Stress kli!

Ja det är precis vad jag har! Ussh! Det kliar så dant på benen. Jag tror att jag döör!
Pratade precis med MIN Sara som haft/har likadant så nu vet jag att det beror på STRESS. Och det är jätte irriterande! Spelar ingen roll hur mycke ja än kliar, det bara fortsätter! Nu svider det tillochmed! Och börjat blöda.. Faan faan faan!

Jag ligger här i sängen och känner mig skit osocial gentemot grabbarna där inne. Men dom kollar på någon dö film så det är roligare att sitta här. Känner mig endå trött och funderar på att sova. Ska upp tidigt imorgon! Enbart för att somna tidigt och kunna gå upp vid 6 på måndag. Känns hämskt att gå upp så tidigt, samtidigt som jag är sjukt taggad att börja plugga. Men såååå tidigt! Jag måste ju lämna Lukas på dagis och så.. Först ska vi väckas, vilket inte kommer bli det lättaste, sen ska vi klä på oss vilket också tar tid. Sen ska vi gå iväg till dagis. Efter det ska jag hem och göra mig iordning för att ta bussen in till Köping. Allt tar så himla mycket längre tid när man har barn. Då är det inte bara att kliva upp 10 min innan bussen går. Jaa jag gjorde faktiskt det förut! Jag har aldrig varit den personen som ska stå framför spegeln 1 timme innan jag enns kan visa mig utanför dörren. Naturligskönhet som jag brukar säga haha!

Så jaa det känns ganska stressande allt. Det har ju varit så mycket på sista tiden.. Och för att inte tala om tiden innan. Och som Sara sa, släpper man inte ut det genom gråt gör kroppen det på annat sätt. Och jag gråter ALDRIG! Det har jag lärt mig att det leder ingen vart. Man är svag om man gör det! Med min senste 3 år som uppväxt.. Mellan 14-17 år har jag lärt mig att stänga av. Kanske börjar kroppen säga ifrån nu?? Inte en aning. Jag kan inte släppa allt och börja tjuta. Även fast det kanske skulle behövas ibland. Men det är något som sitter fastetsat i mitt inre!
En röst som säger; - Gråt inte! Visa dig inte svag! Låt dom inte komma åt dig!

Så är det och kommer nog alltid va.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Hej,

Jag vill höja ett varningens finger för att köpa en blandras... när man avlar renrasiga hundar, följer man en hälsoplan, krav på mentaltest, krav på ex HDfria hundar,, bla.. men med en blandras, särskilt med så tunga raser är risken för höftledsproblem enorm, plus att du inte vet vad hunden bär med sig genetiskt vad gäller mentalitet..

Att tiken och hanen är "snälla" är ingen garanti. Sedan ska du ha i åtanke att valpen måste vara socialiserad med barn före 8 veckors ålder, har valpen inte fått det under den perioden, kan det aldrig återställas, du som har barn..



Valpen ska vara ID-märkt enligt lag, veterinärbesiktigad (intyg får ej vara äldre än 1 vecka), dolda fel försäkrad, reggad hos jordbruksverket..

2009-01-17 @ 23:17:18
URL: http://marklanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0