultraljudet! Det skulle bli nån gång i februari. Mysigt det ska bli =)

Väntar på att Kronman ska svara på msn. Han verkar vara hemma idag. Inte ofta det heller. hehe Funderar på att gå och äta något. Men vad det vet jag fasiken inte.

Nee återkommer senare.

Herregud!

Dagens folk dagens folk!
Varför ska man känna sånna idioter för??
Det är synd att man inte kan se sådant från början. Det ska alltid komma i efterhand. Konstigt det där. Men dom kan hålla på hur mycket dom vill, för dom gör det bara värre för sig själva. Det är enbart dom som blir straffade! Inte vi. Dom ska bara hålla sig borta från våran familj! Undra hur det kommer sig att det alltid händer mig. Jäkligt konstigt! Men men. Får se vad som händer och sker! Det ända jag vet är att jag aldrig vill ha dom i min närhet! Never and ever!


Farbror blå!

Äntligen kom jag in. Stiin fick ta och hjälpa mig och hon kom på problemet. Konstigt.

Idag har iaf inte varit en bra dag! Jag har mått så illa och varit så trött att jag knappt kommit upp ur sängen. Stackars Lukas! Tur att han har katten att busa med iaf när mamma mår dåligt. Känner mig som en riktig lodis idag.

Förestens så fick jag hem papper från Köpings kommun idag.
Det blev ett glatt besked eller hur man nu ska se på det.
Positivt är ju att jag får mig en utbildning. Negativt är att jag inte kommer kunna flytta härifrån förns om ett och ett halvt år. Det suger lite! Då kommer mina bebisar att vara så stora så det kommer nästan bli omöjligt att flytta. Men men. Det får helt enkelt fungera.

Funderar på att ringa farbror blå nu. Det kommer iallafall bli så! Jag kommer anmäla henne! För hon ska inte slänga ut massa bilder på MIN son och skriva och beklaga sig. Det är ju hennes eget fel! Nu finns ingen återvändo! Dom kommer aldrig ha något med mig eller mina barn att göra! Dom kommer inte enns få veta om den prins/prinsessa jag bär nu! Dom kommer aldrig få vara en del av deras liv! Mina barn kommer aldrig känna dom!

Så förbannad!!!


Hon kom tillbax kattrackarn. Nu har hon varit ute i några timmar men hon kom tillbax!

Jag är så himla arg! Skulle kunna göra.. Jaaa jag vet inte vad med Henne! Hade jag inte haft Lukas och bebisen i magen hade jag inte kunnat kontrollera mig! Sitta och tycka så jävla synd om sig själv men enbart för att få folks reaktioner. Och på råga av allt använda MIN son till det!!!?? Hur jävla idiotiskt är inte det?? Guud jag är så förbannad! Men en sak som är säker! Hon kommer aldrig någonsin i närheten av min son igen! Varken hon eller någon i hennes familj!! Jävla idioter! Bara ljuger och ljuger hela tiden! Lägger ut bilder på MIN son!! Utan någon som hälst tillåtelse!! Och kunna disskutera. Nehe då! Inte för fem jävla öre! Imorgon blir det att göra klart för dom att dom inte kommer få se Lukas någon mer gång!

Fy faaam vad jag hatar dom!!

KattJävel

Guuud skulle kunna strypa katten just nu!
Redan har hon hunnit ha ner den ena ljusstaken 2 (!!!) gånger!
Och bara tagit sönder den mer och mer. Den funkar inte överhuvudtaget nu!
Den hann vara uppe i mindre än 24 timmar. Kattjävel! Så nu åkte hon ut! Tror inte att hon klagar direkt men. Det va skönt att få kasta ut henne så man slipper henne ett tag. Hon borde sprungit iväg en sväng för jag hör henne inte utanför. Hon brukar jama så dant när hon vill komma in igen.

Nu blev jag sugen på att gå och sätta mig i soffan och äta mig ett äpple.
Idag har jag iaf lyckats få i mig mat. Det har varit svårt och jobbigt dom senaste dagarna då mitt illamående har varit hämskt. Sen i fredags har jag knappt ätit nånting. Men idag äntligen fick jag i mig 2 portioner med mat. Även att dom inte alls va speciellt stora. Annars har jag levt på ytterst lite.

Igår kände jag en rolig kännsla ner mott beckenbenet lr vad det ska föreställa. Det känndes precis som när Lukas låg i magen och vände på sig, fast detta satt mycket längre ner. Jag vet ju såklart att det inte kan vara bebisen som lurar eftersom det är så himla tidigt. Läskigt va det iaf =)

På onsdag är det inskrivning på MVC och jag och Lukas får åka själva.
Men så kan det vara ibland.

December

God morgon på er!
Trött som en gnu är jag. Orkar igentligen inte gå upp. Men min lilleman vill inte sova längre så han sitter i sitt rum och leker med sina leksaker och med katten.

Igår slängde vi ut katten över räcket och det verkade hon tycka jäkligt mycket om! Men det är väl klart. Från att sitta inne i en liten lägenhet till att få komma ut i det fria. Det måste ju va underbart. *Jag vet att det är underbart* Annars blev det lite julpynt i lägenheten och såntdär. Kolla på lite film och älsk spela ett spel som han fick låna av Robban i helgen.

Förövrigt idag så har jag inte en aning om vad som händer.
Måste ner och handla iaf. Det är det enda jag vet nu.

Nee om man ska gå och göra något att äta åt oss..

RSS 2.0